World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon könnyen megszerezhető volt. Ha van 30 millád, akkor beleférne néha 1-2 gold kritikus helyzetekre. Meg az sem Isten, azzal is célozni kell. Nem vagyok gold noob szerintem, de szinte minden tankomban van néhány, meg CW-n kötelező. Hiszen az ellen is biztosan azzal lő. Ott még az artyk is golddal lőnek.
Végül a sok nyomorék orrtúró kénytelen lenne a seggét kiemelni az arty-ból és megtanulhatná a gyenge pontokat a tankokon mert senki nem játszana ellenük csak az olyan balfaszok mint ők.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ami elnézve a WOT játékosállományát, már-már dicséretnek számít <#zavart1>#zavart1>
sok fizetős gold noob prémiumhuszár még ennyit sem tud összehozni
ha gold ammot vásárolgatnék biztos jobb lenne a statisztikám de:
1; pénzt ingyen játszható játékra nem költünk, márpedig ha elkezdesz golddal lődözni kreditért, az a pénzes fizetés előszobája, mert anyagilag úgysem bírod, így meg mindig van 30milla körüli kreditem
2; hogy volna akkor pofám játék közben telipofával gold noobozni a gold noobokat, akik azt hiszik, hogy jó játékosok, közben csak szánalmas kis gold noobok
emiatt nincsenek is prémium tankjaim, csak az ilyen tierII fostalicskák amiket ingyé osztogatnak, viszont nem is hiányzik egyik sem, mert szvsz nem jobbak annyival, hogy egy rakat pénzt kiadjon értük az ember
najó talán a T26E4-et el bírnám viselni, az kemény ellenfél tud lenni
persze ennek az ingyenjátszásnak is megvannak az árnyoldalai:
tankok, legénységek fejlesztése lassú, 18,5K játék után még mindig nincs egy angol tankom sem, japánból is csak tierII-nél járok, így esélyem sincs az ilyen WZ111 és hasonló küldetéssorozatok teljesítésére
mondjuk ha most kezdenék játszani a mai tudásommal sokkal messzebre jutnék 18,5K csata alatt, de kb 4-5 ezer csatáig csak puffogtattam összevissza, kiváló céltáblája voltam bárkinek, aztán kezdtem el fórumot olvasgatni, és kicsit jobban ráérezni, hogyan is kéne játszani
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.30. 11:45:33
|Származási hely: Degec|
Két kill is befigyelt. A második kill egy száguldó Cromwell TD módban.
Unalmas az igaz de legalább nem lőnek ki egy szikla mögött vagy a csatatéren száguldva.
Ha mindeki átállna artyzásra aki gyűlöli őket, a WG-nek előbb utóbb muszály lenne nerfelnie a clicker hordát.
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Jármű: AMX 13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 743
Szerzett kredit: 25 057
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
WN8: 3 015 (98)
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.12.30. 11:33:11
http://ftr.wot-news.com/2014/12/30/new-winter-mode/
- take part in 25 battles (while dealing at least 500 damage, only 5 times per account), get 25k XP, 25k crew XP, 250k creds
- deal at least 3300 damage in a TD (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 2500 damage in a HT (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 1700 damage in a LT (repeatable), get 1500 XP, 1500 crew XP, 10k credits
- deal at least 15k damage (while playing in a platoon, the damage of the entire platoon adds up), get 2500 XP, 2500 crew XP, 20k credits
Mekkora lenne , ha free xp lenne a nyeremény😄
angelus1991ster.blogspot.hu
(tegyük hozzá, én MINDEN prémtankot túlárazott lehúzásnak tartok)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:18:17
korrekt h kompenzaljak akik megvettek, de az a 4k gold ami kompenzacio, az a tiszta most realizalt haszon a wgnel, mert a jatekosok 99% nem vette volna azt meg.
te hülye gyökér 😄 max neked mert balfasz vagy
!Forza Ferrari!
Nem látom be hogy miért vennék a fáradtságot erre az egész macerára ha rosszindulatúak...
Ha tényleg pitiánerek lennének ahogy te érzed, akkor fognák azt hagynák az árát úgy ahogy van. Röhögnének a markukba hogy sok gyökér még ennyiért is megveszi ezt a szart.
De nem, kihírdetik hogy megváltoztatnak valamit, felkínálnak több opciót a kompenzációra, még azok is megkapják akik nem is foglalkoznak vele.
Komolyan, real life, mikor találkoztál olyannal hogy a boltban veszel egy Tévét, másnap akciós, neked meg a bolt kérés nélkül elutalja a különbözetet?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:14:16
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 11:09:36
b - hanyan? hanyan enm tudnak majd rola? hanyan elsznek lustak evvel baszakodni?
c - ez korrekt
utolag mar nem, valoban. de te sem hiszed, h ez veletlenul alakult igy, ugye?
es en ezert mondtam h a "maga modjan" korrektek.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 11:06:45
és T8-nak ott a T34, T26SP, IS-6 és most a WZ111. Ez kapásból 4 tank.
Ad1: nem olvasó pistike automatikusan kap gold különbözetet.
ad2: aki akar kap full refundot (nem ám goldban, pénzben. Szóval gyak ingyen kipróbálhattaaki akarta és visszaviheti ha nem tetszik)
ad3: aki megvette annyiért amennyi, az eleve úgy állt hozzá hogy neki megéri.
Ennél korrektebbül NEM lehet megoldani. Ilyet nem csinál más cég.
Komolyan, szerintem kérdezz meg bárkit aki megvette, hogy ezek után becsapva érzi magát....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 11:00:21
meg karacsony elott benyomnak egy nemet medet, amiben semmi extra nincs, olyan arert ami egy prem heavy kategoriaban mozog. meg csak nem is tierlimites. ok, kell a profit karacsony elott. a sok jomunkasember majd karacsony elott ugyis megveszi, meg igy is.
majd hirtelen karacsony utan, lemegy az ara, merthogy ketszer kell megfejni a nepet, meg lassan jon az orosz karacsony, es a tesvereknek most nem tellik annyira ilyen draga dolgokra. nosza engedjuk le, kapnak majd ingame goldot karpotalsul, meg ha ugysem kellett neki, vagy max visszavaltjak. ebbol megis mennyi lesz? 5%? talan. plane h ok jonnek mindig avval h jo ha jatekosok 10% olvas forumot/hireket. egyszeri pistike mennyit fog fel az egeszbol? vagy hanyan lesznek lustak visszavaltani?
nah nekem evvel van bajom, h erre epitettek. es most jon ez a habcsok duma melle.
nehogymar kezet kelljen mar csokolnom nekik ezert!
ezt konkretan pitianer lehuzasnak hivjak. ennyi.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.30. 10:58:38
Kuponnal meg igen, balfaszok voltak, de foglalkoztak vele hogy visszavegyék az emberektől a cuccost? szartak bele, csendben lenyelték a békát azt kész.
Ne félj más MMOnál egyesével levadászták volna azokat akik sok kupont használtak az EULÁra való hivatkozással.
De beszélhetnénk pl arról, amikor átrendezték a tankágakat (Panther 2 vki?) azt mindenki kapta az ingyen garázshelyet meg a milliós árú plusz tankokat. Mindez ELŐRE hónapokkal bejelentve, hogy nyugodtan kigrindelhesse mindenki.
Szóval nehogy már szarrágó legyen egy ég, aki jelen esetben visszamenőlegesen visszafizeti mindenkinek a különbözetet vagy akár full refundot is ad.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:57:21
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hihetetlen hogy mennyire ki van már facsarodva az emberek gondolkodásvilága...
Menj köpd szemen a tescót is, hogyha leértékelnek valamit te meg levásárolhatod a különbözet ha előzőleg drágábban megvetted... vagy esetleg kérheted vissza a teljes vételárat is.
Tényleg rohadt pitiánerek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.30. 10:49:16
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A Warthunder tankos része még csak most jött ki nemrég , ezért kicsit kezdetleges még a játék. Ezt mutatja az is hogy még csak 2 nemzettel játszható. A warthunder grafikailag egyértelműen szebb mint a WOT a hangok sokkal jobbak. A wartunderben a sebzés sokkal realisztikusabbra van megcsinálva, bár ez néha a játékélmény rovására is megy. A warthundernek még nagy előnye a wot-al szemben az hogy míg a wot-ban fizetned kell ahoz hogy jó legyél warthunderben túl nagy előnyhöz nem jutsz ha fizetsz érte. Warthunderben többféle játékmódban is játszhatsz, bár az arcade csatáknak nem sok értelme van (tanknál), viszont a realistic és a simulator csatákban eléggé jó. Összességében a warthunder szebb, jobbak az effektek és a hangok realisztikusabb a játék, sajnos ez néha a játékélmény rovására megy. A warthunder nehezebb játék mint a WOT. A WOT sokkal egyszerűbb, de fizetni kell érte ahhoz hogy jó legyél benne. Mindkettőt próbáltam már és a warthundert ajánlom. A wot egy jó kis arcade játék lenne, de nem az, játéknak sem lehet nevezni már... Egy erőmű géppel örülsz ha van 40 fps-ed közepes grafikán, de akkor még az fps laggok garantáltak. A war thunder pedig high grafika, stabil 50 fps. Ja és a wot nagyon csúnya alapból. Meg minden kis hülyeséggel foglalkoznak, a valós problémák helyett.
A mostani 9.1-es pedig az lesz a wot sírhelye... Lebutított 90-es évekbeli robbanás effekt, pukkanás lövéshangok és jönnek a szenzációnak beállított motorfüst, ami szintén siralmas. Oké ezek tesztszerver tapasztalatok, de ismerjük a wot fejlesztőit...
A másik meg ugye a fizetés. Ha jó vagy jobb statokat akarsz akkor fizetned kell, mert a stock tankokba kell az elején az arany lőszer vagy a free xp. http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__5713336-melyik-jobb-jatek-world-of-tanks-vs-war-thunder-ground-forces
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Ugyanis vettem artyt, rögtön hármat...
Akár vissza is lehet kapni a teljes árat. Nekem megvan, és nagyon vegyesek az élményeim: arra, amire kell (kreditgyártás) nagyon jó. A játékélmény se feltétlen rossz, viszont valahogy nem találom meg vele a közös hangot. A rejtőzködése valami okádék (2 emberen 95%-os az álca maradék 3-an 100% + festés), a lövege egy álom (töltési idő-célzási idő- átütés/sebzés szempontokból egyaránt, a lövegkitérhetőség itt se zavar, a kínainál se). A mozgékonysága se rossz, a végsebességét nagyon könnyen eléri. Fossa a kreditet. De valami miatt mégse tudok vele játszani, ha már a saját hp-mat le tudom sebezni akkor boldog vagyok (23 meccs, 57% win rate, 1,19 kill/ meccs, 1168 átlag sebzés, 750 átlag xp). Összességében nem bántam meg, de idáig többször kvanyáztam, mint éreztem magam egy hősnek.
WoT: Nishizumi77
ez igen derek wg-s huzas😄DDD
mint a kv220 story..
.. tehat akkor annyira nem lehet jo, ha annyi az ara, mint az sp-nek..
"As always, we have been analysing financial and in-game statistics following the release of our German newcomer, the Panther mit 8,8 cm L/71. This analysis, and the important feedback of our players, has informed our decision to reduce the cost of this Premium tank. On 30 December at 05:00 CET (UTC +1), its price in the Premium Shop – bundled with a garage slot – will be reduced from the current 41.69 Euros to 27.80 Euros. In Version 9.6, the Panther will appear in the in-game shop at the price of 7,300"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Képek, és rövid rezümé a spoiler után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdemes megnézni, a 3 tagú arty platoon milyen hasznos tagja volt a csapatunknak <#idiota>#idiota>
Viszont a két 110-zel nagyon jól össze lehetett dolgozni, ritka az ilyen csapatmunka randomban.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csata elején egy gyors spotkört, majd vissza és hátul sunnyogva figyelni hogyan alakul a csata, akár sniperkedni is lehet.
A végén megindulni, mint a mérgezett egér és leszedegetni a low HP-s tankokat 😉 persze, ha még marad 😊 artykat szétbacni 😄 vagy, ha úgy alakul resetelni.
Periszkóp és álcaháló szerintem alap.
am a kettő közül egyik sem jó választás....
a 13 75-el nagy dögök ellen fog betenni, ahol alig lesz damaged, és a kill is lassan jön....
arty-val meg lesz damage.... de a kill ott is elmarad 😊
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
AMX 13 75 vagy az AMX 13F3 arty
Melyikkel tudom szerintetek a francia részt végigvinni?Az event után természetesen az arty megy a kukába.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun