A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sőt!
Az amcsi T34-gyel mentem Murovankán, egyedül, fel a hegyre. Volt 2-2 arty oldalanként, engem a csata derekán kilőttek, 1 kill után. Ezek után megnéztem, mi az aktuális egyéni misszió, ami be van kapcsolva (4 kill a szakasztól, min. 2 különböző fajta tankból), és meghívtam a már 3 kill-lel álló GW Pantherünket. Írtam neki, hogy a missionhöz kell, el is fogadta a halott (!) csapattárs felkérését, és így teljesült a küldetés elsődleges feltétele... Ez eléggé leegyszerűsíti azért a küldetések teljesítését.
Utána mentünk még egy kört a sráccal, ő artyval, én meg hoztam a T37-et, és végül kiderült, hogy egy 33 éves román gyerek az illető.... ugye ha nincsenek előítéletek (és/vagy információk). Arra az infora, hogy magyar vagyok (végül is ő kérdezte meg előbb, hogy honnét valósi vagyok), csak annyit írt ő is , hogy "So close.."
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.05.28. 11:57:08