A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355239 Megkértem egy magyar srácot és kipróbáltuk és működik a dinamikus szakasz, szóval tényleg ismeret / tudás hiány miatt nem fogadják el, de az lesz, hogy feldobok egy xwm-t és zöldtől felfele próbálkozom csak.
Más téma, hogy mivel nincs aslain még, úgy kellett összevadásznom a modokat és ma tényleg véletlenül felraktam az aimbot-ot az autoaim helyett, amit szoktam használni.
Hm. Érdekes, ha valaki már jól tudja használni az autoaim-et, akkor bizonyos helyzetekben nagyon durva előnyökhöz juthat az aimbot-al. Gondolom ezt bannolják, úgyhogy ha lesz aslain le is töröltetem vele, de mindenesetre kipróbáltam mit tud:
- Megpróbál gyenge pontra célozni, de ez a funkció nagyon óvatosan használható csak, figyelni kell takarásokra. Összességében több a sebző találat vele, mint a sima autoaim-el, nem meglepő módon
- Amit nem értek benne, néha ő maga lő automatikusan, ha tisztának látja a célt és ez nem mindig jó, sőt meg is zavarja az embert, ez a funkció ne kéne bele szerintem, dehát a nooboknak készült
- Na és a lényeg, hogy mozgó ellenfél esetében megpróbál elé célozni, ami kétélű fegyver. Én a terep és a tank mozgásából próbálom kitalálni a várható helyét és oda lövök, ez a bot meg inkább csak egyenes vonalban, sík terepen mozgó tankok esetében működik, azokat meg kézzel is elég könnyű eltalálni.
Az igazi ereje ott jön elő, hogy kritikus helyzetben kézzel nem lehet ilyen pontossággal lőni meg manőverezni is, illetve sok mozgó cél esetében pokoli reflexek kellenének, hogy több tankot is tudjon az ember lőni. Mondok egy példát, 2 zerg scout rohan malinovkán oldalt a víznél, részben takarásban, t57heavy a tank, ráteszem az autoaim-et az elsőre, két lövés, megvan, másikra, két lövés, megvan, ezt összesen 8-10 másodperc alatt, 4 sebző lövés gyors célpontokra. Ez kézzel nem hiszem, hogy ment volna, inkább 2 találat, ami lehetséges.
- Artyk - ha eddig volt is kétség, most már nincs, a legtöbb sutyerák arty nem autoaim-et használ, hanem botot, ha full gázzal repesztő scoutot eltalál, ez kb 80%-ra igaz. Használtam autoaim-et, de messze nem lehet annyira eredményesen eltalálni vele egy teljes gázzal repesztő scoutot, néha igen, de még autoaim-el sem könnyű, bottal már igen, mert előre céloz és a splah elkapja, gyakorlatilag mindig.
Abban biztos vagyok, hogy ez bannolva lesz egyszer valamikor, mert komoly előnyei vannak, bár nem könnyű használni, kell ehhez is gyakorlat és gondolkodás, hogy mikor veszem igénybe és mikor nem.