418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    2 nap múlva jönnek a "personal reserve" küldetések, gyakorlatilag hót egyszerű lesz, ha jól olvastam (ki kell lőni egy ellenfelet és ezt ismételgetni) és plusz xp-t módot lehet aktiválni ezen keresztül.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.05. 09:26:47
  • lammaer
    Bocsánat hogy nem követtem feszült figyelemmel az éjszakai szabadságharcodat :)
    Én is csak figyelmetlenségre vagy modra tudok gondoni az eseteddel kapcsolatban. Természetesen mivel mindkettő lehetetlen, maradjunk annyiban hogy téged szopat személy szerint a WG.
    Én addig továbbra is szépen javítgatom a küldetéseket hogy megszerezzem a secondaryért járó rewardot is. Gondolom ez nálad is bizonyítja hogy Wernher von Braun kései leszármazottja vagyok :P

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.05. 09:10:39
  • lammaer
    Na, akkor a WGnél az "Anti Kubukli" program mellett fut egy "Pro Mardel" is :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.05. 09:06:33
  • Maala
    Ha egyedül akarod csinálni, akkor nem.
  • Mardel
    Az első pont annyiban téves hogy a 9.8-as patch után pár stugos kitüntetéssel teljesített küldetésem resetelődött mintha még el sem kezdtem volna.

Újra megcsináltam és adta a rewardokat.
  • Pityu0
    Hali

Csináltam új profilt a Т95Е2-ért és az lenne a kérdésem hogy 30 vagy 60 napnál régebbi nem jó?
  • yossarianHUN
    Mint azt András korábban megmondta, a modok csak a jutalom megkapásáról értesítő ablakba rondíthatnak bele, a jutalom megkapása vagy meg nem kapása szerveroldalon történik, tehát köze nincs semmilyen modhoz. Ezen nincs mit félreérteni. Ha nem kaptad meg, akkor nem csináltad meg a küldetést, end of the story. Erre jött a szövegértéses okoskodásod, pedig úgy látszik ezzel nem a többieknek van gondja. De ha nem tetszik a magyarázat, gyárts nyugodtan továbbra is összeesküvés-elméleteket a WG anti-Kubukli programjáról. Csak magadban. Részemről ezzel lezártam a dolgot, ha tudsz normális stílusban kommunikálni, nyugodtan próbálj meg kiötölni egy C verziót az erre hajlandó fórumtársakkal, ha nem, az se baj, holnap lesz még időm meló előtt beugorni a moderátorokhoz szólni pár szót az érdekedben.
  • Kubukli
    Akkor a tények, amit megint sikerül szétkenned a nyálkás stílusoddal:
    - Normálisan felvetettem egy problémát, jelezve hogy lehet én tudok valamit rosszul, vagy bekavar egy mod. Gondoltam egy fórumon kapok segítséget.
    - Andrá77 spori megpróbált segíteni, de félreértette a felvetés lényegét, nekem a nx100k credit "nem megjelenése" a problémám, szerinte a küldetést már megcsináltam korábban, stb.
    - Jött a "rocket sience" maszlag. Valószínűleg a WG-t csalónak feltételező mondatomra megint bedurciztatok.
    - Te simán csúsztatsz és terelsz, tipikus, megszoktam.
    Várom a tényekre - erre a konkrét néhány postra vonatkozó - véleményedet.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.06.05. 00:10:44
  • yossarianHUN
    Ebből a stílusból meg szintén vegyél vissza, légy oly jó. Felemlegethetném a múltbéli flame hadjárataidat, de nem teszem, és csak annyit mondok, hogy internetes fórum ida vagy oda, de légy oly rendkívül drága, és próbálkozz meg a változatosság kedvéért a normális emberi viselkedéssel (amibe beletartozik, hogy nem kezded el oltogatni azokat, akik normális választ adtak a kevéssé normális kérdésedre), mert kezd nagyon sok lenni belőled. Köszöntem.
  • Kubukli
    Megjött a terelőgép, szépen tapsikolj a háttérben pls.
  • Kubukli
    Namost' akkor mi van kis rakétatudós?

@András77, köszi én valami modra gondolok, de most már jobban figyelek.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.06.04. 23:52:16
  • yossarianHUN
    Látom hozod a szokott formádat, és egy elegáns legyintéssel elhárítasz minden próbálkozást a dolgok logikus megmagyarázására, úgyhogy elejét véve a további iszapbirkózásnak leírom a hozzászólást, amit látni akarsz.

Igen, a WG kib*szott veled. Csak veled. Direkt kicsesztek veled, nem adták oda az IM rewardot. Egyiket se. Mert szemetek. Rohadt szemét állatok, és téged direkt kipécéztek maguknak. Tűzre velük. Patkányok.

Remélem ezzel megelégszel, és nem folytatod a normális fórumozók hergelését. A kollegákat meg megkérem, hogy ne próbálkozzanak a lehetetlennel, és mindenki érdekében engedjék el. Senkinek sem sikerült még.
  • András77
    A 9.8 óta automatikusan kiválasztja a következő IM küldetést, ha egyet már teljesítettél. Ha nem figyel rá oda az ember, akkor simán elképzelhető szerintem, hogy sikerül egy küldetés, kilőnek, vissza garázsba, új tankkal megy az ember és utána már nem nézegeti vissza, hogy mi történt. Erre tudok gondolni, bár lehet, hogy az IM ablak ilyenkor is bejön, akkor meg esetleg lefagyott a garázsba vissza érkezéskor, ilyent csinál például nekem néha.

Próbáld meg és írjál egy levelet a supportnak, hogy nyomozzák ki jobb ötletem nincs...

A modok okozhatnak olyan hibát, hogy nincs kiírás, rossz a kiírás stb. Ilyen biztosan volt korábban, akkor az xwm miatt.

Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam egyébként, a stugos küldetéseknél, amiket sorban kötelező csinálni, különben nem lehet tovább lépni. Az LT-6 még úgy néz ki, mintha el sem kezdtem volna, de az lt7 meg a 8 már completed. Ez a 9.8 IM küldetések frissítésének a varázsa volt, de nagyon nem érdekel, a stugos küldetések könnyűek, maximum újra megcsinálom.
  • Kubukli
    "Mert korábban már teljesítetted, csak elfelejtetted."
    Ne viccelj... pont a credit farm miatt csinálom és figyelem a bevételt. Még annyit, hogy akár igazad is lehetne de tegnap egy SPG küldinél volt ugyanez, illetve a HOAX-ban már láttak ilyet.
    Tegnap még nem akartam rákérdezni, most megtettem. Én kérek elnézést... lol.
  • András77
    Mert korábban már teljesítetted, csak elfelejtetted.

Ilyenkor, ha nem csinálod meg a másodlagos küldetést, akkor nem kapsz semmilyen üzenetet.

Ha másik küldetést választasz ki, akkor meg látod a státuszt, hogy completed (korábban teljesítve).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 23:29:28
  • Kubukli
    Azért mert nem tudtok szöveget értelmezni még nem kell befeszülni.
    Megcsináltam a T28C MT-2-t 11 sebzéssel (9 kell) a két kill nem lett meg. A küldetés sikeréről nem kaptam visszaigazolást, a100k credit nem jött.
    A küldi maradt "elindítva" státuszban. Elindítottam egy másikat, az MT-12 kizöldült és teljesített lett (nem kitüntetéssel).
    Remélem így már tudjátok a problémát értelmezni.
    Rakok képet is, remélem valaki van olyan is aki nem csak magas lóról tud beugatni, hanem elmondja mi a hiba (a játékban/modban vagy nálam).

• lammaer
    1. Egy küldetésért csak egyszer kaphatod meg az elsődleges és egyszer a másodlagos jutalmat
    2. Ha nincs meg a másodlagos újból nekifuthatsz hogy meglegyen az is.
    3. a WG nem gonosz és csal a rewardok osztogatásánál, nem okoz szergejnek törést az életében az a rongyos X ezer credit amit megkapsz a javított másodlagosért.

Namost rakd össze a fenti 3 állítást és találd ki a választ. Nem rocket science, de komolyan.
  • András77
    Milyen küldetés egyáltalán? Ha kreditet ad, akkor láthatod, hogy megkaptad-e.

Több mod is bekavarhat, de az csak a kiírásba, a szerver fogja neked adni a cuccokat és te lennél az első ember az univerzumban tudtommal, aki nem kapta meg, gyakorlatilag lehetetlen.

Az lehetséges, hogy valamelyik mod, leginkább a régi xwm bekavar, de csak a kiírásba.
  • Kubukli
    Akkor hagyjuk.
  • András77
    Mi van? Ezt nem lehet megérteni amit kérdezel...
  • Kubukli
    Az elsődlegest akkor b@szhatom a WG csalásnak/fejlesztői szándéknak/hibának köszönhetően?
  • András77
    Hogyne lenne, vannak komolyabb jutalmak is a másodlagos küldetésekért.

Két esetben megyek vissza javítani, ha már megvan az 5 token, de még kell több a másik ágakról a jutalom tankhoz, akkor az adott ágon javítok addig.

Ha olyan küldetés van kiválasztva, ami totálisan reménytelen az adott tankkal, akkor kiválasztok egy régebbit, amit lehet javítani és javítom inkább azt.

Egy példa, a ht-15 12e-s, ha a t150-el megyek, akkor reménytelen bekapcsolni, soha nem fogja elérni, úgyhogy inkább régi ht küldetéseket javítok, akár másik jutalom tankhoz tartozót is.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.04. 22:54:36
  • Kubukli
    Van értelme javítani vagy a jutalom credit vagy felszerelés már az enyészeté?
  • Kubukli
    Annak mi az oka, hogy az IM küldik teljesítésekor nem ad sikeres üzenetet, nem adja meg a jutalmat majd a küldetést "elutasítva" az egyből teljesített lesz, de a jutalom az sehol?
    Valaki másnál ez előfordul?
  • András77
    Volt egy erős sejtésem, hogy a Rudyval fogom a dupla gyújtóst megcsinálni és így is lett. Ráadásul egy tier-el nagyobb tankot, ami az obj260-hoz is elég lett volna.

A garázshelyet sajnálom 3 xp-n múlt, hogy a top3-ba kerüljek , de éreztem, hogy meg kell várjam, amikor az a44 feltolja az orrát.

Az A44-t "forrón" ajánlom, az elejét meglőve ég, mint a zsír, kétszer is felgyújtottam. Másodszorra már nem akartam hibázni és arannyal, de először arany nélkül is felgyújtottam, bár gondolkodtam aranyon, mert nagyon szépen mutatta az orrát, de már be volt töltve a normál lőszer.

Tudtam, hogy jön egy TD a seggemben, de meg kellett várjam, amíg az A44 megmutatja magát, hogy gyújtsak még egyet és a su kilőtt utána. A csapatom természetesen ezután megtáltosodott és így nem fértem be a top3-ba, hogy miért nem bírnak halomra pusztulni ilyenkor, ahogy a rendes noobok szoktak

Még egy igazán sz.patós med küldetés van hátra, a pascucci medálos, a többitől nem tartok különösebben. Az MM még megtréfálhat, de a Rudy nagyon jó IM célokra, visszavettem a cromwell-t is, meglesz szerintem, csak a pascucci-t csináljam meg előbb valahogy.

• Oddball29
    Ez kurva nagy:D!
  • Angelus1991ster
    Csataközbeni szakasz készítés jó ötlet volt. Aki ezen fennakad, hogy jönnek a meghívók az csessze meg.
  • joe662
    Du sikerült 2 med misson is,gondoltam a maradék 2-t megpróbálom,este.
    Mt14,4 kill a szakasznak,Bromwellel aprítok éppen van is 1 killem,mikor a saját kv 85ünk teleibe Q..r -300valamennyi
    A másik Bromwellnek,van 2 killje,na mondom kipróbálom ezt a szakaszos bulit,Nekem itt már sok babér úgyse terem,ráklikkeltem+írtam,hogy kéne az IM-hez.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vannak még rendes emberek
    Úgyhogy ezentúl lehet én is elfogadom mások invitálását,kivéve a piroskákat

• patchaou
    mit?
  • Angelus1991ster
    Írt valaki a wg-nek IM ügyben? Melyik emailcímre kell küldeni?
  • Tarathiel2
    "- Storm admits that the post-battle results window in 0.9.8 is "unfinished" and will be fixed;"

Nem, hála WG-nek.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.04. 21:02:56
  • Angelus1991ster
    IM és MM!
  • patchaou
    Megoldható valahogy hogy a csata végi jelentés a kisosztott/spottolt sebzést és a bevételt mutassa?
  • vasasgabri
    Ok köszi!
  • Toweliee

Angelus: embere válogatja.
  • kekksz
    Most, hogy már csak 6 ezret kell csinálni, akár 7es heavy-vel is összehozható, haverom tigrissel csinálta meg, de t29el még könnyebb, nekem a 8 ezres anno tigris 2-vel lett meg.
  • kekksz
    Én usa 6-ossal csináltam, ha nem megy másként, akkor betöltöd a "skill"-t és lövöd a tigriseket. :)
  • Antimat
    Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa?
    Szóval az lemaradt, hogy alig volt 4k sebzésem és 2.7k spotom, és erre adott 1164 xp-t (ami amúgy is kevés én azt gondoltam, hogy olyan 1300 xp körül kellhet az M-hez).
    Persze nem gond, csak furcsa, asszem Leo1-ez, AMX 50B-hez is sokkal több kellett nominálisan.
  • Tarathiel2
    Őket is segítette a szerver, hányszor is lőtt rájuk a Maus és nem talált?
  • vasasgabri
    Az artys küldiket melyikkel érdemesebb csinálni, usa 6-os francia 6-os? Csak ezek vannak. Eddig usa 5-ös volt de az 1000 sebzés nehéz tankba sehogy nem jön össz. 600 volt a max. Vagy mellé megy vagy 50-130 között sebez, vagy csak leláncol. Ha véletlen 650 sebez egy lövésből utánna többet nem talál. Sehova nem haladok. A td,hevy,med,már egy hónapja meg van az arty meg a light nagyon nem sikerül.