A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #355002 Olyan értelemben rohadt meddő ez a vita, hogy én nem félek az SP-től, persze tudom, hogy a kapáslövéseimnek a felét kb hárítani fogja, de a helyezett, célzott lövések bemennek elég jó hatásfokkal. Van még ilyen tank, elég sok, hogy bizonyos szögekben, főleg szemből meg kell célozni pontosan, aztán amennyit az RNG enged, annyi bemegy. Az SP tetején levő gyenge pont elég nagy, a lövedék röppályája miatt ha feljebb vagyok, akkor mindegyik betalál, ha lejjebb vagy vele egy szinten, akkor meg kb minden 2. lövésemre számítok, hogy betalál. Illetve rohadtul nem félek tőle és körbefutom, a 240 alfa és a 7 sec töltés idő kombónak nincs elrettentő ereje, pláne ha normál lőszert használ, de mindig aranyra számítok vele szemben, mert az a gyakoribb.
Az teljesen mindegy szerintem, hogy med, egyedül a használható legénység szempontjából van jelentősége, de nehéz tank stílusban kell használni. pont. Nem a medekhez kell hasonlítani, hanem a nehéz tankokhoz, ez evidens dolog.
Érted, például az amx40 könnyű tank, de nem hiszem hogy felderíteni indulnál vele, éppen így az SP-nek sincs meg a medes mozgékonysága, cserébe van páncélja, hasonlítsd csak szépen a nehéz tankokhoz, hiszen a játékmód ahhoz áll közelebb.