banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én azt a részét nem értem, hogy szerintem akik aktívak a CW-n, azok általában elég jól kapnak aranyat a rendszerből és tényleg csak sejtés, de szerintem ezek b.sznak fizetni, ellentétben a sok mezítlábassal, akiknek nem jön az arany máshonnan, csak ha megveszik.

Szóval én se értem ezt a részét, bár bízom benne, hogy nem síkhülye ehhez a WG és pontosabban látja ezt a dolgot, de szerintem a CW játékosokból minimális bevétele van, összehasonlítva a nem CW tömeggel.

Innentől meg én sem értem, hogy miért kell elzárni a fizető tömeget bizonyos tankoktól, nem mintha annyira kéne bármelyik is, de ha lenne valamiféle grind, akkor persze van olyan, ami érdekelne, de a WG hozza a szokásos formáját és nem lesz, csak így lesz, csak ez lesz meg az lesz stb.

Ilyen régi CW tankokat, mint m60, vk72 simán be lehetne dobni szerintem, mint grind, alig látni belőlük csatában, akkor meg mégis kit érdekelne, hogy ők "kemény" CW-n szerezték meg, a kis vérpista meg kigrindelte, esetleg megkaphatnák a teljes árát kreditben azok, akiknek megvan.