banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Látom nem bírjátok lenyelni ezt a dolgot és mindig felböfögitek, hogy az SP egy OP tank, mert autoaim-el szemből, normál lőszerrel a vérpista nem tudja belőni a tier6 tankjával (sarkítottam, hogy megértsd).

Ahogy írták, ha ennyire jó, miért nem rohan mindenki és veszi, mint a cukrot, hiszen a legolcsóbb tier8 prém tank????

Na vajon miért? Mert a páncélja arra jó, hogy kb minden 2. lövést megfog és ennyi a tank. Ez sem kevés természetesen, de hát ettől SP, cserébe dög lassú, nem tudsz flankolni vele, helyezkedni is problémás, gyenge, 170-es alap átütésű ágyú (legalább a pontossága elfogadható sok skilles legénységgel), alacsony alfa, amihez egy 7 másodperces töltésidő társul, semmi visszatartó ereje nincsen, megkerülnek és széttépnek és alig bír ráforogni, egy lendületből érkező bulldog simán megkerüli, nem lehet lekövetni a toronnyal, akkor sem ha a testet mozgatom hozzá. Most azt a részét hagyjuk is, hogy az artyk, mivel lassú célpont szeretik és nagyon kövéreket bele tudnak b.szni, átütik folyamatosan felülről. Az arany lőszere jó, de viszi is a bevételt, ha egy csatában már látom, hogy 5-nél többet el kell lőnöm, mert jönnek a tier9 ellenfelek pont velem szemben, akkor már tudom, hogy fölöslegesen játszottam, alig marad kredit.

Ha valakit egyáltalán érdekel, statpadderkedni kifejezetten nem jó, a sok aranyköpő, meg a korábbi tényleg brutál erős páncélzat miatt (a wn8 a teljes élettörténetet nézi, egy nerf beb.sz neki) viszonylag magasan vannak a wn8 szintjei. Én már l.szarom ezt, xwm-t is töröltem, mert többször vezetett félre, mint ahányszor segített, de a wn8 szintek kb megmondják, hogy mit lehet egy tankból kihozni, tehát érdemes azért ránézni, nerf meg buff ide vagy oda. Mondjuk én tényleg nem értem ezeket, funnolnak egy SP-vel úgy, hogy alap lőszert nem vagy csak minimálisat használnak? Mi a bánatos francnak, amikor annyi jobb tank van?

Tehát ha full arannyal tolod, akkor kb eléred egy átlagos tier8 tank szintjét, de nincs bevételed és itt figyelembe kell azt is venni, hogy med besorolású a súlya miatt, de inkább nehéz tank stílusban kell játszani, ennyi a titok. De aki full arannyal tolja, az nem normális szerintem, pontosabban csak elb.ssza az idejét fölöslegesen.

Más, az első csatám a BL9, jó, sőt nagyon jó.