A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vagy csak mert a játékosok többsége képtelen a helyén kezelni a tankokat, de ez köszönhető a sok éves power creepnek...
Lényegtelen az is, hogy mennyi lövést vagy pattint le, ami számít, hogy igen könnyen le tud pattintani akár nagy átütésű ágyúkat is, ez szerintem nagyon sok szituációban jól jön és pl,egy tigirs vagy párduc 2 hiába sokkal jobb ágyú mégis megoldhatatlan, mert nincs esély a lepattanásra..
Érdekes, hogy amióta megvan az SP nekem folyamatosan 60% körüli wr-em volt vele, egy másik tankkal sem volt hasonló még(egyedül a vk36 ami most is még 59-en áll)
Cent 1-el voltam még így, az is kisértetiesen hasonló tendenciát mutatott mint az sp.
Egyedül az ágyú miatt a sebzés az amit igen nehéz vele csinálni és nem is ilyen halálpontos, de ezeket leszámítva több mint korrekt tank.