banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ez mekkora átb.szás akkor magyarul. Ha megveszed, akkor egyszer jár a 3 óra +15%, ha újra akarod, akkor venned kell újra sms-ért.

Én is úgy értettem, hogy minden nap, bár tény, hogy ez így nincs leírva, mondjuk ez a mondat gyanús lehet, bár nekem sem tűnt fel akkoriban: "Please note that the mobile bundle can be purchased multiple times, and each purchase unlocks the missions." Tehát, hogy többször is megveheted, mert ha minden nap járna, akkor mégis minek vennéd meg többször a csomagot.

Még jó, hogy nem vettem, helyette inkább 2x7 prémiumot vettem a nagy leárazásban, az sokkal jobban megérte, nem kellett sokkal többet kifizetni érte és ez mégis +14nap prém.

Mondjuk én már tanultam a Rudy küldetésből, azt hittem, hogy minden nap megadják az 5x xp-t a május 19-ig tartó akcióban, szóval lett volna értelme minél hamarabb megvenni, de a francokat. 5x adták meg és kész.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.21. 22:04:08