banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A WR a legrosszabb mérés szerintem, milyen átlagsebzés és mennyire erős arany használat mellett? Az SP-nél nem megkerülhető ez a kérdés, mert az arany lőszer klasszisokkal jobb, mint az alap, tehát azzal nagyon komolyan feltornászható az átlagsebzés és indirekt módon a WR is. Persze aki sokat aranyozik, az szinte kivétel nélkül letagadja úgyhogy a bemondás alapján számolt arany használat eltérhet a ténylegestől.

A WR eléggé csalóka dolog lehet, nem is szokták nagyon nézni, mert persze, van összefüggés az egyéni teljesítmény és a WR között, de általában unikum szinten lehet csak annyit hozzátenni a csatához, hogy a győzelem egy játékoson múljon. Máskülönben meg vannak tankok, amikkel jó a WR, mert éppen ezt dobja az MM. Nekem pl a kv220-al, átlagos sebzés mellett is jó a WR, mert valahogy mindig úgy alakul, de tudom, hogy ez a teljesítmény nincs összhangban a WR-el. Van ellenpélda is, amikor jó az átlagsebzés egy tankon és csapnivaló a WR.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.26. 09:28:22