banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Újabb téma az összeesküvés elméletre: 8 csatát buktam a stock t20-al és már qrvára tele volt a búrám, hogy semmit, de semmit nem lehet megnyerni. Felraktam a tornyot egy kevés szabad xp segítségével, a top ágyú már ki volt fejlesztve és az első csata győzelem.

Ez biztos véletlen, hogyan máshogyan történhetett ez? A mai nap mindent, szó szerint értve mindent elvesztettem vele eddig, bármit is csináltam és bár hízelgő rám nézve, de nem hiszem, hogy az én teljesítményem döntött volna.

Ez is tier9 csata volt, mint ahogy a legtöbb korábban. Tényleg nagyon érdekes ez a WG féle "véletlen", esetleg kicsit megsz.patják a stock tankosokat, csak egy kicsit, nem nagyon, csak bukjon el minden csatát zsinórban, hátha bedobja a szabad xp-t, az meg áttételesen ugyan de bevételt generál. Kezdem hinni, hogy lehetséges ez az elmélet.