A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #354362 "Meg most komolyan, ki a franc szerette, ha szórta a környezetét a tüzérség?? Nem egy egészséges állapot, hogy körülötted folyamatos robbanások vannak... német közepes harckocsizók, lol, meg amerikai shermanek, meg szovjet vágómarhák, meg fel lehetne sorolni mindenkit."
Erre vonatkozik ez! De könnyebb úgy kötekedni, hogy bizonyos részeket egyszerűen kihagysz amikor olvasol. Én is összeszartam volna magam és amennyire szeretem a tankos játékokat, annyira nem vágyok rá, hogy benne üljek nem béke időben! Sőt úgy gondolom, hogy egy gyalogos katona sokkal nagyobb esélyjel menekülhetett meg egy rosszra forduló csatából, mint egy olyan aki a tankban ült. Szóval a túlélés is elég siralmas egy tankban, mert egy akkora jármű nagyon sok tüzet magára tud vonni ám...