banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy kérdés, mert lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. ctrl-t lenyomom, jobb klikk a "+" jelen a játékos neve mellett és utána jobb klikk az invite player-en

Kéne lássak ezután egy leveles borítékot a neve mellett? Mert semmit nem látok és sorozatban a 3. csatám, hogy simán meglett volna, ha az illető elfogadja, de se kép se hang. Nem tudom, hogy csak egyszerűen agyhalott és fogalma nincsen mi zajlik körülötte, vagy valamelyik mod belepiszkál és nem megy ki a meghívó.

Most is kv2-vel viszonylag könnyen behúztam 2 frag-et és a csata hátralevő része azzal telt, hogy rimánkodtam egy kv3-nak, hogy fogadja már el és még két másik tanknak, de ők normál szakaszban voltak, nem tudom akkor is meghívhatnak-e, lehet hogy náluk ez nem működik, de a kv3 igazán elfogadhatta volna. Remélem nem valami mod szívat per pillanat és nem megy ki a meghívóm. Ez is ilyen 15k csatás 3100 personal rating, szóval a szobanövénynél nem sokkal értelmesebb kategória, nem tudom tényleg, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szenvedős, hogy valaki csak ráklikkel az elfogadom gombra és kész, de mégsem müxik.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 12:41:38