A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355184 T150-ben nyomom, ami még stock, a gyorstüzelő ágyú van rajta és a közepes motor, lassú, mint a dög. 3 !!! FV304 arty oldalanként szakaszban plusz 1-1 másik arty, az ellenfélnél speciel a másik genya lefh.
A 3 saját fv304 végig nekem ugat, hogy menjek ki spotolni nekik és tényleg hiába írom, hogy üljenek a b.dös valogukon és várjanak, mert a 4 artyn kívül még ott van 2 td is, ha kicsit megritkítjuk őket, akkor lehet menni. Nem, az egyik fv megindul és mondjuk spotol is, szóval végül is jót tett, de kiszedik és elkezdi a szövegelést a chat-ben.
Komolyan én néha gondolkodom azon, hogy hagyom a p.csába a csatát, megindulok, szétlövetem magam, aztán b.ssza meg a kutyát, macskát, szomszédot, akit akar a rohadék nagypofájú arty. Ezek úgysem értenék meg, hogy eleve egy su100 elé kimenni baromság, de ott van 4 ! gyorstüzelő arty, szétszednek, amint nyílt terepre megyek. Nem szabad kimenni és kész, várni kell, hátha az ellenfél hibázik.
Így lett most is, győztünk, második legtöbb xp-t kaptam és még ezzel a szutyok ágyúval is a harmadik legtöbb sebzés, de a 3 fős szakasz tutira feljelentett, mondjuk én is őket, de a 3 nekem jobban fájhat.
Ja igen, és ilyenek osztják az észt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 21:36:58