banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az biztos, hogy egyébként, ha 10 embert megkérdezel, akkor 12 különböző tankot fognak mondani, mint ami op.

Mielőtt megvettem, annyi rosszat hallottam erről a szegény aladárról, hogy milyen semmire való tank, közben meg sorozatban jönnek a jó csaták. Az igaz, hogy ez a tank csak fullosan ér valamit, de feltűnő a teljesítmény ugrás, amint elérte az elite állapotot és itt tényleg elit kell, lánctalppal, ágyú, motor.

Szerintem az lehet ezzel a tankkal (is), hogy a fejlesztési ágon egyedül a tornyot muszáj kifejleszteni és a sok agyas meg megy vele így félig stock állapotban és szidja, pedig nem kéne.

A t55a HT küldetéseket javítgatom most, mert a pattintósnál elakadtam, kell a béla hozzá, és mivel nagyon szenvedősen tudtam összehozni a legtöbbnél hiányzott a mellék küldetés eddig, ami viszont jó kreditet, garázshelyet stb ad. A két új tankom, a t57nehéz meg az aladár meg sorozatban szállítja a legkeményebb ht küldetéseket is.