418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Frankie69 #355370 Ha jól tippelem AMD kártyád van. -
yossarianHUN #355369 Gondoltam kiviszem egy körre hülyéskedni a Pattont, csak hogy megnézzem milyen HD-ban, és nem összehozott egy 6k sebzéses kört? Szóval a válasz egyszerű, még mindig életem legjobb T10-e, és most már baromi dögös is. A T-62A a nyomába se érhet ennek a disznónak. -
#355368 nem -
Kronos79 #355367 Ez a beállításokban az enable optics effect in sniper mode kilövésével eltüntethető. Legalábbis valahogy így rémlik. -
Gyuszopapa #355366 Ez nekem nem hihetetlen a csatáim 80-90-%-ban ezek a csapattársaim.Néha nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek.
Pár napja meg lett a Borsig professzor.Iszonyat jó gép.De engem veszettül szívat vele a játék,olyan szinten agyhalottakat kapok vele csapattársnak hogy az hihetetlen 30% esélyű csaták egyfolytában,a legszarabb pályák szinte mind város campinovka féléket nem nagyon láttam még csak a dimbes dombos nyitottakat.
Ezeket az egységsugarúakat még támogatni se lehet vele csak a dupla W-t ismerik,besétálnak az ellenség campingező TD-i elé állandóan egyéb baromságaikról már nem is beszélek mert oldalakat lehetne megtölteni vele. -
Angelus1991ster #355365 Japán nehézpáncélos ágról az első információ morzsák.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/05/the-japanese-heavies-are-coming.html -
#355364 Na, visszaraktam fejlesztettre és most így néz ki :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#355363 Ja és csak fejlesztett grafon, normálon nem. -
#355362 Teljesen mindegy milyen tank és milyen felszerelés. -
yossarianHUN #355361 Optika nincs a tankon? -
#355360 Azt tudja valaki hogy sniper nézetben mitől sötétebb a kép? -
#355359 Hihetetlen "emberek" játszanak ezzel... lakewillen a várost tök üresen hagyták, 3-an mentek középre a csőbe, a mocsárban pedig 4 perc alatt meghalt 11 tank... -
tutyimutyi2 #355358 egy olyan kérdésem lenne hogy egy ideje bent áll a garázsomban az is-4 de nem használtam és tegnap tünt fel hogy az oldala vastagabb mint a frontja, mégis mikor csinálták ezt vele?
-
Oddball29 #355357 Ismerek olyan arcokat, akik egy-egy ilyen kampány alatt több ezer goldokat szórnak el a prémium fiókon felül. Mindent megvesznek, mindent átképeznek, csak hogy esélyük legyen bekerülni. -
András77 #355356 Miért gondolod, hogy mély torkos szopás neki? Nem fejlődnek és őket a kezdőkhöz kell mérni.
Emlékszem, mikor elkezdtük öcsémmel, akkor közös accon, a kv1-el beálltam redshire-n a régi dombra a bokorba és kilőttem egy tankot. Egy játékos (gondolom jó vagy jobb játékos volt, de xwm-t nem használtam, nem tudom, csak ez a jelenet megmaradt bennem) meg "megdícsért", hogy milyen jó sniper tank a kv1. Dagadt a mellem a büszkeségtől.
De mondok én mást, szerintem sokkal jobban élveztem a játékot, szórakoztatott, minden csata. Győzelem, vereség? Érdekelt? Igaz, hogy sokszor fogalmam sem volt, mi történik körülöttem, de amit nem tudok, az kit érdekel.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy most jobban szórakoztat a játék, mint akkor. Emiatt (is) próbálok minden szükségtelen modot letörölni, xwm-t kiiktatni, arany lőszerre nem vagyok kíváncsi, statot nem nézek, próbálok visszatalálni oda, amikor még szórakoztatott ez a játék. Most a küldetések érdekelnek igazából, szeretem a kihívásokat ilyen értelemben. IM nélkül lehet, hogy abbahagytam volna, vagy csak nagyon ritkán játszanék.
Szerintem óriási hiba azt hinni, hogy ők ezt szívásnak és kellemetlen dolognak érzik. Mindenki gondoljon vissza a kezdő önmagára, megérti miért van ez így.
Az persze egy érdekes kérdés, hogy miért nem képes egy intelligensnek mondott lény, egy ember 10-15e ismétlés után sem mutatni a fejlődés jeleit, de ez már tényleg nem a játékhoz köthető probléma, úgy gondolom
Pales: rendben, nincs többet hozzátennem a témához. Szerinted a WG qrva jól csinálja én árnyalnám, ennyi, nem tudok mit hozzátenni, elmondtam mindent, amit akartam a témáról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 23:17:12 -
Gyuszopapa #355355 Még mindig nem látod át a soraimat.Szinte BOT szinten játszó emberekről beszélek és ezek ömlesztik a játékba a pénzt.
Mi célból?Mit élveznek benne ilyen teljesítménnyel?Ilyen mély torkos szopás után amit a játékban kapnak mi benne nekik az az élmény amiért tömik bele a pénzt?
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.29. 23:04:11 -
#355354 Igen a teljes játékosbázishoz nézve a kiosztott tankok tényleg szűk kör.
Én csak azt akarom mondani, hogy ha a wg ért vmihez akkor az az, hogy tudja miből kell/lehet nagyobb profitot csinálni. Biztosan nagyobb lenne ez a "szűk kör" de ha ezzel maximalizálják a profitot direkt/indirekt akkor ez a szűk kör ilyen szűk marad. -
András77 #355353 Pont most hallgattam a Stöki riportját a Tihor Miklóssal (ha így nem mond semmit a név, túlélők földje, hatalom kártyai meg számtalan plus4,c64 játék).
Beszélnek a játékpiac jövőjéről és persze feljön a téma a free 2 play mmo. Mondja a Tihor, hogy ők jobban beleásták magukat ennek a rendszernek a bugyraiba. A mikrofizetések rendszere hatalmas pénzt hoz, ha nagy a játékos bázis, de azt mondja, hogy volt valami játék (nem emlékszem a nevére, mert a háttérben szólt, majd meghallgatom újra, de erre felkaptam a fejem), ahol volt olyan felhasználó, aki 100e dollár felett költött rá. Valami unatkozó milliárdos gyerek. Ha néhány ilyen bálnát behúznak a játékba, akkor már gond nem lehet és ezeket a felhasználókat kell megnyerni a játéknak, innen jön a bevétel.
A WoT-nak qrva sok játékosa van, úgyhogy itt nem is a bálnák az érdekesek, hanem mondjuk a delfinek (elnézést a delfinektől, mert lehet hogy nem beszélnek, de szerintem intelligensebbek némelyik játékosnál, de a vízes példa miatt használom őket), akik még mindig qrva sokat költenek rá úgyhogy rájuk kell/kéne építkezni a bevétel szempontjából.
Pales: hány millió játékos van és ahhoz képest kiszórnak mennyi tankot? Abból a kiszórt tank mennyiségből mennyi megy tutira egy szűk körhöz, a jó játékosokhoz? Mennyi marad a plebsnek? Van ez a lehetőség, senkit nem kényszerítenek bele, de attól még tarthatom baromságnak ezt a jutalomtankos rendszert és igen, van olyan tank, amit én is szívesen kipróbálnék, de nem, nem fogok CW-re menni. Ennyi, az én döntésem, de elmondhatom, amit erről gondolok, hogy kéne alternatív beszerzési forrás is a többségnek, aki nem tud vagy akar ezen részt venni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 22:55:37 -
#355352 nem tudom, sztem neked van érdekes gondolkodásod. Nem érted miért favorizál egy réteget a wg én választ adtam rá, erre azt mondod, hogy egy lényegtelen dolognál ragadtam le. Hát tényleg fura lehet a gondolkodásom :D
Ha jól tudom még nem voltál klánban, de arról elég sok infód van, hogy ott mennyi aranyat kapnak, meg mennyire könnyű a reward tankot megszerezni.
Szűk kört favorizál? Ha ránézel a cw térképre látod mennyi klán van, ez szűk kör? -
#355351 Viszonylag kevés kredit kelljen megvennie pénzért :) -
Gyuszopapa #355350 Abban én biztos vagyok hogy ezt a játékot a fogyatékosok tartják el.Több ezer csata végeredmény táblázatában néztem át alacsony WN8-as alacsony winrátás 0 vagy lófaszsebzést okozó játékosokat.
Hogy miket láttam,hát az agyamat eldobtam.Némelyik piros olyan prémtankarzenállal rendelkezik hogy eszméletlen nem egy 50+ prémtankkal az accountján.Nem beszélve az átlag XP-jéből kikövetkeztethető prémfiók előfizetési rátát.
Iszonyat pénzt elszór a játékba némelyik.Csak a tankállomány több 100000 forintban plusz folyamatos prémfiók mindezt 100-500 WN8-as teljesítménnyel.
De minek. -
András77 #355349 Érdekes gondolkodásod van, mindig a lényegtelen dolgoknál ragadsz le.
Fizet, nem fizet. Se te, se én nem tudjuk bizonyítani, úgyhogy ezen én soha nem is vitatkoztam, én így gondolom. Én azt gondolkodom, hogy nem tőlük jön a bevétel, mivel van alternatív arany szerzési forrásuk, kevesebbet költenek. A többség meg kénytelen megvenni bankkártyával/sms/paypal az aktuális bajnokok csomagját, ha aranyat és spéci tankot akar.
Egyébként sem túl lényeges dolog ez a fizet nem fizet, hanem a játékosok egy szűk csoportja érintett és a szűk csoporton belül is általában ugyanaz a kör húzza be a tankokat. Ezért az sem egy túl jó elgondolás, hogy majd még többen mennek CW-re, mert szerintem senki nem az idejét akarja elb.szni.
Ha te bevételt / profitot akarsz növelni mégis magyarázd el nekem mitől lesz több pénzed attól, hogy ezt a szűk kört favorizálod?
Nem is értem ezt a vitát, számomra ez teljesen nonszensz egy nagyon szűk kört favorizálni egy olyan játék esetében, ahol több tízmilliós a játékos bázis. -
#355348 nem hiszem hogy jelentősen nőtt volna a kiadásuk, a játék fejlesztés nem hiszem h felemésztette a plusz bevételeket :D
nem értem a cwző miért ne fizetne a játékért?
azért mert van a klánoknak 5-10%a aki jól kapja a goldot a teljesítményért? a maradék 90-95%nak a cw viszi a kreditet meg az aranyat.
cw tankokat ki kell húzni, legénységet bele ki kell húzni, esl tankokba legénységet ki kell húzni, ez kredit arany -----surprise surprise pénz a wgnek -
#355347 MT15... eltűntek a TD-k, így nem lesz 2000 sebzés beléjük... -
Angelus1991ster #355346 -
András77 #355345 Mi köze ennek ahhoz, amit én mondtam? Nem azt mondtam, hogy csődbe megy a WG, hanem csak annyit, hogy phaszság ez a CW-re szórunk f.sza tankokat rendszer, amikor a CW eleve a (fizető) játékosok töredékét mozgatja csak meg és még közülük is nagyjából egy behatárolt kör húzza be a tankokat rendszeresen.
Mintha egy focimeccsen ott lenne a fizető plebs meg az ingyenjegyes kiemelt vendégek (megérdemelten, nem ezt a részét vitatom, jó játékosok, tettek azért, hogy nyerjenek a CW-n stb stb) és a rendezőség az ingyenjegyesek között osztogatna rendszeresen ajándékot, mondjuk olyan alapon, hogy melyikük tud többet dekázni.
Ez egy baromság, akárhogyan nézzük, pontosabban azt gondolom, hogy valamiért tolni akarják a népet a CW felé, de akkor meg ott a probléma, hogy a nép tankot akar, nem az idejét elb.szni és egy elég behatárolt kör nyer csak tankot. A kígyó a farkába harap.
Egyébként csupán a bevétel növekedésre hivatkozni önmagában egy közgazdasági nonszensz, mert ki kell egészíteni az egyéb mutatókkal. Például fontosabb paraméter a nyereség és annak változása. -
#355344 a kur.a élet -
Toweliee #355343 Ment a válasz. -
#355342 forrás -
Simulacrum #355341 Ezt én se nagyon értem. Arra tudok pl. gondolni, hogy ugye a CW-hez ember kell és a klánok népszerűsítik a játékot, hogy minél több tagjuk legyen, ezzel meg egyre többen játszanak. Én pl. sose CW-ztem, ha jól belegondolok még senkinek nem ajánlottam a játékot. Ha megkérdezik persze mondom, hogy játszom ezzel, de direkt senkinek nem reklámozom.
Az pedig, hogy a jó játékos fürdik a kreditben nem feltétlenül igaz. QB-nek, Orzynak is többször láttam, hogy alig van, egyszerűen azért, mert ők minden ágat húznak és az már super unicum szinten se pluszos.
Én már egy ágat se húzok és legtöbbet tízes tankokkal játszom (8.64-es avg. tiert produkáltam tegnap pl.) prémium nélkül kék játékosként pont kb. nullára hozok ki egy napot vagy egy kicsit mínuszra, de mivel van az IM, így kis plusz inkább, ha egy-egyet sikerül megcsinálni és akkor még az egyes hétvégi akciók esetén is csurran cseppen. Szóval én tipikusan a legrosszabb vagyok a WG szemében. Nem költök a játékra már egyáltalán és még csak nem is reklámozom igazán. -
#355340 nő a bevétele? forrás ? -
#355339 folyamatosan nő a bevétele a wg-nek, de szerinted rosszul csinálják :D talán kicsit nagyobb a rálátásuk, mi mennyit hoz a konyhára, mint nekünk nem gondolod? -
DaWe01 #355338 Köszönöm! :) -
András77 #355337 Nehéz tank = javítással kell kezdeni. Fullos javítás skill felezi a javításhoz szükséges időt, pl lánctalp felrakása. Gondolom nem kell részleteznem, hogy miért ez a legfontosabb.
Pillanatkép, sima utazás, mert sokszor kell úgy lőni, hogy mozogsz, tornyot forgatsz stb, ezek a skillek együttműködnek a függőleges stabival, hasonló a hatásuk, mint annak.
A hatodik érzékről megoszlanak a vélemények nehéz tank esetében, mert ha jól használod, akkor úgyis mindig lát téged az ellenség, de azért azt mondom, hogy hasznos.
A BiA mehet rá, de erről szintén megoszlanak a vélemények, ha sok skill-t tervezel okés, de 1-2 skill esetében inkább csak elveszik a helyet a fontosabbak elől.
Német tankok tudnak égni, úgyhogy a megelőző karbantartás is hasznos meg a biztonságos elhelyezés, hogy ritkábban kapjon az ember ammo rack-ot, bár őszintén szólva tiger2-vel egyszer sem kaptam, de a töltőnek amúgy sincs sok hasznos skillje, ezt érdemes felrakni rá.
A tűzoltó skill gyakorlatilag semmit nem ér, ugyanúgy éghet, arra nincs hatása (arra a megelőző karbantartás a jó, hogy csökkentsd a tűz esélyét), ugyanannyi ideig csak valamivel kisebb hp ég le róla.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 21:31:39 -
MuldR #355336 Ilyenekrol ne is almodozz. Meg a camo factort sem merik kiirni hivatalosan, nemhogy csik jelezze. -
#355335 Ez valami új taktika,csak én nem tudok róla??
1 Rhm,isu+én mentünk csak oda,a többiek végignézték ahogy megerőszakolnak minket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Naa és ki érdemel medált,na ki???
Persze,hogy a rohadt tetves bot is3
-
DaWe01 #355334 Üdv Mindenkinek! Milyen legénységi skillek kellenek Tiger II-hez? Tűzoltó? =>Sokszor gyullad? (Jelenleg 1. BIA , 2. vegyesen) -
Angelus1991ster #355333 Már akinek van ideje CW-zni. Örülök, hogy egyáltalán a napi kihívást megtudtam csinálni.
Ezeket a tankokat 12,8 millió kredites áron be lehetne tenni a tech tree-be úgy hogy csak klán tagsággal lehetne kifejleszteni t10-es tankból.
Pl. Obj. 777 félmillió xp-vel ( amit csak klántagok szakaszaival lehetne fejleszteni) ágazna ki az IS-7-ből.
WoT NEM szar! csünevész csapatot kell szidni.
Remélem azért okosak lesznek és szépen átveszik az AW-tól ezeket ( amiktől leesett szinte az állam) : álca jelző ( folyton változó kis csík a bal interfacen) , lövés effekt ( 8 m-es körben reng a föld és sajátosan füstöl az ágyúcső)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.29. 21:06:34 -
MuldR #355332 Nekem inkabb az a bajom, hogy ugyanannal a kb 1000 embernel landol az osszes CW reward tank. Mintha csak ok jatszananak ezzel a szarral. -
Oddball29 #355331 Hát ha legalább olyan jó, vagy jobb tankokat nyomatnak ki cW-re, az csak azért lehet, mert olyankor rohadt sokat költenek a népek aranyra. Többet, mintha kihúznának egy új ágat, és csak egy tankot kell hozzá csinálni.