World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★

There is but one rule: Hunt or be hunted.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Gerinctelenségnek lehet , hogy gerinctelenség az SPG-kel való játék, de a játék része. Mondjuk még mindig nem értem , hogy nincs minimalizálva az artyk száma a játékban minimum 3-ra.
A 4 és 5 arty killes medált átkéne írniuk. Pl 3 arty és 1-2 valamilyen jármű.
Vagy 3 arty + 1-2 darab 1-2 tierrel magasabb szintű tank kilövéséért járnának azok a medálok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.29. 19:12:08
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.29. 19:07:44
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Érdekelt, és feltettem, de addig nem akartam írni róla, míg legalább 100-130 csatát nem mentem vele. Mivel itt senki sem artyzik :-), ezért magamnak érzem a jogot, hogy írjak róla.
Szóval. Kb olyan, mint a 60 x-es zoom. Segíthet, de a lövedék nem fog gyakrabban találni.
Előnyei.:
- A szint különbségből adódó mögé vagy elé tartást teljesen kiküszöböli. Azaz egy domboldalon álló tanknál a felülnézet hiánya miatt nem kell számolni azzal, hogy a hajlásszög miatt túl kell-e vezetni a zöld vonalat a tankon, vagy az orra elé kell lőnni.
- Valóban, lehet gyenge pontra célozni. Az más kérdés, hogy oda lő, vagy sem. De ugye a játék mechanikájából adódóan az estek 30 %-ban (0,7-espontosságot számolva) oda fog repülni a skuló.
- a fedezék mögött álló tankokat felülnézetből nem lehet becélozni, lévén kirajzol egy piros lővonalat a játék. Na itt it rá tudod rakni akár 5 kilógó pixelre is a célkereszt közepét, s ha mákod van, oda lő. Jelzem ez nekem egyszer sem sikerült. Mármint találni. Ami előny, hogy nem kell mm-enként mozgatni a célkeresztet a fedezék mögött álló tankon, várva, hogy mikor zöldül ki.
Hártányok:
- az előre - hátra mozgást (szemből nézve) nem lehet lekövetni a tankoknál, vagy csak nehezen.
- kicsi az átfogó kép, azaz pont a műhold nézet előny veszik el, kicsi a vele belátható terület. Már ha zoomolsz a tankra.
- Ha megnyomod a jobb clicket, auto aim klép működésbe, akaratlanul is sokszor előfordul.Arra használom a jobb clicket, hogy arra a helyre zoomolok, ahol, várható tank, majd jobb clickkel ott tartom a bezoomolt kört, és megyek tracert nézni, még nem jön senki a csapdába. Ennél a módnál Ilyenkor nem tudsz átpozicionálni, mozogni a lövegcsővel. Engem kifejezetten idegesített.
- Ez egy szubjektív dolog lesz. Szóval amikor ebből a nézetből nézed a tankokat, hajlamos vagy hamarabb elengedni a lövedéket, egyszerűen eltűnik az artyzok érzés, aztán a döbbenet, hogy mellé, majd 28 - 75 sec töltés. De nyilván sok játék után ez elmúlik. Az az érzésed, hogy ezt használva, hogy mindíg mindent el fogsz találni, aztán meg nem. Én sokkal pontatlanabb voltam az artyval, mint felülnézetből. Úgy jobban elő voltak készítve a lővéseim, mint így.
Az autoaimmel történő 72-vel száguldó tankkok kilövése nekem furcsa, lévén nem lehet sniper nézetben így lőni, aki meg autaimot használ, az tudja, hogy pont a nagy sebességű tankok elé lövésre használhatatlan.
eltelik 1 perc rongyol le bázisról mr T110E3 seggbelő 800 dmg kiáll peremre lelövik 900hpra beállok mögé letk-zom lazán 1óra ban
tudom én vagyok a paradicsom mert megöltem de jó kurva anyád
<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2014.12.29. 18:26:45
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
★★★★★
Ezért nem lőnek mellé.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Remélem ennek a sok parasztnak soha nem lesz nagyobb öröme az életében mint egymást lövöldözni platoonban a kezdőn...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én is így jártam most az mt25-el, teljes sebességgel mentem, de rámrakta az autoaim-et a rohadék és a lag miatt nem tudtam cikkázva menni, de full gázzal elmentem előtte srégen és kiszedett. Valahol 60-70km között mentem, autoaim nélkül szinte lehetetlen meglőni, de azzal meglő a nyomorék. Nem talált el pontosan, de elég közelre csapódott be a kis távolság miatt és a splash kikapott. Külön szépsége a dolognak ugye, hogy én egyszer sem találtam el, szintén autoaim-el, pedig papíron pontosabb az ágyúm, csak ugye én mozgok, az arty meg áll és ha nem kell a testét mozdítania, akkor az autoaim miatt folyamatosan szűkül neki a célkeresztje.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hihetetlen mennyire időpocsékolás belépni a csaták 80%-ába, vagy a totál használhatatlan csapat miatt, vagy pl, mert Luchs-al száguldok 60al, és egy lövéssel kiszed az arty.
Tehát igazi élmény lett miután végre újratelepítettem az egészet, mert ugye valamit elbasztak szokás szerint.
https://wotinfo.hu
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.29. 16:43:06
.net 4.0
microsoft visual studio 2008, 2010
de a wot.eu support faq-ban pontosna le van irva
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Zsir uj windows, zsir uj wot, launcher bejon, play majd mintha elindulna, de rogton ki is lep a game. Mit felejtettem el installalni? 😊
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.29. 15:38:12
R3nton:
Valahogy nekem sem igazán jön be a Sherman III. Én is a Firefly-ra, meg a 8-asra vagyok kíváncsi. De tovább szerintem nem fogok menni, mert a 10-es nekem gyengébbnek tűnik az FV 183-nál.
Minden csata max 3 perces, nagyon dúrva.
Tudom, hogy csak saját szint volt, de azért na... lehet vele aratni<#eplus2>#eplus2> A végére már ketten küzdöttünk a Topgunért, mák hogy az ellen egy PzSfl IVc volt.
Saor Alba
|Származási hely: Degec|
Aki csinált már ilyet leírná, hogy hogyan kell? köszönöm előre is
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.