A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355217 Na meg is lett a 3x pattintás, himmelsdorf halálutcában a bélával és nem is igazán a teste fogta a lövéseket, inkább a tornyát mozgattam finoman. 4 ellenfél, igaz, kisebb tier tankok voltak (de persze aranyoztak, szóval majdnem mindegy végül is), alig bírt sebezni, pedig lőttek szerintem mindennel, ami volt nekik, hallottam az arany sistergését is. Ez a béla annyival jobb az E75-nél, hogy a tornyával ugyanúgy lehet játszani de a testét nem lövi be mondjuk egy t34 szemből, az E75-nek általában be tud b.szni alulra, de ennek nem, ki lehet rakni az elejét.
Vicces volt látni a letargiát az ellenfélen, amikor már nem is próbálkoznak, hogy meglőjenek. Ott van szemben 4 tank és egyszem béla bedarálja őket.
A másodlagos persze nem sikerült, mert egy arty kapáslövéssel kilőtt, mert nem tudtam, hogy elég lesz-e a pattintás, rámentem a maradék ellenfelekre és persze, hogy az arty kilőtt, mert az artyk annyira pontosak, b+ wg, most már komolyan azt mondom. Mióta próbálom a bélával ezt a küldetést, ugye ki kell rakjam az elejét neki és folyamatos arty tűz alatt vagyok.
Na mindegy is, mert a bélával nem nehéz ez a küldetés, 17 csatámba került, de úgy, hogy az első 10 csatában 1 értelmes pályát kaptam csak, a többi mind nagy nyílt pálya volt 2-3 dög nagy artyval, egyáltalán nem lehetett pattogtatni. 4-5e pattintás simán benne van egy átlagos csatában városi pályán, úgyhogy csak egy kis plusz szerencse kell és megvan a 6e pattintás vele. A 2e sebzést meg ha máshogy nem, aranyat töltve, de összelövöm.
A HT15-re éppen nem lett volna elég 6e pattintás + 3,8e sebzés és 1,9e saját hp, mondjuk ha a tetű arty nem szed ki, akkor sebeztem volna még és a ht-15 szintje is meglett volna.
Egyszóval a bélával kb 40-50 csatával tényleg lehozható mindkét komolynak mondható ht küldetés.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 10:29:25