A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #354945 Egy kis érdekesség. Mindig is örök kérdés volt nálam, de látom több fórumon is a medekre rakandó harmadik felszerelés. Rammer, stabi az egyértelmű. Harmadiknak venti vs. optika az általános kérdés. Én mindig is optika párti voltam, mert szeretek spotolni, szeretem használni az álcám, ezért minden medemen optika volt a harmadik. Most viszont két közepes tankomon is cseréltem. M48-on azért, mert így is rettentő jó látótávja van, kíváncsi voltam a venti segít-e egy kicsit a lövegen, a másik tank pedig az Objekt 140. Lehet, hogy placebo, de eddig a mindkettővel megtett 3-4 kör alapján azt kell mondanom én úgy érzem sokkal jobbak így, pontosabban nekem jobban megy velük így (mindkettőn van BIA is). A topiklakók közül volt-e már olyan, aki ezt a dolgot próbálgatta és véleménye van róla?
A mostani kérdéshez hozzászólva. Sose vennék SP-t, brutálisan gyengének érzem ellenfélként, mármint könnyű célpont sok sebezhető ponttal. Én örülök, ha SP jön szembe velem.