418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hartman76
    A SU-122-44-nek 7-8 prémiumtankja van (900-1000 csatára).
    Az RNG miatt mégis legalább kétszer kapott agyvérzést.
    Én három év alatt nem költöttem ennyit a játékra mégis neki kellett most buknia.
  • Pares
    Nekem laptopon 6770M+Intel grafikus kártya van (switchable-átváltható), az eredeti hp/amd driverek 3-4 évesek, van program, ami már el sem indult, és kiírta, hogy frissítsem a drivert. Leshcatlabs.net-es moddolt driverekkel sokat próbálkoztam, volt ami működött, volt ami kevésbé, de egyik se volt 100%-os. Az AMD oldaláról letölthető hivatalos driverek sose voltak kompatibilisek, de a nemrég megjelent Omega (asszem 14.12) driver viszont nagy meglepődésemre hibátlanul feltelepült (az ősrégi hivatalos hp/amd driverre) és egyelőre jól működik. Egyelőre. Habár az új CCC miatt most fixed helyett dinamikusan vált a két kártya közt, de amíg működik, addig nem izgat.
  • patchaou
    Köszi! Megfogadom :)
  • EmR3
    A különböző driverek között előfordulhat 8-10 avg fps különbség is azonos játék és beállítás mellett, ami nem feltétlen max fps-ben nyilvánul meg. Sokkal inkább a minimum és az átlagnál jelentkezik amire azért már érdemes figyelni, de van hogy egészen elhanyagolhatók a különbségek, mivel a létező összes vga-ra, játékra, oprendszerre és beállításra nem lehet tesztelni, ezért ez a feladat a mezei userre hárul. Ráadásul a wot-nak a legjobb tudomásom szerint nincs teszt benchmarkja, és nem hinném hogy akár a vga gyártóknál akár a driver fejlesztőknél prioritást élvezne a játék. Ez egy 14.12-es Catalyst test
    Ha megint rakoncátlankodik a helyedben kipróbálnám a 14.12-es catalyst-ot, az előzőt meg DDU-val letakarítanám.
  • TuskoMobile
    xD Nem azért mondtam hogy ne rakd/rakjátok fel, én is felraktam.
    "A remény hal meg utoljára"
  • patchaou
    Viszont ha jól tudom lassabb sem lesz egy új drivertől. De javítsatok ki ha tévedek.
  • TuskoMobile
    drivereket sajna csak mindig a legújabb vga-k hoz sup-olják/támogatják hogy eltudják adni :((

Gta5 elvileg új game gtx560ti-vel játszottam régi driver volt fent még cd-ről elfelejtettem frissíteni kapkodásban mikor új win-t telepítettem
    de működött vele ami meglepett de ez még semmi bár egy hipotézisemet romba döntötte mert hittem idáig hogy nem fog menni.
    Felraktam az újat másik hipotézisem miatt hogy gyorsabb lesz a game de nem lett szóval megint meglepett a dolog xD.
    Tudom irkálják hogy x% gyorsulás lesz az új drivereknél de ez nem minden vga-ra vonatkozik a régieket nem támogatják.
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.30. 18:37:56
  • patchaou
    Nekem sincs szándékom vitatkozni :) Csak nekem az a meglátásom, hogy soha semmilyen játékkal nincsenek hasonló gondjaim, csakis a wot-al :) Nekem bőven elég a tünetmentesség. Ha meg nyerek a lottón akkor majd mindig megveszem a legújabb hardvereket, hogy ne maradjak le a driverektől, a régi cuccokat meg szétosztom itt a fórumon :)
  • Tarathiel2
    Egy kis kultúrált társalgás:

Hány embernek voltak bekapcsolva a konteós küldetések?

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.30. 18:02:58
  • EmR3
    Hát persze. Talán nyilvánosan ismerjék el hogy egy pár éves hardverhez már nem fejlesztik a meghajtót? De nem kívánok vitatkozni. Szerintem még nincs megoldva a problémád, csak pillanatnyilag tünetmentes a cucc.
  • patchaou
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van benne valami, de nálam az ár a fő szempont mindig és nagyon ritkák azok az alkalmak amikor kb azonosan erős cuccok közül az amd a drágább. A driverekker meg ha kell szopok pár havonta egy kis időt ha ezzel sokat spórolhatok :)

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.30. 17:31:20
  • Pares
    Nekem is AMD-m van (6770M), és nekem is szarakodott patch után (minden textúra alacsony minőségű volt, akár mit állítottam), és nekem is a CCC-ben kellett gyárira visszaállítanom a 3D Application Settings beállításait. Sajnos nincs jó tapasztalatom az AMD driverekkel. Azt hiszem, hogy a következő gépem Intel+nVidia kombó lesz, fasznak se kell a folyamatos driverekkel való szarakodás.
  • Plata
    Hétvége van,sok hülye gyerek beszabadul.Szard le őket.
    Én is találkoztam ilyen idiótákkal.Ma főleg csak T49-el ökörködtem.De volt szerencsém pár baromhoz.
  • joe662
    Idióta csapattársak
    A köszönés

Tud idegen nyelveket is

Kedvesen megkért valamire

Mi baja lehetett azon kívül,hogy élve született,nem tudom
  • walert
    Téged is jól tudott a WG agymosni pszichológiailag úgy kondícionált, hogy a büntetésre pénz befizetéssel reagálsz

Jó, nem?
    Utoljára szerkesztette: walert, 2015.05.30. 15:32:47
  • patchaou
    Hogy mi azt nem tudom. Csak gondoltam ezt letisztázom. Van mögöttem lassan 40k csata, hol prémmel, hol prém nélkül toltam és nincs különbség.. prémmel is ugyanazokat a low sárgákat és vörösöket kapja az ember mint nélküle. Sőt olyan accounton is ami fullon van 8-as prémekkel , éves prémium és havi sokezer átváltott gold fogy el...
  • Master91
    ott van, igen
  • Master91
    neeee, ez nekem eszembe se jutott :D:::D ennyire elszívta már az agyam ez a szar

majd akkor variálok itt, de ez lesz az valóban

köszönöm !
  • yossarianHUN
    Az RNG. Nekem ma 10 csatából kb. 8 ilyen 15-3/4/5 lett a mi javunkra. Engem speciel sokkal jobban idegesít, ha azért nem lehet normálisan sebezni, mert a csapat ledózerolja az ellenséget, és kvázi rohanni kell a sebzés után.
  • Gyuszopapa
    Akkor mi?Talán mosolyogjak szépen neki kedvesen becézzem.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.30. 15:16:59
  • patchaou
    Rosszul hiszed. A prém nem befolyásolja.
  • okosszöszi26
    mindenesetre töltöm a war thundert hátha az jobb
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.30. 15:03:42
  • Gyuszopapa
    Az MM RNG-vel is van valami 10-ből 9 csata 20-40%-os esélyű a 10.-ben meg akkora baromságot csinálnak hogy képesek egy 66%-osat elveszteni.
    Vagy lehet be kéne 1-2 hónap prémet fizetnem akkor kapnák egy kis változót az MM-nél.
  • walert
    Ígértek pen nerfet, átütés nerfet. Lehet ez az előzetes
    Utoljára szerkesztette: walert, 2015.05.30. 14:53:25
  • okosszöszi26
    nem tud valaki róla, hogy a 9.8 frissítéssel még jobban elkúrták volna az RNG-t?

semmit nem lehet eltalálni
    a frissítés óta kb 8-900-ra jönnek ki a napi WN8-aim, előtte 1540 volt az átlagom
    miafaszt csináltak ezek a játékkal?
  • Tarathiel2
    Lejjebb is van még, csak kihagytak vagy 20 sort.
  • Sunsetjoy
    al: ally (csapattag)
    sq:squadmember (szakasztárs)
    tk:teamkill
    en:enemy
    pl:player

valószínűleg sztem.
  • walert
    A személyes tartalékok, melyeken aktiválható lesz extra XP meg credit pár órára. Az mikor lesz elérhető? Ott van a bal felső sarokban már az üres ikonja, ha a felhasználónevedre klikkelsz megjelenik, csak épp nem fonkcionál
  • Master91
    colors.xc tartalma:
    {
    "def": {
    "al": "0x0099CC",
    "sq": "0xFFB964",
    "tk": "0x00EAFF",
    "en": "0xF50800",
    "pl": "0x6819B8",

// Scale Define
    "colorRating": {
    "very_bad": "0xFE0E00",
    "bad": "0xFF6600",
    "normal": "0xF8F400",
    "good": "0x60FF00",
    "very_good": "0x00B4FF",
    "unique": "0xD042F3"
    },
    "colorHP": {
    "very_low": "0xFF0000",
    "low": "0xDD4444",
    "average": "0xFFCC22",
    "above_average": "0xFCFCFC"
    }
    },
  • patchaou
    A gyártó oldaláról az ehhez ajánlott driverrel is ezt csinálja. De mindegy, egyedül a wot fosakodik (ami már sajna nem meglepő)
  • EmR3
    Szerintem ahhoz a vga-hoz felesleges a legújabb driver. Asus 280DC2 top vga-m van és az Xtreme-G 14.4 Win7-8 64bit drivert használom hozzá. (hiba és controll center nélkül)
    Esetleg kérdezz rá, hogy az adott vga az adott oprendszerrel mit szeret.
  • Antimat
    Nekem tegnap este nagy mákom volt, a T28HTC MT-15 és TD-15 volt hátra, a TD-d első próbálkozásra meglett Mines-on WTE100-zal, a medes meg kb. 7.-8. próbára, hogy egyáltalán volt annyi TD, amibe lehetett 2000-et sebezni.
    Tehát meglett a T28, eleddig az artys küldik kihagyásával.
  • patchaou
    Már megoldódott. Bár nem tetszik hogy nem használhatom bármilyen beállítással a videókártyát. 3D beállításokat normálra kell elvileg, de Én a gyári beállításokat állítottam vissza. Egyébként driver természetesen mindig a legfrissebb és a játékokhoz is mindig felrakom a dx-et meg minden szirszart. msi 7790
  • Tarathiel2
    colors.xc-ben van, a "player_" és "squadman_" kezdetű sorok azok.
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.30. 13:09:48
  • EmR3
    Cserélj vga drivert, tedd fel a játék által felajánlott DX-et. Milyen vga-d van pontosan?

Nálam így nézett ki még a 9.4 környékén egy időben.

• András77
    A buffolt SP is jó tank lett, legalábbis, ha odaér a csatába. A frontja, a lövegtorony kutya kemény lett, bár a weak spot maradt a tetején. Szokásos helyzet, murovanka, csata mód, a csapat 2/3-a jobb oldalon a domboknál "harcol", közben az ellenség ellepi a zászlót, de senki nem mozdul, egyedül vagyok 2 nagyjából hasznavehetetlen td-vel, akik hátul kuksolnak, arra azért jók voltak, hogy miattuk nem mert az ellenség lerohanni és flankolni.

Ha játék, legyen játék alapon betoltam az SP-t a zászló melletti dombhoz és srégen kitolom a vasat, ahogy kell. Egy T29, IS és Tiger2 foglal, hátul egy vk3601h sniperkedik rám és egy t25/2 próbált oldalt a házaknál flankolni, de szerencsére a 2 kemper megakasztotta a flankot, ennyit azért megtettek, de még így is szép kis tűzerő vonult fel ellenem. Az eredmény: 3e sebzés + 2,5e felfogott sebzés, mindez 500hp veszteség mellett, meg 1,5e spot, szóval állta volna a tank a sarat több ellenséggel szemben is.

Gyakorlatilag lehoztam vele a stugos ht15 szintet, egy med tankkal. Közelharcra kimondottan jót tett neki a buff, bár egy picit is értelmes ellenfél tetejét lövi és itt nem működik a torony finom mozgatás trükk sajnos. Érdemesebb kicsit beforgatni a testét és úgy mozogni, akkor úgy mozog a tornya, hogy az oldalsó fülek megfoghatják a lövést.
  • patchaou
    Köszi! Közben fórumon találtam egy olyat, hogy ott a gyári beállításokat vissza. Az már megtörtént mielőtt olvastalak volna. Teszek egy próbát :)
    Amúgy vicces hogy fel sem tűnt eddig (legalábbis nem volt zavaró), mert patch óta csak lightoztam :)

Szuper :) Bevállt.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.30. 12:28:00
  • Master91
    Aslain xvm-jéba akarom át írni a sebzés színezését. (mikor bele lősz az ellenfélbe, és a sebzés felszáll)

Saját lövését, és a szakasz társ lövését akarom át színezni, mert ez a kékes lila az agyamra megy. Már át néztem az összes .xc fájlt, de nem jövök rá hogy mit kell módosítani, valaki tudja ?
  • Frankie69
    Catalyst Control Center játék teljesítmény - normál 3d beállítások fülön állíts át kiegyensúlyozottra. Nálam ugyanez volt a probléma, és ez segített.
  • patchaou
    Igen. Ötlet?