banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Rage quit: Dögöljön már meg az összes szarházi fehérorosz vöröshadseregivadék aki kitalálta ezt a tetves arty mechanizmust, és az összes clicker mutáns homokos szörnyszülött aki ezt élvezi is, hogy az OP halálpontos szarja miatt nem lehet normálisan heavy-vel menni mert ha melléd köp is megnyomorodsz egy életre. Rohadtul nem elég hogy esetleg a teamnek nem úgy jön össze a dolog, vagy bengák vagy franc tudja, hogy azon az oldalon ahol vagytok nincsenek annyian, hogy egyébként megpróbálja az ember úgy kihasználni a szarját hogy a másik heavy csak karcolgassa, hogy 10k csata után viszont te tudsz annyira célozni hogy meg is sebezd, hogy olyan helyen mész ahol az "OP" TD nem lát, de mindez rohadtul hiábavaló ha egyszer az a 2-3 mocskos parazita féreg ráfókuszál az emberre akkor ezt baszhatja.

Hülye Heavy, med, meg esetenként TD meg csak szopjon, célozgassa a weakspotokat, flankeljen, sidescraperezzen, tudja minek mennyi a páncélja, milyen szögben tudod átlőni (a fasz spotrendszert azt kihagyom, az megint ilyen luck kategória), igen gondolkozzon a kis hülye, én addig a Maus méretű testemmel elrejtőzök egy bokorban, azt lövöm a HE, prém HE meg a TD átütéssel rendelkező AP-t azokra a nyomorultakra. Aztán ha erre tévedne egy light akkor, (hacsak nem éppen akkor lövök valami másra) ráfordulok és azzal az írtópontos precíz lövegemmel szétcsapom, de ha elvétem még ott van a másik 2 bokorban recsiző farok is.

Ohh, és lassan visszatérnek a régi emlékek, utóbbi időkben láttam már 5 artys meccset is, abból 3 FV 304 volt.

Szóval itt rohadtul nem a medeket vagy más osztályt kell baszogatni, hanem kicsapni az egész tetves ágat francba mint macskát szarni, aztán akinek erre van ingere az játsza azt a 2 Dimenziós játékot ahol mérni kell a szél irányát és sebességét, vagy C&C Generalsban menjen a kínai atomágyúval (csak ajánlani tudom, 10/10-es). Kicsit sem fura hogy igen sok meccs végén azzal kell szembesülnöm a bokorban fappoló népművészeti cserépedény osztja ki a legtöbb sebzést. Ja biztos halucinálok, meg csak ezt jegyzem meg, persze jóhogynem Illuminati...