A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354570 Kellett beszélni erről a karelia védés módról. Védekezek a wtaufpziv-el, még stock szegényem, de jó ez az ágyú, szabad xp-t nem pazarlok erre a tankra, így is nagyon jó. Elmegyek balra a szikla mögé, mert 3 arty van és jobb oldalt be tudják lőni.
2 tank jön erre az oldalra, mindenki a másikra, mondom f.sza kis csata lesz ez megint. Ahogy kell el is pusztul mindkét társam pillanatok alatt, vicces jelenet, mikor elkezdik lőni az amx50120-t, ahelyett, hogy gyorsan fedezékbe jönne előre rohan
, hogy minek? Csak ő tudhatja.
Mondom qrva nagy gáz van most, jön vagy 5-6 ellenséges tank, na mindegy, beálltam orral befelé a szikla bázis felőli széléhez, talán az egyetlen hely, ahol valamit lehet kezdeni ilyenkor és rimánkodtam a társaknak, hogy segítsenek. Na most jött ugyan segítség, de nagyon későn és lassan, alig maradt hp-m, de utána a szok(p)ásos jelenet, egy tank, ebben esetben a papír wt feltartja az egész ellenséges hullámot, mert a társaim remekül tudják az ellent lőni, hacsak megmoccannak.
Győzelem, de üröm az örömben, hogy volt 3k spotom, amit a hajamra kenhetek, mert se xp, se kredit nem jön vele annyira, mintha magam sebeztem volna és így csak 1,8k sebzésig jutottam.
Hogy ez miért van vajon, ha van fedezete akkor 1 tank is megakaszt egy nagy hullámot, pedig csak 1 ellenfélnek kéne, hogy bátorsága legyen, lehet, hogy belepusztul, de simán ki tudott volna szedni, helyette megy a sunnyogás és így is úgyis elvesztik a hp-t csak apránként és a csatát is el bukták így.
Hogy ne csak mese legyen, a csata maga, de sok minden tényleg nem történik, kuksolok a szikla mögött a csata jó részében, mert moccanni se mertem, mikor nincs hp-m és ágyúcsövek merednek rám várva, hogy kidugjak a tankból 1mm-t.
Tényleg ez a másik érthetetlen dolog a számomra, mikor alacsony hp-s tank kidugja magát az ágyúcsövek elé, mert mégis miben hisz, hogy lepattintja őket vagy miért? Számtalanszor látni, hogy nincs már hp a tankok, de ugyanúgy kiugrál vele a sarkon és pusztul el. Ilyenkor szerintem maradjon a seggén, mindegy az is, ha a csapattársak esetleg ugatnak érte, de nem szabad kitolni a tankot, mert kilövik szinte tutira.