banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    SP vitához csak annyit szólnék hozzá, hogy volt egy számomra (de talán az ellenfél számára is) emlékezetes SP vs SP "párbajom". Nekem volt kb 300 hp-m míg neki 1200. Már csak mi voltunk életben és kb 200 méterről kezdtük el lőni egymást. Tisztán látszott, hogy szerencsétlennek fogalma sincs arról, hogy hol is kellene lőni azt a tankot, amit egyébként ő is vezet... pedig megnézhette volna a saján hogy hol adagolom neki a jóságot. Mielőtt végeztem vele már az enemy csatát végigváró tagjai is nekem szurkoltak. Én megúsztam egypálcásan és nyertünk. Mi ebből a tanulság? Az SP csak addig OP amíg a vezetője tudja használni és az ellen totál fogalmatlan, ellenkező esetben semmit nem ér.