banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ha igaz, amit FTR-en írtak régen, akkor 2e hp-ja lesz, az még talán beleférne, nem sokkal több, mint a bélának. Mondjuk vicces, hogy így kell nézni, de ugye a 4x küldetés miatt fontos, hogy ne legyen sok hp. A belépő belőhető, bár állítólag nem annyira egyértelmű célpont, szóval nem az lesz, hogy aki csak a környékére lő, már sebzett is, hanem pontosan el kell találni. Kicsit az E5-re hasonlít szerintem majd, mert annak is van egy egyértelmű gyenge pontja a tetején, de azért ha lecsúszik a lövés, nem fog bemenni.

Ezt a foglalós küldetést tényleg nagyon nehéz megcsinálni. Nekem úgy sikerült, hogy beírtam a chat-be és pont volt egy t71, akinek eszébe jutott, hogy neki is ez a küldetés kéne és segített foglalni. Másodperceken múlt így is, 3 tank volt még életben az ellenféltől, amikor foglalni kezdtem és az utolsónak egyszámjegyű hp-ja maradt, mire foglaltunk és végre lejárt az idő (mert még foglalás után is megy a csata egy kis ideig, akkor még kilőhetik az utolsó ellent és úgy tudom, hogy akkor sem adja meg).

Ja igen, és kifejlesztettem a kiváló t57heavy-t közben, ezzel azért egyszerűbb ez a küldetés, mármint a 3e sebzés része. Nem mondom, hogy túl jól megy vele, de eddig nekem ez a tier10 tank tetszik a legjobban. Ha sikerül jól kevernem, szinte bármire képes, 3 fős unicum f15 szakaszt széttéptem vele, majdnem 4e sebzést leszedtem róluk, 2-t kilőttem, pedig tényleg ügyesek voltak, de nekem meg kijött a lépés vele. Ez egy fenomálisán jó tank, borzalmas pusztító erővel és még a küldetésekre is jól használható.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 10:13:31