A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #354971 Azért az at vonalat ne hasonlítsd az e3-hoz, mert ez lazán nettó baromság. T5-ben at-2 tényleg okoz fejtörést jó pár játékosnak, mivel noobok, 1 pz4 és egyéb 110mm-s pennel rendelkező tankoknak gondot jelent tény és való a sebzése, de legfőképp azért mert nem tudják meglőni a lövegpajzsát...v lusták megkerülni (mert 90%-ban a medeknek van 110mm átütése), viszont az ilyen kv1, t1 heavy és egyéb 120mm+-s pennel rendelkező tankok röhögve viszik a kupolát. AT-2 viszont 1 valamit nem szeret, és nem tolerál, mégpedig ha a lövegpajzsára és gun-ra rászórunk HE-t. t5-ben nagyon sok a derp gun, és azok eszik nagyon a hp-t. Kis szutyok artyk is sok hp-t tudnak lekapni róla. De at2-től felfele már korántsem lesz ilyen egyszerű a helyzet, at8,7 tankokon baszott nagy kupola van tank tetején. Ha azokat nem tudod belőni a rossz fordulási képességükkel és flankelni...hát sztem az nem a tank hibája. Szval at15, tortoise maradt, ők meg egy kaptafára készültek. Papíron nagyon szép páncéljuk van, csak hát tele van lyukkal az egész tank, ott hugyozod keresztbe ahol nem akarod, ha ismered hol kell lőni. (ha nem arról megint nem a tank tehet), tortoise...a tetves nagy kupola, komolyan kell ennél még több? Mióta hd lett, az autobounce ufp-ját lenerfelték 76 mm-re asszem, amit szinte bármivel át lehet lőni (amivel azon a szinten összefuthat). Igaz tortoise is random, mert több zóna van rajta, de csak megint ismételni tudom magam, tudni kell hol kell lőni. Nagyon nagy távolságokból van esélye pattintani de tortoise-al és at15-el pont a közelharcot kell erőltetni, láncolni, és láncon tartani, ez a kulcs sztem annál a tanknál.
Viszont e3 szintű páncélzathoz hasonlítani....(tierhez mérten) nettó baromság tényleg. E3-nak tényleg jó a páncélzata, SZEMBŐL. Viszont ha kicsit is oldalt áll, már lőhető a görgőknél, az oldala tetves papír, a seggéről meg ne is beszéljünk, nem szabad ellene szemből harcolni, ami néha elkerülhetetlen, de ugyan már, ennyi előnye legyen annak a tanknak is. Nem lehet minden tank csak "ráviszem a célkeresztet és már sebzem is". E3 ellen tényleg gondolkozni kell, taktikát változtatni, tipikusan medeseknek való kihívás sztem. Heavy és más td-vel viszont pain in the ass....HA! hulldown, ha nem akkor azért a hasát nagyon nagyon szépen lehet lőni.
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.26. 08:46:46