A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #354486 Ezt meg tudom erősíteni. 2 hete bedöglött a winyó az 5 éves laptopomban, ezért vettem bele egy SSD-t. Egyszerűen hihetetlen gyors lett tőle az egész. Egy rendszerindítás 10 sec, a játékot elindítom 1 percen belül a garázsban vagyok (eddig 3-4 perc kellett legalább), csatába sokszor már visszaszámolás előtt betölt (eddig sokszor akár fél percet is késtem a csatákból vagy éppen csak beértem). Az fps ugyanolyan beállítások mellett stabilan 30 felett van, de sokszor 40-50 inkább (eddig 20-30 volt a jellemző). Ja és a legfontosabb, pillanatok alatt tálcára tudom tenni a játékot és azonnal megnyit bármilyen más programot mellette (eddig ez nem nagyon ment neki). Szóval nagyon sokat tud dobni egy régi gép teljesítményén az SSD, kifejezetten ajánlom!
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.20. 19:03:38