banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezt most komolyan nem hiszem el. Foglalok, egy s51 arty ellenében. Felbukkan, nem spotolt korábban, nem tudja, hogy hol vagyok korábban, szóval akkor kellett becéloznia és úgy ahogy van kilő, kb 2 másodperccel azután, hogy becélzott valószínűleg autoaim-el.

Szóval azért most már tényleg elmehet a jó büdös q anyjába a wg ezzel az artykkal. Egy s51, narancssárga f.sz, maximum autoaimet rak rám, a távolság 300-350m, nincs közel egyáltalán, nincs ideje célozni. Lehet, hogy ez volt élete lövése, de ezt akkor sem szabadna csinálnia ennek a buzi játéknak, tényleg nem. Ez egyáltalán nem ritka eset, hanem a f.sz arty RNG, legyen bármekkora a célzóköre, akkor is eltalál.

Nem tudom melyik ágyú volt rajta, de a pontosabb is 0.76-os, azaz rohadt pontatlan, a nagy ágyú meg 0.9. Célozni nem volt ideje, akkor állt meg, akkora célzóköre lehetett, mint a fél képernyő és telibe kap.

Elhiszem hogy a hülye szerencsétlenek is kell sikerélmény, de b.sszák már meg, ne úgy adják meg neki, hogy mindegy céloz, mindegy mit csinál csak nézzek felém és belémb.sz akkorát, mintha 2-3 tier8 tanktól szedtem volna be a találatot.

Kiszedek 8 ellenséget és egy ilyen f.sz "legyőz", mert felém nézett és lenyomta a bal egér gombot (meg előtte a jobb gombot az autoaimhez).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.26. 17:11:01