banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha nem bírod belőni szemből, akkor ott komoly gondok vannak. Nyilván ne számíts arra, hogy minden lövésed sebezni fogja az SP frontját, de ilyen terminátornak feltüntetni nagyon durva túlzás. Az SP-nek 170 penje van, ha te nem lövöd be, akkor ő sem fog téged. Ha aranyat köp, az egy más történet, de te is használhatsz aranyat ellene.

Egy közepesen gyors med már körbefutja. Tényleg nem értem ezt a vergődést ezen, hogy OP-nak tartják egyesek az SP-t, mert nem lövi be minden lövésük szemből.

Egy hull down t34, akkor micsoda? Azt csak he viszi, vagy nagyon szerencsés lövés, különben pattint és ő meg köpi a 400-as skulókat rád. Egy alját rejtegető Jt8.8? proto? kv4? és a többi. Az SP még annyival szerencsétlenebb is, hogy nem az alja a leggyengébb a frontján, hanem a teteje, amit szinte lehetetlen elrejteni. Ha az SP-vel gondod van, hogy lövöd meg a KV4-t?

Az SP titka annyi, hogy bizonyos távolságból az RNG sz.patás miatt valóban nehéz pontosan a gyenge pontját lőni, de nekem nem okoz gondot és ha SP-vel megyek nem fogom kirakni a tornyát, hogy nesztek ide lőjetek, mert op dög vagyok. Nyílt terepre meg aztán végképpen nem. Szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt. Ennyit arról, hogy mennyire op.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 20:24:42