A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354846 Így nagy általánosságban a T-25 ajánlható, jól hozza a kreditet (meglepően jól), a kevés prém tank egyike, amelyik nem gyengébb, mint a normál tier megfelelő tankjai, sőt ha ügyesen válogatja meg az ember a modulokat, skilleket meg ad neki prémium üzemanyagot akkor én azt mondanám, hogy a legjobb tier5 medek között van a helye.
Ha nem kell kredit és csak a fun a cél, akkor egy pzs35 jöhet, de ez is csak akkor fun, ha top tier vagy kevés és puha nagyobb tier tankkal kell szembe mennie. Attól független, hogy szenved a nagyobb tier ellen, bőven lehet vele szórakozni, mert a tier3-ban op, hányszor de hányszor látni, hogy jó kezekben ledarálja a fél ellenséges csapatot.
Még a churchill iii-t szokták agyon dícsérni, nekem az nem jött be, iszonyatosan kívánja az aranyat, emiatt nekem legalábbis gyenge a kredit hozama. Xp-t viszont jól hozza, legénységet fejleszteni jó, lenne, ha kompatibilis lenne a nagy szovjet nehéz tankokkal, de nem teljesen így van, a rádiós elviszi a dupla xp-t.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 12:10:18