banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy ászocska az aladárral és akit érdekel többször használom benne az autoaim-et sarokharcnál, kiugrásnál meg közelharcban papírsárkányok ellen. Illetve egy kis pattintgatás az elejével, de most nem sokat tudtam használni a páncélját különösebben (úgy értem beforgatni sidescrap-re vagy srégen kitolni az elejét aztán vagy pattint vagy nem, mert páncélja egyébként nem sok van). Ilyen rudy meg kv3 simán lövi a lepattanót az elejére, ha be van forgatva, a komolyabb átütésű ágyú meg beviszi simán, de ez így van mindig az aladárral.

A másik dolog szerintem, ami szintén fontos, ha rámegyek valakire (a cdc) és tudom, hogy a csapattárs mögöttem van, akkor úgy manőverezek, hogy ő is tudja lőni a célpontot. Sokan, túl sokan csinálják, hogy rámásznak az ellenfél pofájára, aztán a társak meg nem tudnak segíteni, sőt inkább beleb.sznak egyet véletlenül, mert nem látnak rá az ellenfélre egyszerűen normálisan. Ezt tényleg érdemes így csinálni szerintem és az ideg szétvág az olyanoktól, akik belemásznak az ellenfél arcába durván és nem tudok nekik segíteni, egyszerűen eltakarnak minden lőhető részt.

Ez a sima autoaim, nem a cheates weak spotra célzó, szóval figyelnem kellett, hogy oldalt, hátat lőjek vele lehetőség szerint. El is b.szta az egyik lövést és elmenekült az ellen. Arany nincs, bár a su ellen betöltöttem volna a végén, de aztán mégsem pazaroltam a kreditet meg nem is volt kritikus helyzet.

Aladár ász
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 23:36:29