A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #355108 Nashorn-al 2. körre meglett, amúgy az ilyen sebezz x hp-t vmilyen tankkal, mindegyik class-al könnyű. Főleg azoknak akiket a sebzés érdekel a legfőképp 1 adott csatában.
Nekem a legnagyobb gondom az ilyen random RNG szarokkal van, pl. a gyújts ki xy-t 2x v 2db tankot 1 csatában (már megvolt többször is, de természetesen akkor az ölj meg 3 arty volt bekapcsolva), és fordítva, mikor 3 artyt kell megölnöm, akkor meg 1 db.-t se látok meddel....
Számomra az ilyen ölj meg 2 heavy-t vagy nyírj ki 3 td-t, vagy ölj meg 2 tierrel nagyobb heavy-t küldetések a szenvedősek, mert egyszerűen olyankor az Istenért se rak be olyan tankot amire szükségem lenne a küldetésre. Heavy-t kell megölni?! Nesze rohadj meg, tele az enemy meddel és light-al. Medet kell kinyírnom?! Tele az enemy heavy-vel meg TD-vel.
Tényleg ha valaki nagyon ráérne du. és van t6 artyja, esetleg grindelnie kell, vagy csak szimplán vmi mission-höz venné elő, esetleg fv-vel funolna, szívesen fogadnám platoon-ba, főleg úgy lenne jó ha hozná a haverját is artyval :D Csak a jelenléte számít, mert így nagyobb az esély h 3 artyt is bedob :D Mert tegnap már kínomban mindenféle random józsit összeszedtem hogy biztosan legyen arty a csatába, és tegnap pl. berakott 3 artys csatába is meddel...persze mikor a 3. artyt nyírtam volna ki a saját (nem platoontárs) gw panther kicsapott a picsába...pedig direkt megkértem h szeretném a 3 artyt magamévá tenni, de neki kellett a kill...az a szar 100 hp...