A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ChurchIII az jó, csak ugye szokni kell a lassústratégiáját. szerintem nem igényli annyira a fejlettebb muksókat kezdeteknél, jól lehet vele tényleg képezni is. Tohonya és nagy darab, de menni kell vele előre, mint egy "tank" tank, persze óvatosan :)
RamII, excelsior semmi extra még a többiekhez képest se szerintem, matilda IV, amiben nagyon pozitívan csalódtam. De szerintem piszok nagy szerepe volt annak benne, hogy a 3. skilljüket taposó medlegénységet raktam bele. Nem olyan nagy ugye mint a churchill, jobban lehet vele manőverezni, gyorsabban fordul, bár még lassabb - gyorsabban céloz, nagyobbat üt, de már jobban kell figyelni weakspotra. Valamit a matIV-el csak weakspoton tudsz beütni, néha.
Olyan mintha a heavytank Churchill III gonosz gyökér öccse lenne a medium MatildaIV, aki a kisebbeket vegzálja, míg a bátyja elvan a nagyobbakkal :D
Mivel nagyon nagy kedvezménnyel szereztem meg valentinnapkor, remek döntés volt.