418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    T-55 küldinél az LT-4 bugos?
    Azt mondja lőjem szét legalább 3 tank lánctalpát. Nos 5ét is szétlőttem és nem adja meg.
  • Oddball29
    Jó lesz az egy hónapos szopásnak is, ami alatt 3-szor megbánod, hogy egyáltalán belefogtál.
  • patchaou
    "Ehhez képest egy CW-n töredék befektetett energiával meg lehet szerezni egy tankot, szemben mondjuk az ilyen 7x150e xp meg 7x150 frag meg a társai grindekhez, amit a játékosok tömegének szánnak."

Ez így azért kicsit hogyismondjam.... a cw-ken megszerezhető tankokat nem lehet akármilyen mezei klánnal elérni. Igenis komoly energiákat kell fektetni abba hogy egy értelmes klán eredményes is legyen.
  • András77
    Én komolyan kíváncsi lennék arra, hogy a CW mennyi anyagi hasznot hajt nekik, direkt és indirekt módon. Valamiért erőltetik, pedig szerintem a bevétel nem tőlük jön és nagyon kontra produktív dolog ez, hogy egyre jobb tankokat adnak oda, a plebsnek meg jönnek a q.va drága bajnokok csomagjai, lásd rudy, bromwell és is-2 történet.

Egy fame-s manustól olvastam egy jó írást még régebben, hogyan elemez játékosokat, és például ő azt is nézi, hogy mennyi prém tankja van valakinek és mennyit ment vele, mert ha sokat, akkor arra következtet, hogy sok aranyat használ (így turbózza a statot) vagy csak nem elég jó játékos, hogy sima tankokkal előteremtse a kreditet. Én ott magamra ismertem, olyan értelemben, hogy tényleg nem tudok elég kreditet termelni a normál tankokkal és sokat megyek prém tankokkal is, de nem is állítottam, hogy pro vagyok.

Igazából, amiért ez érdekes, hogy fordítsuk meg a dolgot, egy pro játékosnak mindig van bőven kreditje, mert sokat sebez, nem kell neki prém tank, talán még prém előfizetés sem, de mindenesetre elég arany bevétele van SH-ból, CW-ből, ESL-ből, hogy ne kelljen sokat költenie a játékra.

Szerintem a WG nagyon nem érti ez az egész ökoszisztémát, vagy érti, csak úgy csinál, mintha nem értené. A pro játékosoktól ne számítsanak komoly bevételre, hanem a közepes és gyenge játékosok dobják össze nekik a bevételt.

Ehhez képest egy CW-n töredék befektetett energiával meg lehet szerezni egy tankot, szemben mondjuk az ilyen 7x150e xp meg 7x150 frag meg a társai grindekhez, amit a játékosok tömegének szánnak.

Szívesen kipróbálok új tankokat, de nem dőlök a kardomba egyik miatt sem, ha nem birtoklom, pusztán csak elgondolkodtam ezen, hogy a CW-n nyalják a játékosok talpát, de se üzletileg se logikailag nem nagyon érthető. Tudom, a szokásos WG/Storm választ, hogy akkor lehet CW-re menni, de kösz WG, nem erre gondoltam, nincs hozzá kedvem, pusztán csak mintha elszálltak volna az arányok nem kicsit...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 20:20:17
  • patchaou
    kharkov, himmelsdorf, ruinberg, stalingrad ensk stb... derítsek fel és spottoljak úgy 2k-t hogy nem vesznek észre. OKÉ!!! Bezzeg ha átváltanék heavy pattintós küldire tuti kibaszna prokhorovkára 5 artyval meg 6 monster TD-vel...
  • yossarianHUN
  • Angelus1991ster
    Manipulált. Nálam is van amikor csak arra a 4-5 pályára dob, hiába a szerverváltás vagy a várakozás.
  • patchaou
    Na, másfél óra után beadott egy értelmes mapot. Némi fohász után bekerülök a jó oldalra. Erre LILA játékosok blokkolnak nehogy véletlenül elérjek a bokorig....
  • Pales27
    eddigi legjobb rész:
  • patchaou
    Csak normál van.
  • Tarathiel2
    Kapcsold ki az Encounter és Assault játékmódokat.
  • patchaou
    Kurva idegesítő hogy órák mennek el fölöslegesen egy küldetésre, mert olyan mapokra dobál amin lehetetlen megcsinálni. Ha legalább minden 4. olyan lenne ami fekszik akkor max fél óra kellene...
  • patchaou
    nem jött be
    Kb 30 csatát futottam, hiába váltogatom...
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.29. 19:51:42
  • Tessellia
    Szervert kell váltani. (komolyan)
    Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.05.29. 19:50:04
  • patchaou
    Mit lehet tenni azért hogy ne csak 5 mapot váltogasson? Ráadásul azokat amin esélytelen a küldetést megcsinálni?
  • yossarianHUN
    Ezen én is felröhögtem, mert akárhogy is interpretálom, ezzel gyakorlatilag beismerték, hogy aki jól ismeri a játékot, annak többnyire a töke tele van vele, vagy legalábbis egyes aspektusaival.
  • Plata
    Rendben,mi a neved a játékban?
    Ha meglátlak majd jó ki lőlek.
  • Pares
    "- According to WG observations the more experienced a player is, the more prone he is to rate the game negatively. That's why whenever there's a negative feedback, the developers always check who the complaining players are;"

Eddig is tudvalevő volt, hogy ezt a játékot a siemkáknak fejlesztik, most legalább be is vallották.
  • DasIsFuck
    Bocs
    Ez nálam hangulatomtól függ.
  • patchaou
    Hirtelen azt hittem eltűnt a pepsis doboz :)
  • Tarathiel2
    Na akkor már csak pár év leprogramozni, hogy egy mod hibája esetén ne fagyjon le vagy záródjon be automatikusan az egész játék egy fia hibaüzenet vagy log nélkül, ahogy az normális játékokban szokás. Oh wait...
  • rudii
    Sziasztok! ;) Kezdjük a hétvégét egy háborúval! :D Érzem, hogy ma semmi se állhat az utamba! :O :D Gyere és tarts velünk! :P
    Live Stream
  • Oddball29
    Te meg össze vagy veszve a vesszőhasználattal, vagy mi?:D
  • TuskoMobile

igaz hogy trágár a kollega de olvasható nem kell ide egyetemi diploma magyarból nézd meg még a hogy után is vesszőt rak
    Másképp próbálkozz megfogni mert ezt úgy nevezik hogy olcsó poén szerintem ennél kreatívabb vagy ha már magyarból tudtál diplomázni.
    : Off szöveg
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.29. 17:52:39
  • yossarianHUN
    - Storm confirms: WG now works actively with modmakers.

És ezt is köszönjük, AW. Nélküled nem ment volna.
  • viper07
    Csak technikai észrevétel: kérlek tedd már meg, hogy a posztodat először Word-ben megírod, majd a helyesírás javítást követően teszted közzé, fájdalmas a fogalmazásod és a helyesírásod.
  • Pares
    "Balszerencse", habár ilyen játékosállomány mellett inkább az a szerencse, ha nem 14 retardált van a csapatodban. Egyébként utóbbi időben (tegnap is) valahogy nagyon megszaporodtak ezek a lemming vonatok. A Tiger I, KT, E75, E100 mind nagyon jó tankok. Azt, hogy melyik toronyra melyik ágyú megy fel, meg tudod nézni az adott torony leírásában is. Egyébként igen, a KT esetében felmegy az alap toronyra az L/68, de nem igazán jó ötlet alap toronnyal furikázni.
  • Angelus1991ster
    World of CW Tanks.
  • DasIsFuck
    Komolyan, hogy a büdös picsába léteznek ilyen retardál idióták akik mostmár a faszságaikat a status reportos pletykákhoz is ezerrel osszák?

Komolyan...
    Itt ez a mamut nevezetű haszontalan,rakás fos és a sok retardáltja együntetűen rávágja, hogy igen tökéletes alany lecserélni a vk45A, mert az nem illik a porse vonalba...Az nem baj, hogy talán az eggyik legjobb fun tank a német ágba,főleg nehéz tankoknál, de amilyen nevetséges indokok, hogy hát ennek mennyivel gyengébb a páncélja a tigris 2-jétől, meg ez ágyú is...annyival egyébként nem gyengébb, hisz a kt-nak sem valami erős a páncélja...és, hogy ide egy igazi páncélos bestia jobban illene...ahha az pont nem a mamut lesz, nyilván olvasni sem tudnak...
    Aztán ott van az, hogy azzal a lóerő/tonnával eleve gyakorlatilag használhatatlan egy tank, hát ha még ezt megspékeli azzal, hogy párduc 2 szintű páncélja lesz...de az agyhalott retardáltakat ez sem zavarja...
    Azt már el sem várom, hogy egy ilyen meg azt megértse, hogy a vk45a elég mobilis ahhoz, hogy az egyébként gyenge páncélját lehessen effektíven használni t8-as csatában, ezt egy mamuttal nem lehetne megcsinálni, még akkor sem ha 120-as frontlemezet kapna(mivel a torony páncélt a t5-ös nehéz tankok is egytől eggyik bütnék), de azért sem, mert nincs meg hozzá a kellő mobilitás, hogy időben a megfelelő szögekbe húzd a tank frontját.

Akik meg sírnak, hogy ez is cw reward lesz..eltudom én képzelni, hogy milyen tomato klánok örülnének egy ilyen haszontalan fosnak, de hogy azok a klánok ahol az ilyenek által is folyamatosan ekézett és kedvezményezett "elit" játékosok vannak, nem venné elő 1 csatától többre az is biztos...
    ha prém lenne, megint csak a hülyék vennék meg...
  • Mardel
    Azt hiszem csak annyi hogy sd 32-butre telepíthető és csak high grafikáig megy a hd-t meg lehet állítani maximum minőségre.

De a hd elvileg a régi kliens, ha nem játszottál max beállításokkal akkor a különbség, hogy az sd 6 GB-al kisebb.
  • DasIsFuck
    KT-nál mindegy, mert alap toronnyal nem szabad játszani, ha lehet nyomd ki freeből a tornyot, mert ellehetetleníti az egész tankot.
  • Sherman0070
    HD és SD kliens között mi a különbség? Most letöltöttem az SD-t de a HD tankok ugyanolyan felbontásúak maradtak.
    Netán a HD kliensben Ultra HD kidolgozás van?
  • besti
    Igaz, volt benne AMX is. Köszönöm egyébként skacok a tippeket :) Azóta megvan ez a mission.
    Sőt a 13. szakaszos meglett elsőre. Meghívtam 4-5 top sebzőnek gondolt embert, amelyikből 2 végül elfogadta és meg is lett (mondjuk ketten nem sebeztek annyit mint én egyedül, de azért kellettek).
  • Simulacrum
    Az szokott lenni az alaptézis, hogy ha az ágyú a fejlesztési soron a torony után van, akkor kell hozzá, ha attól független vagy előtte van, akkor nem. Szerintem ez alapján a Tiger 2 esetén nem kell hozzá.
  • ilovearty
    Lehet a tank nem volt elég nehéz
  • Plata
    Pár év kihagyás után csak újra belekezdtem a német nehéz tank ágba,de eddig nem túl sok jó tapasztalatom van,Tigris 2-vel szinte mindig a leg kisebb vagyok,és szinte mindig lemmingek közé tesz.Szinte le duplázni is lehetetlenség,mert 95% eséllyel mindig valami istentelen barmok közé kerülök.
    Viszont lenne egy kérdésem,a legjobb ágyúhoz kell a fejlesztett torony vagy anélkül is felmegy?
  • stoppos
    Küldtem privátnyikot. :)
  • lammaer
    Eh, a gonosz WG nem vette észre hogy könnyebbé tette az IMeket...
  • Toweliee
    Héé Ember, ezer éve!!
  • stoppos
    Elindították Csemő irányába, de valamiért mindig elfordult Kurszknak.