418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #355730 Jó de ki nem szarja le a másodlagost. Mostani T28-as HT-15 ugyanaz mint a Stug IV-é volt.
Mostani Stug IV-eset E-100-al lövés nélkül is meglehet csinálni.
De gondolom te is látod, hogy az SPG-sek az MT küldetésekhez képest mennyivel könnyebbek. Pont ott kellett volna a különböző típusú járművek sebzése dolog.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 17:26:27 -
#355729 Ne vicceljetek már, T28-as HT15-ös kör t32-vel is meglett volna. Egy normális is-7 kör simán hozza. T55-A-nál A hp háromszoros pattintása sokkal keményebb dió, mint a 15-ös küldi. -
lammaer #355728
Ez a forum inkább már csak arra a kislányos mangás tankos rajzfilmre emlékeztet.. igaz, ők még akkor se sírtak ennyire, amikor a stugjukkal szembe jött a maus...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.04. 17:14:59 -
#355727 nekem is a ht15-öt kell újra megcsinálnom mert nem nyertünk bár nem is vettem észre mikor csinálhattam meg. De igen, E-75 vagy is7 jöhet szóba nálam. E100 is megvan de free xp-t gyűjtöm a nagyobb ágyúhoz és még egy kört nem mentem vele.
meg az lt15 csak ahhoz pálya/csapattársak kellenek. nekem már a t28 lenne meg ezekkel. -
Toweliee #355726 Ekkor meg az lenne a bajotok, hogy miért kell 1,5k-t sebezni / túlélni / nyerni. A lényeg, hogy sírni lehessen. -
#355725 Szerintem az lt15 és ht15 sokkal nehezebb. De még a td is talán. Ez az egyik legkönnyebb. persze ha ad td-ket túloldalra de akkor meg lehet csinálni.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.06.04. 17:08:45 -
#355724 Heavyt is szivatósra mondanám.
Sutgos 15.ös küldi még mindig nincs meg.
Is7,Maus,E100. Más tank kb nem is illik oda. Ja de , 9es VK vagy az E-75 esetleg.
5-6 tank, a tier 5+++ részen. Fasza. -
Angelus1991ster #355723 Dettó ugyanez. Röhejes , hogy pont a medeknek van a leggeccibb küldetés így is a végén. Artynak csak topban kell lenni. Küldetések T28-ig az arty ágban a legkönnyebbek.
Ennek a küldetésnek valahol MT-2-12 között kellett volna lennie. Így megírva:
sebezz 1,5 ezret td-kbe - éd túl és nyerj
( nem ám, az lett volna MT-10-ben , hogy legyen 4-5k összsebzésed: pattintás+spot+okozott sebzés + éld túl)
Szánalmasgaming.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.04. 16:59:53 -
#355722 Attól függetlenül,hogy ma is sok a retard,elsőre sikerült a gyújts ki egyel nagyobbat,majd a következőben learammoltam 1 T20at
A többiek nem örültek neki mert suicid voltam,de ki nem sz..ja le
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.04. 16:51:15 -
Userx2 #355721 Domination módban fentebb tekerték az XP hozamot tegnap óta? Vesztes csatára is 950+. -
#355720 Rosszul hiszed. Azzal az accounttal is eljátssza amelyikből havonta több tízezer forint folyik be. Szerintem azért van, mert csak így tudnak sikerélményt biztosítani a sok háromszámjegyűnek. -
#355719 én nem azt érzem, hogy a játék azért baszik ki velem mert én olyan kurvajó lennék, főleg, hogy egyáltalán nem játszom kurvajól
sokszor futok bele helyzetekbe, amiket elbénázok, utólag visszagondolva az ilyenekre szidni szoktam magam, hogy hogy lehettem olyan béna, mint amilyen voltam
én akkor érzem, hogy ki van velem baszva, mikor tudom, hogy a velem szemben állót simán ki tudnám nyírni, és ilyenkor a gondos weakspot célzás, a kivárt célgyűrű beszűkülés után összevissza kezd el lődözni a tank, simán lepattanóra dobja
az első ilyennél még fel sem háborodok, mert benne van a pakliban, a másodiknál felszisszenek, a harmadiknál azért már kurvaanyázok picikét, amikor pedig ő célzás nélkül kapáslövésből lő és talál egy ammorack-et akkor már csak kínomban röhögök az egész csaló játékon
nem tudom miért szokta ezt velem csinálni, tutira nem azért, mert jó játékos vagyok, inkább arra gyanakszom, hogy azért, mert még egy fityinggel sem gazdagítottam Serb és kistársai pénztárcáját
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.06.04. 15:16:40 -
#355718 Ma adja nekik rendesen a RNG, harmadszorra egylovesez a 400 WN8-as degeneralt. -
#355717 Igazad van, valtsunk temat:
buzi az összes artista -
kekksz #355716 Látom kezd itt nagyon eluralkodni a tipikus "mindenki más szar csak én vagyok a jó, ezért a játék direkt kibaszik velem" hangulat. Remélem ezeket nem gondoljátok komolyan, mert ha igen, akkor az elég szomorú. -
#355715 Ezen én is nagyon fel tudom húzni magam. Ja és szinte mindig az ilyen vörös-narancs játékosoktól kapok be kapáslövéseket. Talán azért mert a jobbak meg sem próbálnák, mondván úgyis mellé megy, addig ezeknek kb. 80%-ban talál... -
Tarathiel2 #355714 Na így a grind végére csak sikerült ezzel is összebénázni a mestermedált (replay)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#355713 hát bazmeg ez az amit nem tudok megérteni!!!
minden kis sutyerák célzás nélküli kapáslövésekkel lövöldöz szét, meglátnak, azonnal lőnek és 90%-ban találnak és sebeznek
az én kapáslövéseim 10%-ban találnak, akkor ez most hogy picsába van? -
Tarathiel2 #355712 Ha más van kiválasztva, persze egyből előkerülnek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #355711 Köszönöm a válaszokat! -
#355710 HÉ-HÉ! -
Userx2 #355709 Pattintós kört valakinek? :-) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó ez a gép. -
VanDaal #355708 Igaz ez elég szubjektív dolog, de én abban a tankban semmi szeretni valót nem találtam...
Lassan célzó, pontatlan ágyú, gyenge pennel, és gun depression nélkül. Messziről vagy nem talál, vagy 0-t lő, mozgásból megint nem talál el semmit, ha meg az ember megáll vele célozni közelharcban, garantáltan bekap 1-2 lövést, mire beszűkül.
Lehet másnak jobban sikerült ráéreznie, de nálam messze a leggyengébb t8 med. -
#355707 Nagyon jó -.- Kösz az infót. -
Tarathiel2 #355706 Mivel tier 10 így nincs szorzó a nagyobb tankok lövésére...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.04. 11:37:11 -
AlucardHuN #355705 Ennyire rossz? Jobb a WZ 132-ről kifejleszteni a Wz 120-at? Pedig nekem aránylag bejönne, bár tény hogy nem olyan jó mint az előd T34-1. -
mordawn #355704 Grat, szép körök.
Lehet, hogy csak én vagyok a peches, de olyan csapatokat (saját és ellen is) fogtam ki, hogy sokszorosan alulmúlták a sima random csaták színvonalát is. -
#355703 Ennek a dominationek a legnagyobb haszna, hogy a növények egy kis százalékát elvonzza a normál csatákból :) -
VanDaal #355702 Sold:
'T-34-2' successfully sold. Received credits: 1 240 000
Hát ennek is eljött a napja... Tankot ennyire még nem utáltam ebben a játékban, mint ezt a borzadályt. És most végre megszabadultam tőle ÖRÖKRE -
Userx2 #355701 Dominationban lehet kreditet gyűjteni, ahhoz menni kell előre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt kikaptunk nem sok a kredit, de jó az XP. Legénység képzés a fő cél. 3-4 mínuszos köröm volt. 827.000 kreditet kerestem eddig vele. -
EmR3 #355700 Esetleg ha a pyton.log fájlban rákeresnél a hiba kódra? -
EmR3 #355699 Nem.
Valamelyik kérdezz, felelekben volt szó róla. -
#355698 Furcsa, hogy az AMX 30 protoval 5.1k sebzéses, 1227 base xp-s kör is csak az első osztályra volt elég, ma meg megvettem a 30B-t, és 6. meccsre, 1164 xp-re mastery lett... ennyire nem játszanak ezzel a tankkal? -
#355697 A tankok alól az árnyékot ki lehet vhogy kapcsolni? Engem eléggé zavar. -
#355696 Pedig ha kapnék legalább legénységre %-ot, éjjel-nappal ezzel tolnám mert nekem bejön. Csak 0 jutalom. 15-25 ezreket hozok máshonnan is. -
#355695 Sztem még mindig senki, vszeg azért nem kapsz rá választ, hiába kérdezed meg 100x. Ilyenkor egy dolgot tudsz tenni: kezd el szépen a modokat egyesével felrakosgatni - vagy ha már fent vannak, akkor letörölni - és úgy tesztelni a játékot. Ez ilyenkor elkerülhetetlen. Van másik módszer is, én ált. ezt használom: ha res_modsban van fájl vagy mappa, akkor először azokat nevezd át és úgy próbáld ki, ha nem derül ki mivel van gond, akkor az aktuális verzió mappájában szépen egyesével nevezd át a mappákat. Ha megvan a problémát okozó mappa, akkor az abban lévő mappákkal/egy modhoz tartozó fájlokkal is csináld ugyanezt. Így sztem könnyebb/gyorsabb leszűkíteni a kört egy fájlra vagy modra. -
mordawn #355694 Sajnos nem. Viszont ez a Domination jelen formájában arra jó, hogy az első nyertes csata után kapj egy plecsnit. Legénységi xp szinte nulla, meg kreditet sem itt kell farmolni. Ez tényleg csak egy teszt az "éles" játékban. -
bornofakone #355693 Igazából nem idegesít, bosszant, talán a bosszantó a jó szó rá, annyira nem köt le a gép mellé, mivel napi 5-10 csatákat játszok, vagy még annyit se.
Szóval szerencsére nincs olyan nagy gondom még, nincs egészségkárosító hatással rám, csak nem szeretem az ilyen MM és RNG függő küldiket, akár a gyújtogatós, akár az ölj meg xy mennyiségű, tierű, típusú tankot/kat. -
ikarus44 #355692 Tudja azt már valaki esetleg, hogy melyik MOD okozza azt a problémát dominationban, hogy miután kilőtték az első tankomat (amivel a csatába léptem), és mikor visszalépnék akkor nem rajzolja ki a tankot és nem is tudok mozogni? -
suba53 #355691 Az oroszok között nagyon sok zseniális matematikus, fizikus, programozó van.
Semeddig nem tart nekik olyan algoritmusokat kitalálni, amelyek a játék tulajdonosainak az érdekeit szolgálja úgy, hogy a felhasználók többségét ez még ne riassza el véglegesen a játéktól.
Például egyéni küldetések. Elég vonzó a jutalom és a kihívás ahhoz, hogy sokan töltsenek vele sok időt.
Viszont a tulajok érdeke, mindenféle anyagi, meg presztízs szempontok szerint az, hogy minél több játékórát tudjanak felmutatni, mert akkor jön a pénz, akkor lesz "rangja" a játéknak.
Ezért simán belefér az, hogy egy egy küldetés elkezdésekor futtatnak veled esélytelen köröket, eleve úgy összerakva az MM-et, pályákat, hogy fizikailag se tudd teljesíteni a kijelölt küldetést. Tudják hogy nem adod fel, és így hónapokra oda vagy szögezve a játék elé.
Ha ezt el tudod fogadni, akkor OK. Ha nem, akkor frusztráció, idegeskedés, dühöngés, és egyéb egészségre ártalmas dolgok. :-)
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.06.04. 10:42:23