banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te voltál az, aki kötekedett, nem én. Gondoltam, hogy akkor valami értelmes mondanivalód is van a szokásos "konteózáson" meg "hívőzésen" kívül, amit meg tudnál osztani velem, de ezek szerint nincs, ahogy múltkor sem volt, és más topikban sem láttam eddig sehol se, hogy kifejtetted volna a véleményed, csak beszólogatsz, tartalom nélkül, így csak alátámasztod azt, amit írtam. Levettelek a tiltólistáról, de már látom, hogy tévedés volt. Téma lezárva.

Vissza a játékhoz:

Melyik T5 prém tankot tudjátok ajánlani, vagy mik a tapasztalatok? Igazából XP szerzés és játékélmény a meghatározó. Excelsior, Churchill III, Ram II, Matilda BP, Matilda IV? Féláron vannak, azért gondolkodom, hogy valamelyiket megveszem a felgyülemlett aranyból.