A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #354413 Ha már statokkal akarsz dobálózni, akkor vedd a fáradságot és nézd meg rendesen, miről beszélsz. Ne csak azt lásd meg, amit szeretnél és amitől helyreáll a lelki békéd... :)
"Arty, arty, csillagromboló, Foch155, Jagd E100, Ojject 268. Csak olyanokkal, amiket általában a 10. percben spotolnak fel. Véletlenül se med, havy, amik elég könnyen fel spotolodnak."
Tier X-ben keveset játszom, mert jelenleg nincs prémiumom. TD-kkel kemény 358 meccset mentem eddig, arty-val 1158-at, med-del 1175-öt, heavy-vel 1168-at (tehát TD-ken kívül mindennel ugyanannyit). Attól, hogy tegnap éppen elvittem az általad felsorolt járműveket 1-1 duplázó körre, hátha sikerül a 6k dmg TD-vel, esetleg a 3 láncolós küldetés arty-val, még nem csak azokkal játszom... Mostanában általában csak a napi duplákra van időm a húzott tankokkal, esetleg egy kis mission hunt.
"Meg is értem, hogy neki nincs baja az artykkal."
Ha meglőnek, ugyanúgy szitkozódom, mintha bármely más tank lőne meg, csak én nem nyavalygok állandóan nyilvánosan miatta bármiféle értelem nélkül.
"Nincs ezzel baj, statisztika jó legyen az is fontos a wotban, kinek jobban, kinek kevésbé."
Eleinte fontos volt, de azóta nem érdekel, hogy el akartam adni az account-om (több mint 1 éve), ettől még továbbra is próbálom magamból kihozni a maximumot. Én bizonyítottam magamnak eleget, amíg a HUNS-ban játszottam, illetve rendszeresen ESL-eztem. Legnagyobb elismerés volt számomra, hogy egyszer Szakesz is át akart csábítani az Underdogs-ba (de visszautasítottam, mert szerettem a csapatommal játszani és nem vágytam többre annál, hogy megszerezzem a havi prémiumra szükséges aranyam minden hónapban).
Na de a lényeg: arty-val r.hadtul nem lehet jó statot csinálni (mondjuk relatív, kinek mi a jó), főleg 10-essel. 2000 wn8-at is nehéz tartani velük (legalábbis nekem). Az összes arty-t kihúztam és csak néhány olyan van közöttük, amikkel a jelenlegi 2446-os wn8-amnál jobbat tudtam elérni (megsúgom: egyik sem 10-es), a többi mind-mind csak rontja a statisztikáimat. Több mint 8k meccset mentem velük, ha ezeket levenném, szerintem simán meg lenne a global 3000 wn8 is. Szóval, ha statb.zi lennék, akkor nem arty-ztam volna ennyit, viszont te lehet tudnál velük statot javítani. ;)
"Belém szuper repeszpáncéllal 450-600-akat vernek."
Belém is, oszt'?
"Valaki kérdezte artyztam-e. Igen amcsi francia ágon 2 hónapja. Gusztustalan BA-val nyomtam, de nem kattantam rá a szerre."
Azért azt a 119 meccset low tier arty-kkal nem nevezném releváns tapasztalatnak, de ha megnézed neked is egyedül csak az AMX 13 F3 AM-el sikerült éppen tartani az 1100-as global wn8-ad, a többivel mind 200-600 wn8. A Battle Assistant meg semmit nem ér, én gyengébb köröket mentem vele, mint nélküle, ezért 1 héten belül le is töröltem a francba.