A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #354326 "de lehet látni a csaták során, hogy mikor kedvez nekünk az RNG"
Én ezt a mai napig a számítástechnika random csodájának tartom. Nálunk is van randomrendszer ahol tesztelem a különféle funkciókat, és simán van olyan hogy 50-50%os odds beállítása után zsinórban 6-7x kapom az egyik értéket. És nincs itt WG meg semmi. Volt már hogy már majdnem jelentettem hogy elromlot a framework mire végre dobta a másik számot.
DE komolyan, tegnapelőtt kinevet a végént játszottunk a purdékkal, és ott is előttem dobta zsinórban a kicsákó a hatosokat, miközben ugyanazzal a kockával én meg szórtam az 1-2t.
A fentiek alapján persze engem is idegesít a WG random, de továbbra sincs üldözési mániám. Egyszerűen túl sok az az 50% szórás amit beállítottak, ezek után nem kell szergej meg a titkos kapcsoló.
Tényleg csak javasolni tudom mindenkinek, vegyen egy dobókockát és nézze meg mi a random... simán lesznek egyes meg hatos sorozatok, nem szépen sorban fog jönni az 1-2-3-4-5-6 :)
Mondjuk az még simán lehet hogy csata elején seedel egyet a random és azt nyögjük utána, de ez megint számítástechnikai sajátosság, nem a gonosz WG :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.19. 12:27:20