banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    at 2 lövegpajzshoz annyit, hogy 5-ből 1 kb eltalálja úgy, hogy átüsse, próbáltam elégszer, elgé pontos ágyúkkal és nagy átütésekkel és így is lószar eredménnyel járt.
    és 11 körül átütéssel meg sokszor még oldalról sem lehet bevinni vagy, hogy nagyon sok helyzetben nincs lehetőség megkerülni, avagy mert lassú a tank amiben ülök vagy mert túl sok hp-ja van és nem bírnám időbe kivégezni vagy mert a pálya szar, ami mindig szar, szóval általában a többin múlik+a szar pályán...

E3-al ugyan ez, egy rohadt csövön hogy kerülöm én meg?
    pl himmelsdorfon halál egyenesbe egy e75-el szembe jön, hogy kerülöd meg?
    nem mégsz neki szemből, mert minek, de megkerülni sem elhet, mert a másik oldalt amúgyis védi vagy 3-4 tank, t10-es közegbe ez elég arra, hogy 1-2-re meghallj,középen sem lehet elmenni.
    De még közelről el is lehet lőni, viszont mikor a pálya olyan, hogy 150-200m-es kemp távolságban van és ott kéne továbbmenni, na ott már bnem tolerálható.
    Mert gold nélkül nincs esély átütni ilyen távolságból,megkerülni meg az estek 80%-ban öngyilkosság, főleg lassú,nagy nehéz tankoknak az.
    Ha meg van arty,ami szintén van akkor meg csak idő kérdése, hogy kilőjön, szóval tipikusan felejthetetlen játékélmény...

At-k-ról szintén ugyan ezt mondom, nem az az érdekes, hogy 100méterről simán átviszem mindennel, hanem, hogy olyan távolságból ahol már nem tudom reálisan célozni a weakspotját esélytelen és nem is magas szinteken számít ez igazán, hanem t5,t6 vagy t7-ben, ezeknél kurvára unfair helyzeteket hoznak le főleg ha olyan tankban ülök ami fizikailag képtelen egyéb okok miatt arra, hogy egyenlő eséllyel szálhasak harcba vele.