A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hiába adsz neki több processzort, a játék motorja továbbra sem támogatja a több magot.
Lehet régebbi gépeken számit valamicskét, de én kipróbáltam I5-ön és semmi sem változik. Max csak ilyen placebo hatás.
Ugyan ilyen a Stalker is, ott is szórakoztunk ezekkel az affinitásokkal, de nem nagyon volt változás, jó mondjuk a Stalker 2007-es...
"Hamar elszáll a lelkesedés és egy kis mézesmadzagra már tódul is vissza a nép."
Míg ilyen elb@szott az MM én biztos hogy nem fogok vele újra játszani, alcsonyabb szinten szopóálarc az egész, ebben nincs semmi szórakozás... Stock PZ4 D Full IS ellen, esélyes, köszi MM...Irány a halastó, aztán vissza a garázsba.
A WoW-ról meg annyit, hogy bármit is csinálnak vészesen fogy az előfizetők számra, jelenleg "csak" 7 misi, ami fénykorában 14 millió volt.
Lassan csak a kivénhedt függők maradnak, mint pl. én is, akik már lassan csak megszokásból lépnek be.
A fiatalabb nemzedéket sehogy nem tudják megragadni maguknak. Pedig ha úgy nézzük az ingame gold játékidő fizetéssel ingyenes lett a játék.
Hozzáteszem nincs olyan játék (lehet nem is lesz), amiben ennyi tartalom lenne. OFF vége :).