World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.30. 18:38:01
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
WoT: Nishizumi77
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
WoT: Nishizumi77
Általában rájuk hagyom a dolgot de ma nem vagyok valami jó hangulatban<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
nekem csak az orosz van kész.... japó majdnem, kínai és usa egy félig, a többi nulla
szerintem időben vagyok... még messze van jan 19
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az Object 777 és Object 770 sokkal érdekesebb, annál a harckocsitest is öntött és sokkal lekerekítettebb az oldala is. De ilyen téren szerintem az Object 279 és az Object 907 viszi a pálmát. És Object 907 (kár hogy nem rendelkezem vele a játékban):
Nekem is nagyon tetszetenek ezek az erősen döntött kialakítások. Ez az elliptikus orr és a lándzsa orr is nagyon pofás, mindkét orrnak megvan az előnye és a hátránya. Nekem egy kicsit talán jobban tetszik a pike nose.
Az Object 277/278-ason ugyanaz a löveg van mint az Object 279 és Object 770 harckocsikon: 130 mm M-65. Egy L/56,4-es huzagolt, két síkú stabilizátorral, füstgázelszívóval és többkamrás csőszájfékkel ellátott löveg. Töltőberendezés is van hozzá mind a négy gép esetében. Ez a töltőberendezés a 277 és 278-nál nagyon hasonló az IS-7-eséhez. Ezt még nem tudom pontosan hogyan működik de itt csak egy töltő ember van szemben az IS-7 kettőjével. A páncéltörő lövedéke a 130 mm BR-482, ugyanaz amit a 130 mm M-46 tábori löveg és a 130 mm S-70 is használt. Átütése a 130 mm M-46-hoz képest:
Az arányok alapján a 100 méteren kb ez lenne: 315/275/130 mm. Az orosz rendszer szerint. A nyugati rendszerben ezeket meg kell szorozni kb 1,15-el. Illetve ha csak a 60°-os nyugatira konvertált adatok kellenek akkor azok kb megegyeznek az orosz 90°-ossal. Tehát a WoT-ban kb 310-315 mm lenne a löveg átütése.
(A dolog érdekessége hogy a lövedék csak 30,7 kg-os a 33,4 kg helyett. Ez vagy elírás a forrásomban vagy nem a BR-482-t használták a teszten ahonnan az adat származik. A 130 mm S-70 amúgy 900 m/s-os és 1000 méteren 230/?/? mm az átütése. Ebből a 30 m/s-os 10 mm-es különbségből lehet számolgatni az M-46-hoz képest, bár nem feltétlen jó ötlet.)
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 14:21:08
ez a jármű kizárólag mazochistáknak ajánlott!
egyszerűen semmire sem jó, a nagy híres frontpáncél az tényleg erős, de senki nem olyan hülye, hogy azt lődözze, így aztán olyan, mintha nem is lenne
az ágyú az meg kritikán aluli minden szempontból
|Származási hely: Degec|
A régi scanerem tudott valami hasonlót XP alatt, de ugye hol van már az XP innen jött az ötlet rákerestem, de persze te is nézelődhetsz szövegfelismerőre milyen lehetőségek vannak még.pl itt a GyK-n is irkálnak
OCR
http://www.free-ocr.com/
Vagy ez itt van próba verzió korlátokkal
http://ocrszoftver.hu/letoltes
A képet ha levágtam akkor kaptam ezt próba képen FreeOCR-el
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
van olyan, hogy a fos ágyúja eltalál valamit, vagy állandóan azt kell néznem, hogy mellé, fölé, alá, néha talál, akkor persze lepattanó?
Mondjuk ez megint nem volt túl jó ötlet, mert 75%-os legénységgel indultam és így most nincs javításom. Ha nem valami más kínai nehéz legénységét rakod bele akkor először inkább szerszámosláda amíg nem lesz rajtuk 100%-os javítás.
Kösz a postot, számomra érdekes volt😊
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.30. 13:36:59
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyedül a kínai volt nehézkes, ráadásul azt csináltam meg először. Igaz, hogy jó a 121 és a 113 is, de ha cirka 150 csatán keresztül nem tudod levinni a löveget, akkor az fájdalmas tud lenni egy idő után ^^
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A leningrádiak utolsó nehéz harckocsijai. A T-10 (és az JSz-7) van hozzájuk a legközelebb tulajdonképpen ennek utódjai. A csukaorrt elhagyták és öntött elliptikus orrt kaptak. Legalábbis a 277, a 278-as orra a kép alapján hajlított, hegesztett lemezekből épül fel. A rajzokon látszik is a fő különbség a kettő közt: a 277 dízel motoros a 278 gázturbinás.
A lőtéri tesztes képeknél azok az átütő találatok, amelyek a rajzon fekete színt kaptak, például a torony jobb oldalán a 18-as találat. Az elsődleges löveg amivel lőtték a 122 mm M-62-T2 volt, legnagyobb 910-915 m/s-os sebességgel. Az nem derül ki hogy ez a becsapódás vagy a csőtorkolat sebessége, szerintem a becsapódásé. Amúgy az M62-T2 csőtorkolati sebessége 950 m/s,tehát a 910-915 m/s kb olyan 500 méteres távolságnak felel meg. A homlokpáncélon a kisebb lyukakat gondolom HEAT lövedékek okozták 76,2 vagy 85 mm-esek. Adnak meg védettségi tartományokat (például a test +/-30° a 122 mm M-62-T2 ellen 915 m/s-nál), de orosz szöveg és még mindig nem tudom kijelölhetővé tenni a szöveget.
Még vannak metszeti képek a testről és a toronyról is. Ha valakinek kell azokat is berakhatom.
Gondolom majd lesz róluk cikk az FTR-en is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.30. 12:49:48
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egy ilyen ötös szorzós, ingyenprémes időszakban pedig minden megerőltetés nélkül ki lehet minimum egy 6-ost húzni pár nap alatt az összes nemzetnél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
minek?
majd ha lesz annyi tankom talán akkor, de lehet, még akkor sem
angol tankokkal pl. nem nagyon szeretnék játszani, mert ellenségként mind fostalicska, bár a kínyai tankokra is ezt gondoltam, mégis egész jól elszórakoztam némelyikkel, mikor mentem velük, úgyhogy előbb utóbb ráveszem majd magam, hogy elkezdjem az angol ágat is
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.30. 12:19:13
Most is szívok mivel több nemzetből nincs op tankom például a fraciákat 12t-vel húzom,nekem aki HT-hez szokott olyan vele játszani mint sajtreszelővel rejszolni.Vagyis borzasztó és még igy is hogy nem tudok light tankozni azért 80. csatára befigyelt az első csík a csőre.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.30. 11:59:13