418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Elfelejtettem tegnap mondani, de néha kijön a lépés a páncélnak is, Sand Riveren volt egy 5250 pattintós meccsem tegnap.
    Kár, hogy az elején elszúrtam, az előző meccsen kicsit belém tették az ideget (pont a páncél használhatatlanságával).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    replay
    Szerencsére nyertünk, a Seal-es gyerek rám írt a meccs után, hogy kösz, hogy életben maradtam :)
  • Dorgal
    Ez katasztrófa.Kb. ugy két évvel ezelőtt volt,hogy a lövedékek lepottyantak a tank előtt.Most ugyanez van,többször.Megint a régi probléma,átmegy a tankon a lövedék,mögötte a falon még a robbanást is látni,találat persze semmi.Mi a bánatos f...szt csináltak ezek a barmok megint?Nem elég a plusz-minusz 25%-os találati pontatlanság,még ez is.Az ideg megesz ettől a rakás szartól.
  • Tarathiel2
    Szerver protekció ismét elemében. Ebből:

Lett ez (nem, természetesen ötödjére sem találta el az álló, oldalát mutató tankot):

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.01. 15:05:34
  • mordawn
    Küldtem privátot
  • András77
    A normál accosok 2db prém tűzoltót kapnak, a prémfiókosok meg 8-t (2+6) hm akkor 1:4 az arány. A 8db az már 80e kredit, ha féláron venné az ember, illetve annyiért lehet eladni. Mondjuk ha azt nézem, hogy naponta, akkor összesen 2,4millió kredites a júniusi küldetés.
  • popey8
    Ez a HP csík, h néz ki a játékban? Fel tudnád esetleg vhova tölteni a playerspanel.xc-det? Beépíteném én is a saját konfigomba (csak ahhoz látnom kéne a kódot), mert a hitlogban lévő nem mindig mutatja vagy nem mutat jót. Ehhez egyébként az xvm minimap része is kell vagy működik anélkül is?
  • mordawn
    A HP csíkokat a playerspanel.xc átszerkesztésével helyre tudod igazítani. Nekem ezek az értékek jöttek be:

Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.06.01. 14:03:54
  • lammaer
    Igaz, rossz kontextusban használtam a p2w-t.

De amit mondani akartam az áll: eddig a free playerektől semmilyen content nem volt elzárva. Mostmár van (mégha csak egy mission erejéig is). A lényeg hogy látszik, a frameworkjükben már leimplementálták ezt a részt, tehát nyilvánvalóan fogják használni is a jövőben.
  • Master91
    Működik nekem is, de nem ehhez a dmg színhez szoktam hozzá :D túl rikító, stb.
    A célkereszt meg nekem se, és a 2 haveromnak se 100-as. De az a legkevesebb, nem is izgat
  • Tarathiel2
    Fura egy Aslainod lehet, nálam a csapat HP csíkok kivételével tökéletesen működik...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    res_mods/0.9.8/configs/xvm/Aslain/colors.xc:

Eredmény:

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.01. 13:49:50
  • rogan99
    Azért mert a WG már tevékenyen részt vesz a modok kompatibilitásának megörzésében :D
  • suba53
    Ez jó hír. :-)

Akkor ezután sem fogom használni őket.
  • suba53
    Nekem is kb 10 milla körül van. :-)
    Én ezt arra tartogatom, hogy ha egyszer csak rászánják magukat, és meglépik a brit med meg heavy cseréket, és ne adj isten az lesz a feltétele valami finom akciónak, hogy a garázsodban meglegyen, akkor meg tudjam venni azonnal.
    Bár lehet, hogy egy részét most feláldozom az E5 megvételére.
  • Master91
    Prém tűzoltó.... tettem T69-re és T-44- re. Az előtt sztem sose égtem. Rá raktam, és 3-3 csatából 2x gyulladtam azonnal. Le vettem őket, azóta se volt tűz :D
  • Master91
    Ebbe a patchbe valóban borzasztóak a modok. Nem is értem miért.

Aslain xvm-jét használom, hiába írtam át , hiába raktam be a saját colors.xc-t, ég mindig olyan buzi színűen látom a sebzést. Bele törődtem.
    Haveromék több célkeresztet teszteltek, egyik se mutatja pontosan hogy hány méterre van a tank tőled, nem frissíti magát, hanem amikor rá nézel, folyamatosan azt a mértéket mutatja.
    Bele törődtem :D
  • András77
    Ha megszorulok kredittel, akkor mindig adok el belőlük én is. Mondjuk a prém tűzoltó készlet még talán a használhatóbb kategória, a prém elsősegélyt nem is használom, a prém javítót meg kisebb tier tankokra szoktam rakni harmadiknak, hogy gyorsabb legyen a javítás vagy olyan tankokra, amik nem gyulladósak.

Jó lenne a kis javító meg elsősegély helyett ezeket használni, de drágák és az értük kapott kredit jobban kell.
  • Tarathiel2
    Az e hónapra rendelt napi küldetés. Naponta kétszer kell legjobb 8 között lenni, a jutalom sima accounttal 1 tűzoltó, prémiummal +2.
  • Mardel
    Elegem van a rohadt modokból már.

A players panelem rohadt nagy pedig aslainban nem arra volt állítva, 7 csata után a garázsba visszalépve szaggat az egerem 60 fps mellet...
  • Pares
    LeL, megnéztem, 10.580.000 kreditnyi prémium tűzoltó, javító és elsősegély készlet van a depóban :D
  • Sunsetjoy
    Vagy pl. ha prémiumosoknak jönne +1 felszerelés-slot, vagy ha behoznák a prémlőszerkorlátot, és nekik hogyhogy-nem még egy picivel több férne a lőszerrekeszbe, vagy ehhez hasonlók. Ezek már a játékbeli teljesítményben megmutatkoznának, miszerint a normál usernél többet kap csatán belül (tehát nem a végén, xp/kredit elszámolásnál), akkor haladna a p2w felé. Ez még mindig freemium :)
  • Pares
    Mondjuk ezek a prémium fogyóeszközök nem nagyon izgatnak, teli van a raktáram velük, sose használom őket, csak gyűlnek a küldikből.
  • suba53
    Ez azért még nem az a határ. A prémium fióknak eddig is meglévő, csak a jövedelmezőség, gyorsabb fejlődés lehetőségeit terjesztették ki.
    A győzelem napi három tank, a Rudy, Cromvell-B, meg az IS-2 már súrolja, de még mindig csak alulról. Azzal, hogy a nekik megfelelő sor tankok elit státuszú jellemzőit hozzák prém szorzókkal.
    De még mindig nem lépték meg, és remélem nem is fogják az igazi "pay to win" megoldásokat.
    Arra gondolok, hogy pénzért igazi OP szörnyeket vihetsz csatába.
  • rogan99
    Ez nem pay to win, ennek nincs hatása a winre. Egyszerűen akik eltartják a játékot több haszonban részesülnek, mint mellesleg eddig is. Prémiummal eddig is több xp-t és pénzt kapott az ember. Most a daily missionben is többet fog.

Jobb mm gyakrabban nyerés ordas baromság mint ahogy már párszor le lett írva. Nekem volt olyan h amint előfizettem kapásból jött a masszív szopás.
  • lammaer
    Asszem most léptek át egy határt...

Eddig csak a konteó hívők találhattak a prémben p2w elemeket (jobb lesz az MM ha prémed van, gyakrabban fogsz nyerni ha prémed van) de sztem ez az első eset amikor konkrét tartalmi különbség van a fizetős és a free userek közt.

Persze amit most adnak a prémért az semmi, de egyértelműen előszele a jövőben a nagyobb dolgoknak szvsz.
  • Master91
    Melyik / milyen mission? Le vagyok maradva
  • Solten
    Gondolom minden user rohan a kuldi miatt premiumot venni. Hulye bunkok.
  • András77
    1 nagy tűzoltó vs 2 nagy tűzoltó (mert akinek nincs prémje, az 1 db tud bezsákolni naponta). Nem nagy ügy, bár ha ebből rendszer lesz, akkor az még több előny a prémiumosoknak.

Mondjuk ez azért nem akkora dolog szerintem, még belefér kategória. 1 nagy tűzoltó normál áron 20e kredit. Ha van prém előfizetése valakinek, akkor gurul egyet egy tier8 tankkal és már többet nyert egy jobb csatában a prémium előfizetéssel (a +50% kreditre gondolok).

A kérdés, hogy ebből rendszert akarnak-e csinálni, de lehetséges és ez az első ilyen típusú küldetés.
  • ToCsEk
    pay to win? áááá dehogy
  • Tarathiel2
    Mission is available with Premium Account only.
  • TuskoMobile
    rá kell bőgni mint az oroszlán
  • Lichtmaschin
    SPG 15 -s küldi 2 napi szívás után végre mellém állt az RNG 10 percre AMX 13 F TIER 6 arty
  • Lorder
    az új aslain féle xvm telepítős mod packben, hogy kell beállítani, azt, hogy a csata eredménynél az 1. lapon kiírja a sebzést, spotot találati arányt? Valamiért az új patch óta nincs ilyenem :\
  • TuskoMobile

1:50 "Meh" xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 22:31:25
  • voivod32
    "arany monszun" ! :D:D:D
  • Pares
    Csak én érzem úgy, vagy tényleg sokkal könnyebb lett kikerülni az E100 páncélját a torony tetején kiálló bizbasz lövöldözésével? Nevetséges. Nem elég, hogy arany monszun van T10-ben, de már a páncélt sem kell célozni.
  • voivod32
    Meccs legelén blindshoottal kilőtt az ellenséges arty, aztán jött egy privi üzenetem. Nem igen értem, hogy mire gondolt a kedves csapattárs, de azt hiszem megnyugtatóan kibeszéltük! :D
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.31. 19:29:48
  • TuskoMobile
    thx for answer

hát ez epic és a wg-re vall most 9.8 van
  • ToCsEk
    9.0ban bejött majd 9.2ben kivették

Historical Battles was removed from World of Tanks for rework and revision in the 9.2 update.
  • TuskoMobile
    Hova tűnt a historical játék mód?
  • TuskoMobile
    rudi összehozhatnál egy gyakorló csatát annyi ember van ott és akkor tényleg együtt borsozhatnánk