banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Megnézném, hogy nem 30m-es távolságból te hgoy lövöldözöd be azt a sok sebezhető pontot.

Basszátok meg, egy t8-as meden ilyen páncéé aki szerint ez nem op az menjen költözzön ki holdra...
    Sok sebezhető pont, jah és melyik tankon nincs weakspot, persze nem mindegyiken kell célozni bármit is...

Lassú? az, de a páncél igenis működik rajta, méghozzá elé gjól, jobban mint egy 8-as meden az illendő lenne.(itt hozhatnám azokat a moslék tetves t8 medeket mint a cent1,pershiog amik jobb páncéllal bírnak mint egyes t8-as nehéz tankok, én imádom a cent 1-et,de rohadnék el mikor olyan szituk zajlanak le, hogy én lazán szétszedem frontból a tigris 2-t míg ő képtelen beütni, oszt ő lenne a nehéz tank, én meg a med..ilyenkor legszívesebben feljelenteném magam sportszerűtlen játékért)

SP ágyúja annyira nem jó, de sniperelni azért elég és megfelelő távolságból, normális átütés mellett rohadtul nem gyerekjáték belőni, csak el kell fogadni, hogy modnjuk is3,kv4,is6(so-so) és pár kemény td/med-et-t sak arannyal lehet átütni szemből vagy nagy távolságból.

Szerintem rohadtul megéri azt az árat amennyiért adják.