A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355250 Persze, E75-el, 6e körüli pattintás, igaz arty nem volt és top tank voltam 3-3 tier9 tank oldalanként, malinovka hegytető, felmentem és finoman ráztam, mozgattam a tornyát, nem bírták belőni. Az E75-nek meg a bélának is jó a tornya, de mozgatni kell töltés közben jobbra, balra finoman, lehet rendszertelenül is, már a sebességre értem és a legtöbb lövést lepattintja.
Ez a k.rva dinamikus szakasz bugos, mint az állat. Kicsit korábban tudtam csinálni szakaszt, most meg egyszerűen nem. Nem kapta meg a meghívómat és utána próbálta ő is, de én sem kaptam meg. Ez már kb a 10. csatám, hogy meg lehetett volna a ht-14, éppen 12:03-kor kaptam ki a második ellenfelemet és meg akartam hívni egy kv85-t, akinek 1 fragje volt. Egyszerűen nem működik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 18:00:41