418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pityu0
    A személyes tartalék mire van?
  • besti
    Gondosan figyel erre az MM. Már én is több hete ezzel szenvedek. Rögtön az első nap a 3. low HP-s lorraine artiról lepattant a WZ top lövege, majd sokáig semmi. Pár napja szakaszban mentünk, így átváltottam valamelyik szakaszos küldire - azonnal Pascucci medál :)
  • Pales27
    szakaszban fun ez az új mod, szakasz egyik tagja várja zászlót másik kettő meg viszi a bázisra így mindig nálunk van :P
  • András77
    WG féle cinizmus megint:
    - Q: "Why the hell do you give such a tank for CW only?" A: "Maybe you should look more at Object 260 and T55A - they are cool vehicles but you have to make an effort to get them. Same goes for CW."

Igen te isten barma egy t55a vagy obj260 kihúzása valóban hasonlítható egy CW-hez. Arról nem is beszélve, hogy az IM-ből nincs kizárva senki, nem számolva pár hülye riggert, akit elkaptak.
  • Mardel
    Előbb voltam siegfried lineon a füves résezna beton kockák körül hagytak 1-2 fát dísznek. Déli oldalon meg a pályához közeli kocka körül is kivették a bokrokat.
  • Oddball29
    Közmunkásoknak is kell melót adni:D.
  • Gyuszopapa
    Jobban látszódjunk az artynak mert szegények nem látnak eléggé bennünket.
    Lassan már alig van fedezék,mire kigrindeltem a Borsig-ot addigra sokszor vakargatom a fejem hova is álljak.Olyan hepehupás minden pálya hogy ami távot belátnék azon belül fel is spottolnak.
    Először televerték OP light tankkal a játékot most meg a fedezéket veszik el.
  • Mardel
    Hm live oaks td dombon látom favágás volt.

Miért kell minden patchben írtani a növényzetet nem értem.
    Kéne egy wot greenpeace edition.
  • okosszöszi26
    azért az undorító mostmár, hogy az RNG-re hivatkozva bármilyen szemétséget megtehetnek az emberrel

lehetetlen helyekről lepattanó lövések, többször egymás után, csak, hogy a low HP-s noob seggét megmentse a játék
    menjenek el a qrvaanyjukba de télleg

és ha az ember rinyál, akkor persze kapja, hogy ilyen az RNG!
    csak ott lóg ki a lóláb, hogy az RNG engem MINDIG szopat, és csak nagyonnagyonnagyon ritkán dönt a javamra
  • oneal1
    köszi! :)
  • Sunsetjoy
    Kaptál 3 tankot, t110e5, object 140, amx 50b. csillognak meg minden. azokkal.
  • ToCsEk
    kiválasztod a 3 tank közül amivel kezdeni akarsz és play gomb
  • oneal1
    hogy lehet indítani a domination-t?

vagy még nem élesítették be?
  • okosszöszi26
    thx
    a 0.9.9- ben biztos javítják
  • Mnemomic
    Ez nem modok hibája a wg cseszett el valamit. Majd javítják állítólag.
  • okosszöszi26
    könyörgöm, valaki mondja meg, hogy hogy a picsába lehet visszaállítani, a battleresultnál, hogy kiírja az első oldalra a sebzésemet és a felderítésemet
    már a legújabb jacktor pack configját használom, a legújabb XVM-el és még mindig semmi
    kész vagyok teljesen, hogy lapoznom kell, ha meg akarom nézni mennyit sebeztem
  • Kubukli
    Van már Aslain 4.4.5
    v4.4.5 (02-06-2015):
    - updated XVM to v6.1.2
    - updated Piciu's Warthunder Sounds (guns and engines)
    - fixed bug caused by Wargaming's minipatch 0.9.8.1
  • kingofn00b
    ehh...tegnapi csata jagdtger 8.8-al. Elindult a csapaton, egy darab lövést nem bírtam leadni. Mire utolértem volna a frontot, ledaráltak mindenkit. Aztán egy scout megszökött, és megölte a 3 artinkat. 15-3, persze az volt a duplázó. Rég volt ilyen, mire ráláttam volna egy tankra, már robbant is.
  • Simulacrum
    Én nem állítottam, hogy jó, csak annyit írtam, hogy nem rossz az ötlet. Nekem több okból se tetszik. Én szeretem a rövid csatákat, én egy géppel szeretek menni, nem kellenek így sorban. A javító mező se tetszik. Én maradok a random csatáknál, nekem azok valók, de biztos vagyok benne, hogy lesz ennek a módnak célközönsége. Ahogy írod azok, akik szeretik a darálást.
  • Tarathiel2
    És azt mikor javítják, hogy a szerveroldali célkereszt a célponton van, mégis a tőle balra levő házba megy a töltet? Tudom költői kérdés volt...
  • MrSnail
    Utálom az 5 perces csatákat, attól függetlenül, hogy melyik csapatban vagyok (2-15,15-2), de ez a mód egy agyatlan darálásnak tűnik eddig nekem, 0 taktika. Kíváncsi vagyok, hogy Razerkillerpanzer5000 (25k, 348wn8) mikor tanul meg játszani, persze tudom Ő "play to fun" meg nem ez az élete mint nekünk kemper statbuziknak, szóval biztos jó lesz , majd meglátjuk a vak is megmondta... Bocs de ma qva negatív vagyok...
  • Simulacrum
    Kell egy kis idő, amíg megtanulják az emberek ezt az új módot. Még ne várj értelmes csatákat benne. Amúgy nem rossz ötlet ez, de én pont a gyors csatákat szeretem a WoT-ban, ez azoknak lesz jó, akik utálják, ha 5 perc alatt vége egy csatának. Ez azért jóval tovább tart.
  • Avenger93
    Azóta megoldódott köszi a segítsége, de user error volt :D
  • Avenger93
    Feltettem, de a tankok továbbra se látszanak ami azért érdekes mert a barakkban bent van a legénység.
  • Jacktor
    Jacktor mod pack frissítve 1.06-os verzióra (előtte törölj mindent a res_mods-ból).
    Aki nem ezt használja, az mozgasson át mindent a 0.9.8 mappából a 0.9.8.1 mappába, majd frissítse az XVM-et (így menni fog elvileg minden).
  • bornofakone
    Be van kapcsolva a "nyírj ki 3 artyt" küldetés meddel, ergo nem látok artyt....
    Viszont td-vel és lassú heavy-kel, dobálja a 3-4 artykat :D
  • András77
    Másnak is feltűnt, hogy nincs arty? Már a sokadik csatám ma és nincs. Ezek szerint az egységsugarúak dominanciát nyomatnak...
  • András77
    Ez a része okés, de eddig mindig volt valami xp jutalom feldobva, ami nekik igazából semmibe nem kerül vagy legalább annyit megtehettek volna, hogy ezekbe a (D) tankokba be lehessen tenni a hasonló típusú legénységet az adott nemzetből, ha van. Ha nincs, akkor meg használja a játékos a kapott 100% legényeket.

Amúgy nekem nem jön be, állandóan falkák rontanak rám, ha én megyek falkában, akkor meg senki nem foglalkozik a zászlóval.

Valahogy ezt át kéne gondolniuk, mert ez a garázs csata oda fog vezetni, hogy mennek előre, mint a megvadult állatok, semmivel nem törődve. Minek is? Ha kilövik őket, jön az új tank. Egy gyerek direkt kilövette magát, sőt ajánlotta a többieknek is, mert szerinte hamarabb megvan, mint visszamenni és javítani. Így viszont a javítás helyek fölöslegesek, inkább kilöveti magát a játékos.

Ész nélküli hentelés megy, emiatt nagyjából az 5. csata után lett elegem belőle. Semmi jutalom nincs hozzá rendelve, ha ezzel b.szom el az időt, úgyhogy részemről ennyi. Legalább egy legénységi xp-t odab.szhattak volna, de a WG újabban kezd nagyon fukarkodni az ilyesmivel.

A problémákat még el lehet fogadni, mert teszt üzem, de nem tudom elképzelni, hogy ebből mit lehet kihozni. Eszetlen hentelés lesz ezekben a csatákban, felnagyítva a normál csaták legunalmasabb és frusztráló csatáit, amikor az egyik csapat ledózerolja a másikat. Itt annyi a különbség, hogy nem lehet ledózerolni senkit, pontosabban lehet, de pár másodperc múlva visszajön egy másik tankkal és szinte folyamatos kaotikus hentelés folyik. Talán ha kicsit tapasztaltabb lesz a nép, meglátjuk pár nap múlva, de tartok tőle, hogy ez a stílus marad meg, hentelés, hentelés...
  • bornofakone
    az új játékmód, lényegében nem 1 teszt a garázscsaták miatt? Tehát azért nincs semmi + bónusz, mert igazából úgy is csak 1 "teszt" fícsör, jó data gathering-re és később talán vmi hasznos dolog is leszűrhető belőle.
  • bornofakone
    Pont tegnap anyáztam 1 jó adagot, mert elbaszták sand river-t és sigfried line-on a jó kis med/light helyeimet támadás módban. Itt ott kivettek 1-1 bokrot, csökkentettek 1 sziklát v dimbes-dombos szar lett, ezzel tökéletesen szétbaszva a kedvenc helyeimet....
    Mérgemben tegnap ki is kapcsoltam a picsába az assault-t.
    Amúgy az utolsó sorodban leírt dolog miatt nem fognak soha változtatni ezen a hülye körforgáson, mindig kell 1 ügyeletes op ág, hogy azt húzza a jó nép. Ebben van a legnagyobb pénz, meg ugye a csendben gold spam felé való terelésben.
    Bár néha meg nem értem őket, mert ha pl. bedobnának 1-2 tankot (pl. az új m48a2/t54e2 v mit), nem (csak) cw reward lenne, hanem t10 szpesöl mondjuk, és mondjuk 18k goldért lehetne venni darabját, és mondjuk lenne 1 10k db limit (a cw-n megszerezhetően felül), hogy azért még az is rámozduljon aki amúgy lehet nem venné meg. Tuti szakítanának vele, illetve annyi mindent lehetne még adni pénzért, ha annyira szakítani akarnának, cserébe viszont akkor normálisan rendbe raknák a gold peneket, normálisan balanszolnák a tankokat, class-okat, tiereket, mapokat.

Ui. azért nem balanszolják a dolgokat, mert akkor nem tudnának mit csinálni, vagy legalábbis nem tudnának mit kamuzni "munka" címszó alatt. (bár van elég bug amit javíthatnának, kedvencem a ghost shells, amit még mindig nem tudtak megoldani....vicc hogy a saját fejlesztésű játékukban nem tudják megérteni miért történik ez, és nem is tudják megoldani...nevetséges)

Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.06.02. 11:52:08
  • voivod32
    Igen.
  • voivod32
    Igen, de kidob a csatából.
  • MrSnail
    Szerintem, most újra lebutítják az amúgy nem olyan régen buffolt könnyű tankokat. De persze nem direkt módon, hanem egyéb átalakításokkal pl: - szóráskép növelése=nem találják el a spotolt célpontot, - pályák átalakítása, Sand River gyakorlatilag az egyik legjobb és legizgalmasabb könnyű tankos pálya volt és kiherélték, Siegfried Line mező résznek annyi... ezen változások a közelharcnak magyarul a nehéz tankoknak kedveznek és még ezután jön az átütés nerf. Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják már egyszer beállítani ezeket a dolgokat, egy jó állandó balanszra, miért kell ezt a sz@ros körforgást folyamatosan csinálni, mivel foglalkoznak egész évben... vagy direkt csinálják, hogy húzz új ágákat mert azok éppen OP-k a többiben meg szopni fogsz....
  • kisTekila
    igen, így megy szépen.
  • András77
    Meg kell kérned az ellenfelet, hogy jöjjön közelebb és ne mozogjon, akkor talán eltalálják. Néha lehet spotolni, de ahhoz sok minden dolognak kell együtt állnia.

Úgy látom, még nem írta senki, de a modokat nem kell újratelepíteni, hanem a pathx.x fileokban átírni a könyvtár címét. Aslain csinált egy letölthető verziót, csak be kell másolni a wot könyvtárba, felülírni, ami ott van.

http://www.mediafire.com/download/s44hasgn7dkfkmf/WG_NINJA_UPDATE_0.9.8.1_FIX_by_Aslain.zip
  • Bughead123
    Úgy veszem észre hogy random csatában már nincs értelme a könnyü tankoknak.Hiába tartom spoton folyamatosan az ellenfeleket senki nem lövi és támogatás nélkül nem jó semmire.
  • András77
    Ha valaki prémium nélkül játszik dominanciát, akkor egy vesztes csatában elúszhat 10e kredit is, mert a járművek javítása és a lőszer mind kreditbe fájnak és még ha diszkont áron is, de 3 tankot kell javítani.

Ez nem fog nekem bejönni, úgy látom. A legénység is lassan fejlődik, bár még csak vesztes csatám volt, de semmi bónuszt nem adott, úgyhogy az sem motiváció. A győztesre ad valamit legalább a legénységi xp-re? Agyhalottakkal meg persze ugyanolyan nehéz nyerni, mint normál csatában, lövöldöznek ezek mindent, ami mozog, de a zászló nem érdekli őket.

Arra jó lesz, hogy egyik tank sincs még meg és kipróbálom, hogy milyenek.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.02. 10:51:24
  • Avenger93
    Jacktor modpackel látod az event tankokat?
  • okosszöszi26
    neked a csata eredményénél mutatja a sebzést?
  • voivod32
    Azért, próbáld meg nélküle. Nekem Jacktor Mod Pack van fent, de ezt nem csinálja, viszont a domination módból kidob vele, de az amúgy sem érdekel.