418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rudii #355450 Csúzli! :D Én már csak rátok várok! ;) Ne teljen haszontalanul a hét utolsó napja, törjünk borsot pár játékos orra alá együtt! :D
Stream Live
-
#355449 Gangrape in progress. A kép alján elhaladó Patton lőtte ki éppen az utolsó tankunkat, elkaptam a pillanatot (pedig még élő tanknál nyúltam a prtscreen felé).
Csak megjegyzendő, hogy 3 perccel korábban (lásd 5 perces csata) még C1 környékén jártak. Ott, ahol harmadmagammal kinyúvadtam medtársaimmal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#355448 "Mocskos idióták gyülekezete."
És te is köztük vagy. Mint ahogy én is :D
Fogadd el, nem tudsz mit csinálni.
Ha már zsinórba 3-4 ilyen csatába megyek, alt-f4 a garázsban, csinálok valami mást 1-2 órán át, azt később vissza nézek. -
#355447 Ez például nem tier 2 volt, az eredmény ugyanaz. Mocskos idióták gyülekezete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #355446 Vannak vicces csaták is a sok béna miatt. Siegfried, védekeznünk kéne de az egész csapat lerohanja az ellenséget, akik a vár aljában körben védekeznek. Mivel butaság kitámadni, hiszen a lövészek jó pozícióból tudnak lőni körben, kicsit várok, de nincs mit tenni, mennem kell nekem is, különben megdöglik mindenki és akkor lehet túlerő ellen alakítani, ami nem jó dolog.
A végén egyedül én maradtam életben, de nyertünk és ilyen is ritkán van, hogy én harcolok lentről fölfelé védekezés módban, dehát nem volt mit tenni, alakulni kell a csapathoz. Kigyújtottam egy black prince-t, utána egy hellcat-ot próbáltam gyújtani, nem jött össze, dupla gyújtós küldetés most is elbukott úgy, hogy csak 1x gyújtottam. Már számolni sem tudom, hányadik 1x gyújtásom, ami után hiába lövöm az ellenség seggét, nem gyullad ki.
Ezeken a f.sz rng-s küldetéseken kicsit faraghatnának olyan értelemben, hogy lenne két megoldása, az egyik a mostani, 2 gyújtás, de ha mondjuk 50x kigyújt az ember egy tankot, akkor szintén teljesülne. Az sem lenne könnyű, mert 1x kigyújtani sem olyan egyszerű és az is garantálná, hogy sokat kell játszani érte, de legalább lenne valami értelmes esélye a dolognak, nem ez a totális véletlen.
Ugyanez a 3 artys küldetés, mondjuk 50x kéne 3 artyt spotolni, de elég lenne 1-be belelőni, szintén elég nehéz lenne, medeknél meg 2 artyt kilőni 50x.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 16:24:48 -
Pares #355445 Sajnos tiertől függetlenek a retardáltak, T10 is tele van lemmingekkel. -
#355444 Feljebb is ez van. Már kínomban mentem le low tierbe. -
#355443 Tier 6 de inkább 7 alatt én nem is nagyon várnék mást.
Gondolom ugyanez volt mikor te kezdtél wotozni. -
Plata #355442 Ne felejtsd el hétvége van,ilyenkor gyerekek is beszabadulhatnak a szülők accountján. -
András77 #355441 Vannak durva arcok a hétvégén az kétségtelen. Kiraktam a béla elejét srégen siegfried line utcasarkon. E100, E75 meg egy e4 lőtték és mind lepattant, szerintem arannyal is lőttek, az is. Mivel nagyon szorgalmasan lőttek, mondom, szépen összepattogtatom a 12e-t
Akkor már kezdett gyanús lenni, amikor a retardáltak beengedtek egy t54-t az oldalsó utcába, mert nem figyeltek? Mindegy, két lövés volt megoldottam, de hp-t vesztettem és a szorgalmas csapat szétszéledt, akik lőttek.
Nézem az állást 10:5 az ellenségnek és a kérdésem, hogy a p.csába, mikor lefoglaltam 3 top tankot és a t54-t is én intéztem el, a csapatomnak 4 ellenféllel kevesebbel kellett harcolniuk és mégis mindenki elpusztult.
Na ez a durva igazán, nem amikor rng miatt valaki úgy tűnik, mintha bénázna, hanem amikor nem tud a csapat a túlerejével semmit kezdeni.
Így is összepattogtattam 7e-t vele Ha nem döglik meg a csapatom ilyen gyorsan, akkor szerintem összeszedem a 12e-t, 10,5e jött össze, de a bélával nem lehet több irányba harcolni, arra nem jó.
Érdekesek ezek a hétvégi játékosok, több ezer, tízezer csata után is a kezdők szintjén állnak, semmit nem fejlődnek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 15:01:32 -
TuskoMobile #355440 Idióta csapattársakOP TD-ktúl nagy RNGkempelős mapokOP ruszkikOP táras tankokA német tankom mindig kigyullad.madaraktúl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfeletgold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-vallagszar az EU1szar az EU2szar a CWbuzi az összes artistaidióta assault és encounter játékmódokmiért nincs még garázs csata?szar historical csataszarok az eventek, bezzeg más régióban...
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 14:51:35 -
TuskoMobile #355439 Lassan meglesz majd mert elkezdtem kár hogy nem lehet M60-ig eljutni.
T-54-et még jó rég eladtam(mikor t10-volt) most nem rég vettem vissza hátha jobb a T-62a
Talán az obj-430 jobb választás volna
Historical battle game mod hol található?
tubon van róla videó 9.0-ban
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.31. 14:52:28 -
#355438 Pfff
Mai első,lehet nem kéne erőltetni ma??
-
#355437 Ilyen meccsek baz+! És mindezt azért, mert fingjuk nincs róla, hogy mi a faszért szól a sziréna...
yossarianHUN #355436 Nekem elég nagy csalódás volt, a Pattont fényévekkel használhatóbbnak érzem. -
TuskoMobile #355435
ridiculous... 9k damage and 9 kills and u get 5.000 credits :(
hát kb ilyen csatából kéne 150 és meglenne nekem is a t62 xD
de persze prém nélkül "hej de messze majomország" .... -
#355434 Na már megy, de lehet, jobban jártam volna, ha nem... Minden csata bukó, az összes meccsben lemmingtrain.... elkeserítő! -
#355433 Annak mekkora buli lehetett a szerver resi, akinek pont most lett meg egy nehéz küldetése... :) -
#355432 Nálam kutya baja. -
#355431 Az is... -
#355430 Ott az EU2... -
#355429 Na, most már tényleg hulla. Még jó, hogy van egy tetves szabadnapom. A kurva anyjukat. -
ratgab #355428 Én is azonnal tudtam menni másik tankkal, de azzal is rögtön ledobott. -
Attila965 #355427 Buldog, 5kill, 2400 sebzés, és ledob a szerver...... na meg a kurva anyjukat is -
#355426 Ez meg mi az isten? Megyek a csatában, vagy két perce, több találatom van, éppen célzok, egyszer csak kidob a játék a garázsba, "hiba a csatába való belépéskor" - hibaüzenettel. Nem a játék omlott össze, hanem kidobott a garázsba, a tankomon meg ott a felirat, hogy " csatában". Mi a faszom ez?!
Találkozott már falaki ezzel az új "fícsörrel" ?
És nem szerverhalál, mert azonnal tudtam menni egy másik tankkal.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.31. 11:00:25 -
ratgab #355425 Engem is ledobott az EU1... -
Plata #355424 Bakker pont egy marha jó duplázásnál kell lehalnia?Ilyen niiincs. -
#355423 EU1 down, szerintem, azért vágott ki. Legalábbis a game szereverek. -
András77 #355422 Azt hiszem, hogy az is jó, ha leláncolod és úgy lövik ki, az is assistnak számít. Mondjuk a spot talán egyszerűbb én úgy csináltam.
Az EU1 másnál is lehalt? Pont csata közben...
EU2 beenged, de a tank csatában van, lehet 15 perc után döntetlennel visszaengedi, vagy beragadt oda amíg fel nem támasztják a szervert.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.31. 10:56:15 -
green64 #355421 Nálam is ez van... -
Plata #355420 Na még ilyet nem pipáltam.Megnyerjük a csatát erre kivág a garázsba ezzel az üzenettel.
Hiba:Hiba a csatába való belépés során (FINISHED)
Se lőszer árát sem a javítást nem vonta le. -
VanDaal #355419 Ahhaa, köszönöm :)
Akkor kicsit félreértelmeztem a feladatot... Mivel én spotoltam fel a T20-at és a T37-et is, illetve lőttem is mindkettőbe, gondoltam, ezzel meg is valósul az assist az elpusztításukhoz. De akkor ez az értelmezés nem nyert :D -
#355418 Egyébként a két 10-es kínai tank nem annyira kedvelt randomban ahogy én látom. A 121-et talán gyakrabban látni, de a 113 az kb. a fehér holló esete. :) Lehet hogy ráférne egy kis buff erre a két tankra, bár nekem egyik sincs meg, így csak a paramétereik alapján tudok következtetni. -
András77 #355417 A szent emilen van egyedül spot assist sebzésed és a csapatnak a te spotod alapján kell kilőnie. Feltételezhetően az emilt később vagy más spotja alapján lőttek ki, pl bement eléd egy suttyó scout és akkor neki számolta el, ő volt közelebb vagy egyszerűen csak máskor lőtték ki, amikor már nem spotoltad, leesett róla a spot és vaklövés volt. Ilyesmi lehetett. -
Simulacrum #355416 Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, az orosz medek szerintem is rosszabbak, viszont a Leo 1 és most a Batchat nekem kicsit élvezetesebb, jobban megy velük.
Várom a 121-es ToT akciót, kíváncsi vagyok az be tud-e kerülni a top med versenybe. A WZ-120-at imádom, de úgy látom a super unicumok többsége pont 121-el a leggyengébb a tízes medek közül.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.31. 08:17:50 -
R3nton #355415 Bent sincs a shopba :D Amúgy tényleg arról volt szó, hogy 9.8, de valamiért nem hozták be. -
VanDaal #355414 Valaki elmondaná nekem, ebben a küldetésben mit is kéne csinálni? Illetve hogy miért nem teljesült ezzel a csatával?
TuskoMobile #355413 nem kell mindig nyerni* sztem egész jó csata volt mind2 oldal megtette a magáét kb balancolva van az eredmény vkinek veszteni is kell
*nem lehet mindig nyerni prémet is kell venni -
#355412 hétvége van*, nem lehet nyerni
-
Oddball29 #355411 Kanonenjagdpanzert vett már valaki?