banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    pl Párduc 2,Párduc,Tigris ezeknél egy minimálisat sem kell célozni csak lőni, nagyon is számít, hgoy célozni kell egy tankon és hogy a célzott felület mekkora, illetve mekkorák az esélyeid, hogy nem találod el tökéletes célzás mellett sem ezeket adott esetben.

Ezek felett el lehet suhanni csak az nem lesz egészen fair értékelés vagy vélemény.

Értem én, hogy a nagyon jó játékosok miért ignorálják ezeket, de szerintem nem fair.

Nekem soha nem volt bajom az SP-vel, én eleve a nehéz,lassú tankokhoz voltam szokva,kedvelem a páncélos tankokat is és érdekes módon nálam elég jól működik nagy átlagban a páncél az sp-n.
    Ez már a wr-embe is megmutatkozott, hisz kimagasló jó wr-em volt végig vele, összehasonlítva bármi más tankommal.