A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354384 Ezt én se értem, mi ebben a jó a WG-nek, tehát úgy értem, nekik több bevételük lesz azáltal, hogy több embert csábítanak a CW-re ezekkel a tankokkal? Szemben mondjuk azzal, hogy bedobná egy jó kis xp grindbe, ahol tömegével vennék a vérpisták a prémium előfizetést, mert még azzal is nehéz nekik összehozni az elvárt xp mennyiséget, vagy a szok(p)ásos token rendszer.
A grind és a bevételük közötti egyenes arányosságot értem
. A CW erőltetésének a fontosságát ellenben nem. Ezzel nem azt mondom, hogy ne kapjanak spéci tankokat, legyen, de 1-1,5-2 év után simán be lehetne ezeket dobni egy sima grindbe is, addig már beleunt mindenki ezekbe és azt sem hiszem, hogy bárki is azt mondaná, hogy nem megyek CW-re mert 1-1,5-2 év múlva majd kigrindelem a tankot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.19. 19:34:45