banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    hatékonyság alatt ezt értem:
    viszonylag minden statja jó
    mozgékony,top speed jó, már ez szinte hatékonnyá tud tenni egy tankot ebbe a szarba (mivel páncélzatra adni nem érdemes )

hányszor halunk / bukunk azért, mert ellenfélnél 3-4 light van, és egy kupacba lerohannak egy egész oldalt? vagy med rushok? igen, van mikor meg fogjuk őket, 10ből 3x. Mozgékonynak lenni jó ebbe a játékba, nagyon is jó

a legtöbb szituban többször jövök ki jobban azzal hogy egy jó mozgékonyságú tankkal játszok, mint azzal hogy egy lomha valamivel játszok (pl AT-k, nem is vittem végig, számomra nem hatékonyak, lehetnek akármilyen ágyúval felszerelve. az, hogy 10-15 csatából 2x éppen jól fogom ki, mert felém rohan az ellenfél lemming vonata, és tudok sebezni éppen valami szép nagyot összesítve, szerintem szar.
    akkor inkább kérem a Hellcatet, ide-oda megyek ahova kell, vissza tudok vonulni úgy hogy valszeg túlélem, hatékonyabb vagyok a csatába)

na pont ezért szar a JPZ. mert nem hatékony. Túl nagy a páncél, de a mozgás/sebesség meg 0.
    Igen, szép az az 1k/lövés, csak hogy kurvára 23-26 másodpercig tölt, és kurvára nem oda fog menni a skuló ahova te szeretnéd. és akkor 24 másodperc alatt rád jön 2 ellenfél és neked reszeltek, mert a csapat sehol sincs. És nem is sebeztél, mert a lövedék elment boré, vagy pattant olyan szituról amit egy Inden Pz. is átütne.