banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én azt tudom, hogy a Rudy-t mikor megvettem, valamiért szentül meg voltam győződve arról, hogy naponta lehet 5db 5x xp-t szerezni vele május 19-ig, ezért is vettem meg az első nap.

Aztán megcsináltam 5x az 5x XP és mission completed, másnap meg semmi és akkor néztem és tényleg nem volt benne a kiírásban, de nagyon félreérthető az egész.

Amúgy én sem értem ezt a pitiánerkedést, komolyan mondom, most ezek nem akkor dolgok, pláne egyszeri akció, miért nem lehet egy kicsit gálánsabb. Na jó talán nem akarnak precedenst egy jó ajánlattal (bár ez az sms dolog még így is karcos kicsit, pláne, hogy le volt durván árazva a 3 meg 7 nap prémium), de az tuti, hogy így erősen csökkentik a fizetési hajlandóságot, akár ki volt írva, akár nem, de azt sugallták, hogy naponta van, mert szerintem mindenki félreértette, legalábbis aki írt erről bármelyik fórumban, mindenki úgy tudta, hogy naponta lesz.