World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Az ágyúja nagyon tetszett. Nem egyszer megtörtént hogy tigrist a második lövéssel pukkantott el fullról 😊 Igaz se páncél, sem igazi mozgékonyság, de az az ágyú nagyon szerethető.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na ezt is tőled hallom először 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Köszönöm neked is.
Ajj de jó hogy az arty is tud olyat, hogy lepattan a lövedék, de utána rögtön le is kúrja a láncot plusz sebez.
patchaou
A csiri valami eszméletlenül jó cucc fullosan, ne hagyd ki 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miért az utolsó? Nekem megtartós tanknak tűnik, pedig nem vagyok egy ász.
patchaou
Tegnap találkoztam hasonlóval. A top tank mindkét oldalon egy-egy 8-as volt, alattuk csak 7-esek. Erre a mi artynk elkezdett hisztizni, hogy mekkora köcsög a wg, meg szar az mm amiért legalulra rakta...

Köszi. Akkor a csirit nem erőltetem. 29 killem van a Chi-toval csak délután. Tegnap találtam ki, hogy nem váltom ki japó ágat sem. :-)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.30. 18:38:01
Újabb visszajátszások, ajánlom a t29 búcsú meccsemet :-)

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

nem hoz rosszul, de kill steal elkerülése és minél több sebzés generálása miatt az 510es alfás lőszert részesítem előnybe szóval, átlag 20-30k profit 😄

WoT: Nishizumi77

A csítosz nem rossz, sőt jó kis tank, a csíra (chi ri) az amitől égnek fog állni a hajad. 150 pen tier 9be pakolva gyakran, 45 km/h, ugyanolyan papír és ég mint a fáklya. Tier 7ben tök jó, ott nincs gáz, de többször voltam fölötte mint alatta.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

a WOT mindenkiből kihozza az állatot. Sztem már észre se veszik mások hogy milyen catfight megy a chaten, ne aggódj 😊

voivod32
Elhordott minden fasznak, pedig először teljesen normális hangot ütöttem meg vele. Na utána aztán elszakadt a cérna, nem igazán a klán forgott a fejemben, de aki esetleg még értette a szöveget rajrunk kívül nem hiszem, hogy engem ítélt volna el. Ha mégis? így jártam!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Su100y-al pénz mérsékelten ? Hááááát , szerintem jobban hoz mint egyes drágább prém tankok....
Anyám borogass..... Most már tudom , hogy miért látok szökőévente japán tankokat. Ez a csítosz egy ...... nem találok szavakat rá... WZ akarlak, ezért kitartok.
JeffDunham
Hál' Istennek azét látom van aki öregbíti a klán hírnevét... hehe

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
Nem hiszem el! 6 meccs alatt nem tudom összeszedni az utolsó két killt a franciákhoz. Pedig már kifordul a belem ezektől az okádék szar lövegektől!

Nálam orosz majdnem félig megvan, franciáknál negyede, japánnál meg minimális, a többi ország kész. Oroszoknál a T10 medeken és heavyken kívül nincs nagyon más ami Tier 6+ lenne úgyhogy sajnos pénz nem nagyon fog jönni pedig lenne még mit megvenni akcióba, illetve a Su-100y elég jó még kill szedésre és pénz is jön vele mérsékelten, obj 140et és ezt használom felváltva.

WoT: Nishizumi77

joe662
Nah megkaptam életem első pihijét,<#kocsog> IS prohorovkán miután elsőként értem a dombra és spotolok e25-el,begurul mögém majd elkezdett letolni a szakadékba,a 3. lövés után kirakott<#falbav>
Általában rájuk hagyom a dolgot de ma nem vagyok valami jó hangulatban<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

voivod32
Az ilyeneknek mi baja van? elkezdődött a meccs, beírta , hogy a kurva anyját, a kibaszott MM-nek, és bassza meg az anyját a WG! A többi ott van a képeken a chetben. Utána bevonult egy horpadásba és ott duzzogott, ameddig engem ki nem lőttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fasza vagy 😄
nekem csak az orosz van kész.... japó majdnem, kínai és usa egy félig, a többi nulla
szerintem időben vagyok... még messze van jan 19
Zegi Norbi HUN
Jók lesznek ezek rá, láda helyett stabilizátor. Ha teheted, akkor minél hamarabb legyen legénységi skill-nek biztonságos elhelyezés. Nekem fent van, de ettől függetlenül állandóan ellövik, szinte nincs is csata, mikor nem. Kilövik, megjavítom, kilövik újra, aztán még1szer és bumm. Ezektől függetlenül jó tanknak tűnik.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

OFF

Kösz megnézem ezeket is. Eddig az ABBYY PDF Transformert használtam. .pdf-et konvertáltam olvasható pdf-é, a régi verziója ami jól működött win7-esen fel se települ. Az új meg hiába konvertálja át nem menti el, se pdf-be se más formátumba. Még két hasonló programot néztem, de egyik se úgy működött ahogy nekem kéne.
Pedig ez még annyira nem is durva. A test kialakítása szinte ugyanaz mint az IS-7 vagy T-10 harckocsiké, egyedül a pike nose-t cserélték le elliptikus orra.
Azért az Object 777 és Object 770 sokkal érdekesebb, annál a harckocsitest is öntött és sokkal lekerekítettebb az oldala is. De ilyen téren szerintem az Object 279 és az Object 907 viszi a pálmát. És Object 907 (kár hogy nem rendelkezem vele a játékban):

Nekem is nagyon tetszetenek ezek az erősen döntött kialakítások. Ez az elliptikus orr és a lándzsa orr is nagyon pofás, mindkét orrnak megvan az előnye és a hátránya. Nekem egy kicsit talán jobban tetszik a pike nose.

Az Object 277/278-ason ugyanaz a löveg van mint az Object 279 és Object 770 harckocsikon: 130 mm M-65. Egy L/56,4-es huzagolt, két síkú stabilizátorral, füstgázelszívóval és többkamrás csőszájfékkel ellátott löveg. Töltőberendezés is van hozzá mind a négy gép esetében. Ez a töltőberendezés a 277 és 278-nál nagyon hasonló az IS-7-eséhez. Ezt még nem tudom pontosan hogyan működik de itt csak egy töltő ember van szemben az IS-7 kettőjével. A páncéltörő lövedéke a 130 mm BR-482, ugyanaz amit a 130 mm M-46 tábori löveg és a 130 mm S-70 is használt. Átütése a 130 mm M-46-hoz képest:

Az arányok alapján a 100 méteren kb ez lenne: 315/275/130 mm. Az orosz rendszer szerint. A nyugati rendszerben ezeket meg kell szorozni kb 1,15-el. Illetve ha csak a 60°-os nyugatira konvertált adatok kellenek akkor azok kb megegyeznek az orosz 90°-ossal. Tehát a WoT-ban kb 310-315 mm lenne a löveg átütése.
(A dolog érdekessége hogy a lövedék csak 30,7 kg-os a 33,4 kg helyett. Ez vagy elírás a forrásomban vagy nem a BR-482-t használták a teszten ahonnan az adat származik. A 130 mm S-70 amúgy 900 m/s-os és 1000 méteren 230/?/? mm az átütése. Ebből a 30 m/s-os 10 mm-es különbségből lehet számolgatni az M-46-hoz képest, bár nem feltétlen jó ötlet.)
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 14:21:08
okosszöszi26
fos, mint foch

ez a jármű kizárólag mazochistáknak ajánlott!
egyszerűen semmire sem jó, a nagy híres frontpáncél az tényleg erős, de senki nem olyan hülye, hogy azt lődözze, így aztán olyan, mintha nem is lenne
az ágyú az meg kritikán aluli minden szempontból

|Származási hely: Degec|

ximix
OFF

A régi scanerem tudott valami hasonlót XP alatt, de ugye hol van már az XP innen jött az ötlet rákerestem, de persze te is nézelődhetsz szövegfelismerőre milyen lehetőségek vannak még.pl itt a GyK-n is irkálnak

OCR
http://www.free-ocr.com/
Vagy ez itt van próba verzió korlátokkal
http://ocrszoftver.hu/letoltes

A képet ha levágtam akkor kaptam ezt próba képen FreeOCR-el

Szerintem: venti-töltésgy-stab. De csodát ne várj a szűkülésre.
McFrost
IS-6omon töltés célzás gyorsító és stabilizátor van.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

okosszöszi26
csak egy gyors kérdés:
van olyan, hogy a fos ágyúja eltalál valamit, vagy állandóan azt kell néznem, hogy mellé, fölé, alá, néha talál, akkor persze lepattanó?

Én a WZ-111-emre stabilizátort raktam. Igazából csak úgy mentem vele hogy ez van rajta, nem tudom milyen nélküle, tehát nem is tudom összehasonlítani. De evvel se jó a célzási ideje.
Mondjuk ez megint nem volt túl jó ötlet, mert 75%-os legénységgel indultam és így most nincs javításom. Ha nem valami más kínai nehéz legénységét rakod bele akkor először inkább szerszámosláda amíg nem lesz rajtuk 100%-os javítás.
patchaou
Gratula! Én mindenre rakok stabilizátort amire felmegy 😊

popey8
A háború végén/után a tervezők kicsit elszálltak ezekkel a kerekített páncélokkal, bár biztos elég hatékony volt. Nekem amúgy külsőre is tetszenek ezek a obj cuccok😊 A 907 is vmi hasonló UFO és az is nagyon bejön😊 És ezeken am milyen löveg van?

Kösz a postot, számomra érdekes volt😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.30. 13:36:59

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

köszi<#vigyor2>

Egyedül a kínai volt nehézkes, ráadásul azt csináltam meg először. Igaz, hogy jó a 121 és a 113 is, de ha cirka 150 csatán keresztül nem tudod levinni a löveget, akkor az fájdalmas tud lenni egy idő után ^^
IS-6-os (WZ-111, 112) tulajoktól kérdem, mit kell erre rakni? Raktam rá ventit meg rammert, harmadiknak meg szerszámos ládát. Használ valamit erre a stab? Inkább azt rakjak rá?
McFrost
Grat!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Grat 😊

Na egész hamar meglett 😛
OFF

Újabb prototípusok a ruszki nehéz harckocsikból. Object 277 és Object 278.

A leningrádiak utolsó nehéz harckocsijai. A T-10 (és az JSz-7) van hozzájuk a legközelebb tulajdonképpen ennek utódjai. A csukaorrt elhagyták és öntött elliptikus orrt kaptak. Legalábbis a 277, a 278-as orra a kép alapján hajlított, hegesztett lemezekből épül fel. A rajzokon látszik is a fő különbség a kettő közt: a 277 dízel motoros a 278 gázturbinás.

A lőtéri tesztes képeknél azok az átütő találatok, amelyek a rajzon fekete színt kaptak, például a torony jobb oldalán a 18-as találat. Az elsődleges löveg amivel lőtték a 122 mm M-62-T2 volt, legnagyobb 910-915 m/s-os sebességgel. Az nem derül ki hogy ez a becsapódás vagy a csőtorkolat sebessége, szerintem a becsapódásé. Amúgy az M62-T2 csőtorkolati sebessége 950 m/s,tehát a 910-915 m/s kb olyan 500 méteres távolságnak felel meg. A homlokpáncélon a kisebb lyukakat gondolom HEAT lövedékek okozták 76,2 vagy 85 mm-esek. Adnak meg védettségi tartományokat (például a test +/-30° a 122 mm M-62-T2 ellen 915 m/s-nál), de orosz szöveg és még mindig nem tudom kijelölhetővé tenni a szöveget.

Még vannak metszeti képek a testről és a toronyról is. Ha valakinek kell azokat is berakhatom.

Gondolom majd lesz róluk cikk az FTR-en is.

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 12:49:48
patchaou
Okosan tetted 😊

Ki is húztam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Ennyi 😊
Egy ilyen ötös szorzós, ingyenprémes időszakban pedig minden megerőltetés nélkül ki lehet minimum egy 6-ost húzni pár nap alatt az összes nemzetnél.

Az IS-6-ot én sem csináltam meg, mert nem volt kedvem 6-osokkal játszani. De már intő jel volt, hogy legközelebb megint lesz hasonló küldetés. Az SP nagyon könnyű küldetés volt. És aki az elején nem jött rá, hogy minimum 6-osig húzzon ki egy nemzetet, mert még lesz ilyen azon nem lehet segíteni. Ilyenkor szívhatják a fogukat a német fanatikus hobbyboyok 😄
Annyira nem rosszak azok az angolok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Egyrészt sose értem mit kell ezen pörögni, melyik a jobb. Én néha war thunderezek is, csak most a küldik miatt kezdtem iszonyat wotozni, a wtnek is megvannak a maga hibái. Sőt, még poénból ground war tankozok is néha, és ha kijön az armored warfare azt is tolni fogom, nem zárja ki egyik a másikat. A fizetős részhez pedig, a saját accomra soha egy fillért se költöttem, nem vagyok pro játékos, de amibe szükség van, abba megtudom venni a goldot, hála az is-6 eventnek, de előtte is elboldogultam a kv1-el való farmolgatásból. Ha vki 60% ot és 2800 effit akar, annak lehet nem árt már költenie a játékra, bár ott is van kivétel, aki nagyon érzi és megszerzi magának. Szóval az egyszerűen hazugság hogy nem lehet ingyen játszani a játékkal. Van egy szopatós tank, mint mondjuk a chi ri amit legszívesebben átugranál? leduplázod minden nap azt egyszer csak meg lesz. Sok értelmét egyébként nem látom ilyennel flémet generálni, aki idejár, valószínű mindenki halott már a War thunderről is, megnézhet videót, meg bármikor kipróbálhatja, ha érdekli vmi vele kapcsolatban, átnéz arra a fórumra.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

okosszöszi26
ezért nem is szoktam rágörcsölni az ilyen küldetéssorozatokra
minek?
majd ha lesz annyi tankom talán akkor, de lehet, még akkor sem
angol tankokkal pl. nem nagyon szeretnék játszani, mert ellenségként mind fostalicska, bár a kínyai tankokra is ezt gondoltam, mégis egész jól elszórakoztam némelyikkel, mikor mentem velük, úgyhogy előbb utóbb ráveszem majd magam, hogy elkezdjem az angol ágat is
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.30. 12:19:13

Nem vagyok gyenge szerintem csak kevés csatám van ennyi.Az accountom az régi vagyis még 2011-es csak az elején abbahagytam és 2013 szeptemberétől aktivizáltam magam újra 2 év kihagyás után.Ugyanis ezen a játékon kívül is van élet vannak más játékok is rengeteg.

patchaou
Ezért is volt szép az IS-6 és az SP misszió, mivel végre az öreg rókákat ajándékozták meg. Kellenek ilyenek is, nem lehet mindig csak a gyengéknek és a kezdőknek kedvezni.

Igen én is ingyen játszom.Hiába állítják itt sokan hogy mennyi ingyen tankot adott a WG de mivel mind az IS-6 és SP több tankággal való játékot igényelt esélyem se volt kihúzni őket.Tehát nem ingyen volt az csak azoknak akik már sokat játszottak a játékkal.Nem hiszem hogy ilyen 5-6 ezer csatások ki tudták húzni őket.
Most is szívok mivel több nemzetből nincs op tankom például a fraciákat 12t-vel húzom,nekem aki HT-hez szokott olyan vele játszani mint sajtreszelővel rejszolni.Vagyis borzasztó és még igy is hogy nem tudok light tankozni azért 80. csatára befigyelt az első csík a csőre.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.30. 11:59:13

patchaou
Mivel oldalanként 5 a limit azért ez nem válhat be.