banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Szívesen prezentálnám, csak éppen egyik mai meccsemről sem készült. Tesómnak szokása kikapcsolni a felvételt, mikor játszik, hogy ne nézhessem vissza, mit bénázott. :D De visszakapcsolni már nincs esze, én meg nem néztem.

Esetleg, ha letöltöd Simula visszajátszását (érdemes), akkor kb. ugyanazt csináltam. Az elején elmentem a kanyarba, már ott kiosztottam majdnem 4k sebzést, csak aztán én visszafelé indultam a házak között, mert 2 medjük befutott a bázisunkhoz, de leölték őket, szóval megindultam középnek. Én nem a vízből mentem fel, hanem a füvön, ahol megöltem egy ~300 hp-s T-44-et + egy ~1100 hp-s T32-t. Aztán megindultam a bázisuk felé, ahol volt még 2 arty + egy majdnem full hp-s JT, de pár med leelőzött és mire odaértem, már csak 1 arty maradt, amit egy mákos, kb. 300 méteres snapshot-tal sikerült még magamévá tenni. :)