A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355045 Nekem senki ne mondja, hogy ebben a qrva MM-ben nincs valami elb.szott algoritmus. Ma gondoltam kihúzom a bélát és jól is ment az aladárral, egészen az utolsó 7 csatáig, amikor is sorban elvesztettem mindet, de valami nagyon csúnyán. Arty kb 3x szedett ki full vagy full közeli hp-ról és ne ma pusztában ácsorogtam várva az áldást. Ez hogyan van, hogy előtte zsinórban jó csaták, legalábbis olyan értelemben kiegyenlített, hogy vereségnél is tudtam valamit kezdeni mindig, nem így az utolsó csatákban (használd paraszt a szabad xp-t, gondolom).
Béla beizzítva, pattintós küldetés kiválasztva. Első csata, artic, nem jó, de lehetne rosszabb is, csakhogy az agyhalott tím előre rohan, mint a mérgezett egér. Írom nekik, hogy b.sszák meg, jöjjenek vissza, 3 arty van, szétszedik őket és így is lett, engem meg körbevettek utána. Következő csata prokhorovka, 3 arty megint. Saját artynk végig ugatott, hogy miért nem támadok, már meguntam a szenvedést, mondom megpróbálom, előre mentem, de az arany és arty splash esőt nem sokáig bírtam. Utána írtam neki, ezért te isten barma, ezért nem megyek előre te utolsó noob.
Itt be is fejeztem mára, ennyi elég volt a mélytorkosból. Érdekes egyébként, hogy végig 2-3 arty az aladárral és bélával, sőt volt 4 is. Ahogy átléptem könnyű tankra, ahol a 3 artys küldetésem van, 1 arty
Hova lettek az artyk?