World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agyatlan nyomorék polakpatkányok <#wilting>#wilting>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De erről egy árva szó sem esett részéről.
Azt a kettőt meg a játékosok nagy része szarja le. 😛
pl.: Tegye fel a kezét akinek csak 1 acc-ja van. (Nem sok kéz lesz fent, pölö az amcsi T8 med miatt is.) 😄
De leírom még egyszer és utoljára,csak arra voltam kíváncsi,hogy milyen változáson ment keresztül ez a dolog 1 év alatt.Mert mint tudjuk a wot nem sokon.
De a gyerekekre visszatérve,nálunk nem kontrollálatlanul megy ez a dolog,csak hétvégén,és szigorúan 1-1 óra van megengedve nekik.
Mivel már játszok egy ideje a Wot-al/NEM a warpackal/és ök ezt néha látták,persze,hogy ők is azzal szeretnének játszani mint az apjuk.
És egy gyerek,nagyon szépen tud ám hízelegni<#puszi>#puszi>
9 évesen engedtem előszór játszani ökét,elmagyarázván hogy mi mivel,ki kivel,és mit nem,A mai napig figyelem őket fél szemmel miközben játszanak,és igen rájuk szolok,h ne menj elé,ne lökdösd,miért oda mész nem ott a helyed,stb.Mert nekem is szintúgy felbassza az agyam amikor akadályoznak,ésatöbbi.
Csináltam nekik külön accot,persze az nem volt jó,mert"prütyitankok" <#wilting>#wilting>nekik nem kellenek.Úgyhogy kénytelen voltam odaengedni öket a waffentroger és társai elé<#banplz>#banplz>
Viszont a könnyű tankok azok tiltva vannak,elmagyaráztam nekik miért és megértették,nem is foglalkoznak velük.
Idővel elkezdek érdeklődni,hogy mik azok a színes számok a jobb alsó sarokban,Mondtam nekik az az én ellenorzó füzetem,és fordítva működik mint az iskolában<#eplus2>#eplus2> a piros az 1,narancs a 2,citrom a 3 ,zöld 4,őtőst meg úgyse kaptok mostanában<#ravasz1>#ravasz1>
Persze az elején még csináltak szép piros napokat,de mostanában már az a jellemzö,erős narancs néha citrom színű a 1 órás műsoruk.
Meg hát van egy egészséges testvéri rivalizálás is ami szerintem erre pont pozitívan hat.
Úgyhogy kedves EmR3 Mivel én sem vagyok bűnöző,a fiaimat sem nevelem annak.<#wave>#wave>
.
END USER LICENCE AGREEMENT és a TERMS OF SERVICE benne van hogy ki mire számíthat innentől én pont leszarom 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Miért ne játszhatnának egy acc-on többen, miért lenne csalás?
Ott van EvilJoe, nem hiszem, hogy egyedül nyomta le a lassan 140k csatát (és 1500 wn8 körül van ő is).
Van rengeteg vásárolt acc, így ha használsz is xvm-et (minek, csak idegesíti az embert) nem bízhatsz igazán benne.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
★★★★★
az már más kérdés hogy hogyan is ellenőrzik
szóval te tudod
karácsonykor pl ismert wow streamert permabanoltak mert szobatársa is használta az accját
szóval csak okosan
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★★★★★
wot nick: PsychoTrooper
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
De Ok zárjuk a témát.
Meg számomra az arty a támogató tank nem a nehéz aminek elöre kell menni .
Jó az a 10 éves kor, csak hiába kurvaanyázom le mégcsak nem is érti.
De mèg igy is tudom tartani 16k csatàval a stabil 1500wn8t.Tudom ez nem nagy szàm,de tojok rà.Nekem fontosabb,hogy a fiaim jol èrezzek magukat ,mint egy virtuàlis szàm.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyedül a Bp-re mondanám hogy igen tényleg pattog szemből.
Conqueror Caernevorn FvB nél meg annyira szánalmas ,hogy könnyű kigyújtani vagy felrobbantani hogy az nagyon nagyon fáj !
T110E5 ezerszer jobb páncéllal bir.
Tudom én tomato , de akkoris örülnék ha a Wg kicsit balanszolna is néha 😊
Az inkább troll mint a 122 es..
<#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

★★★★★
Csak egy nanomiliméter lógott ki a szikla mögül a csörcsil 7-nek, és elkapta. 404 hp-m volt, azt le is emelte rólam.. Akkor adtam el 😊
Ja én lepattantam róla háromszor is.
Ma a cromwelt repülés közben szedte ki egy szintén troll kv1, amit egy szintén hasonló képességű ember irányított. Forgás közben kapáslövés a világ végéről. Az egyetlen lövése volt, bejött neki...
Nekem bejött a wz111, megérte ennyit grindelni érte. Nem hoz annyit mint a t34. DE!
Sokkal több 100 000 credit feletti csatám vele, mint a T34-el.
Bolond biztosabb, mint a T34.
Még valami, amit nem értek.
Egy átlagos tankot kb 33 % eséllyel megy tierbe, ha jól gondolom. 33 % saját tier, és így tovább. Bár itt észrevettem anomáliakat, szerintem a KV1-em sokkal többet játszik tier 5-ben, mint az ugyanolyan besorolású T1 heavym.
Na most hogyan számolja a tier limitest?
50 - 50 %? Ebben azért kételkedek, mert a tier 5-ös limites prém tankjaim, (T14, su85i) szinte folyamatosan tier 6-ban nyomul. De 70 %-ban biztos, s ez igaz a wz111-re, és a superpershingre is.
Szóval hogyan is van ez?
Persze a harc után full sebességgel repesztve kiszedett az artista nyomorék.
Legyen már a kis piroskának játékélménye is ha már televerte a garázsát prémtankokkal.
Tényleg szokott valaki nézni ilyen játékon belüli statokat,
Ami a leghihetetlenebb hogy rengeteg nyomorék piros accountja tele van prémtankokkal,volt akinél a járművek értéke meghaladta a 100000-es határértéket.Mi a faszért költ valaki ennyit egy olyan játékra amiben szopóálarcosat játszik.Mit élvez így benne vagy ezeknek az a sikerélmény hogy képesek 1 óra alatt 40 csatát lenyomni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun