banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Én ezt értem, de mi van, ha elmész B0-ba, hogy bevédj egy egész vonalat, zászlódtól mondjuk jössz 3-4 kockát. Oda érsz, eltelik 2-3 perc, és akkor nézzük mik a lehetőségek:

A: te csapatod gond nélkül végig vágta magát vagy ezen a vonalon, vagy a másik vonalon (ugye tipikus wg pálya, 2-3 vonal, folyosó, ez egy map), nem láttál szinte ellenfelet
    B: te csapatod elhalt, másik vonalon jön a falka, vagy 8-10 ellenfél, kb. tudsz lőni 4-5 öt és bedaráltak téged is
    C: mákod van, itt jön a sok ellen, sokat tudsz lőni, sok a sebzésed.

na velem mindig ezek voltak AT-kkal, lassabb tankokkal. Ha mentem a csapattal, nem láttam ellenfelet, mert ilyen jing-jang módjára ők a másik oldalt lemming traineltek. Ha nem mentem csapattal, hanem külön ágon mentem, engem daráltak be.
    Nem szeretem már a lassúságot.Jpz-vel haladok általába a támadással, de kurva szar érzés, hogy beforgatom magam, meg harcolok, aztán lő össze vissza 0-kat, pattanókat, ezek meg arannyal lehugyoznak. És 400 valamennyi csatám van Jpz-vel, ha minden igaz noobmeter.com-on még mindig én tartom a rekordot, szóval szar se vagyok vele és nem is idegen nekem. De már rég nem olyan mint volt, és 1 patch notes-ba se írtak róla semmit hogy változtattak e volna rajta valamit khm..