World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt már többször mondtam itt fórumon, hogy valóban az agyatlan goldspam nem gazdaságos, de ha tudod mikor kell goldot betölteni jobban megéri, mint lepattani 3x. Főleg ha kritikus a szituáció és a győzelem múlik rajta. Sokkal többet hoz így, mintha nem töltöd be és loose.
Én a T-54-ről tudok nyilatkozni, ott is ez áll fenn. Mindkét ágyút próbáltam jó pár csatán át, és én azt mondom, hogy tök mindegy melyiket használod. Nagyon kevésben térnek el, ugyan olyan jó mindkettő.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Totálisan egyetértek veled, bár én már csak elvből sem használok aranyat, mert akkor nem lenne jogalapom szidni a rohadt goldnoobokat😄. Ráadásul az sem védene meg az ellenséges aranyesőtől!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Gondolkoztam én is a ram2 -őn.Nem tűnik rossznak. Csak van egy ötös prém medem így feleslegesnek ítéltem.Ne érts félre nem hisztizek, hogya t14 akkor is jó:-) kinek a pap kinek a paplan.

Teszten próbáltam a "nagy" ágyúval is, stab/rammer/venti kombóval, ott nem tűnt zavaróan hosszúnak a célzásidő. De ez csak pár csata volt, úgyhogy fene tudja.
Hát igen a csatáim többsége ezek a barmok miatt bukó.4-ből 3 HT idejött várni az ellenséget.A wn8-as számaikból és a nyerési százalékukból is lehet látni hogy a tudás és értelmi szintjük a béka seggét se éri el.Még szakaszban is alkalmatlanok bármire,milyen retard klán lehet már ilyen játékosokkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

az a gaz h venti+bia-val is csak 2,6ra megy le+ celzasgyorsito.. hat..

marad a bokorkemp, abban jo allitolag az alcaja. ott meg kb mindegy.
Na ez a baj, hogy soha nem használok gold ammót. De tényleg soha. Nem azért, mert ilyen prő vagyok, vagy mert ütközik az elveimmel, csak egyszerűen olyan spúr vagyok, hogy nincs szívem használni. Egyszer-kétszer próbálkoztam vele, de egyrészt legtöbbször még életveszélyes helyzetben sem volt szívem betölteni, másrészt ha nagy nehezen mégis, hamar kikészültek az idegeim, mer minden egyes mellé/lepattanó lövés után azon kattogtam, hogy mennyibe fog kerülni ez nekem a kör végén, ez meg csak elterelte a figyelmem a csatáról.

Tudom, hogy bolond vagyok, de én nem tudok játszani golddal, baromi stresszessé teszi a játékot😄
a kisebb átütésű, ugyanúgy, mint a t-54-nél, kicsit bőszebben kell használni a goldammot, de megéri sztem.
mellemet a valasz. bocs.
Szerintem az én hsz-emre ment, csak megint mókázik a fórummotor.
Hát az a 10 mm az inkább 18, de igen, gyakorlatilag ez a dilemma, hogy normális átütés, szar ágyúkarakterisztikával, vagy szar átütés, fajin karakterisztikával. Az a baj, hogy az a 219 se sok, a Pattonnek is annyi van, és azért gondosan kell is vele célozni, főleg T10-ben, ami azért igen gyakori. De egyébként én is a kisebbik Ojjektet húzom még, csak igyekszem előre gondolkodni.
na várjál, most miről is van szó?
Solten
Meg is van a 25 gold, a csucson kell abbahagyni... <#vigyor5>

Saor Alba

en meg csak az obj 416nal tartok, de nekem az a 2,9es celzas eleg csuful hangzik a 2,3hoz kepest, mikozben van egy 10mm el nagyobb atutes. a rof meg kb ugyanannyi.
Hát majd ha befejeztem a wz-111 küldit felőlem mehet. Már csak az angol van hátra...
Csakis a 249 penes 122-eset, annak a tanknak az az ágyú a lényege.

De ha már itt tartunk: elcsépelt téma, de kilences ruszki medekre melyik ágyút érdemes tenni? Object 430 v2-ről lenne szó, a teszten mindkettővel kipróbáltam, mindkettővel bejött, de ez kb. 5-5 csata volt, úgyhogy ebből azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.29. 10:45:47
majd rajon h ott sem fenekig tejfel az elet.
Jópofa vagy, sok sikert, remélem sikerül.
Látom nem olvastad a hozzászólásomat, szakaszozást ajánlottam ( kértem ) E-25 -tel 😊.
Maala
Csak jó lenne, ha átmenne a WT topicba a WTs mondókájával.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A T9-es kínai medre melyik löveget javasoljátok?
Matyit olvasni még mindig akkora élmény, mint évekkel ezelőtt.
nekem bejön
voivod32
Én is úgy szoktam tenni, ahogy te mondtad, de most másként alakult. Elkezdődött a csata, én pedig elindultam -heavy lévén- a szokott helyre, a dombokhoz, mert ez az a hely ezen a mapon, ahol el szokott dőlni a csata. Írtam, hogy "pls, help me on hills" ám nem sok reakciót láttam. Mentem még egy kicsit, aztán látva, hogy nem jön senki, megfordultam, hogy bemenjek a vasúti töltés mögé, és onnan próbáljam majd fékezni az ellenfelet. Ekkor, fent a "lapos részen" átrohant egy T34/85, egyet belémlőtt , és 2-3 másodperc múlva, -miközben 35-el mentem, az arty lenullázott. Na erre nagyon berágtam. Most kivételesen nem az artyra, hiszen ő csak tette a dolgát, hanem a baromarcú csapattársakra.

Maala
No meg a hozzád hasonló retardált majmoknak (lásd még Nesuten) is csak ott lehet egy kis sikerélménye. Boldog Karácsonyt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.29. 09:41:50

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tigrincses
WARTHUNDER grafikailag is és játékélményben - mozgásban ... is eredetibb na meg hangról nem is beszélve... jobb a wot-nál. Nincs automata célzás ,tényleg jól kell célozni , megfelelő időben, nincs lepattanás annyi, jobb vagyok benne mint a wot-ban, lehet mert közelebb áll a valósághoz, wot játék a warthunder már szimulátorosabb. Na de nem fikázni akarom én a wot-ot jó volt régen csak nagyon rámentek a modokra meg a goldokra... meg a statra ami nem mutatja meg a lényeget..... Warthunder repülős része meg kenterbe vágja a world of warplanest de ezt már írtam.... kiváncsi leszek a hajós részekre mikor kijön mindkét " játékra". 😄
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.29. 09:35:46

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

attol nem fogsz hanyattvagodni.
ja és vettem egy su100y-t is, azt goldért, azt is leértékelve
Milyen E-25, karácsony első napján megvettem 😉 Leértékelve!!!!!!!! 😄
patchaou
Azt sem mindig üti ám be, főleg ha mozgolódnak is 😊 Ha lenne értelme megtartani a régi replay fájlokat akkor tudnék mutatni két vicces csatát 😊
Mondjuk az is tény, hogy ha nincs aki tudná mit kezdjen ellene és életben marad akkor acélfal. Kb mint az AT 2
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.29. 09:16:01

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Attól függ, ha facehugban valamelyiknek van esze lőni a kis mg-portot, akkor hamar eldől. 😄

De valaki valamelyik nap valami olyasmit írt hogy jön a nagy arty nerf.Olvass vissza én már nem tudom mikor.

patchaou
Matild IV, Matilda BP, Ram II is megvan de a négy tank közül igazán csak a Ram II az amelyiket tudom is használni. Ő tartja az xp-rekordomat (2607 ami ráadásul pont kapott egy ötös szorzót is XD ) és hozott egy pool medált is. A két Matildával a lomhaságuk miatt nem szeretek játszani, a T14-nek pedig nagyon gyengének érzem az ágyúját. Nem azt mondom hogy szar, de nem valahogy nem tudunk egymásra találni. Viszont az vicces amikor két T14 leáll párbajozni. Hacsak az egyik nem nyomja meg a 2-est hamarabb fogy el a lőszer vagy telik le az idő minthogy megsemmisülne valamelyik XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.29. 09:09:46

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tök véletlenül nincs kilátásban arty nerf? Kicsit unom őket.
kesz!
nm!
Maala
Ment válasz, köszi előre is. 😊

0T3P - ment az üzenet.
Ha vége lesz az 5x köröknek, tuti tartok egy kis pihit a WZ küldetésben, mert ami most megy (megint), azt nem lehet épp ésszel kibírni...

Amúgy hányadik kézen megy már át ez az account?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ilyen helyzetbe sokszor kerülök én is ( és mások is ) . Ez szokott lenni az a pillanat , mikor rohanok a lemings vonat után . Legalább sebezzek én is , ne engem zabáljanak öten . És csodák módjára mikor már közel a vereség a " nyáj " általában visszafordul , és van hogy a meccs is megnyerhető . Az érdekesebb inkább az szokott lenni ,tegyük fel mikor 3 an védjük az egyik oldalt . Basszus ránk jön az enemy 10 tankja . Belemerül az ember a csatába . ( többet figyelem a minimapot , mint a célkeresztet , de ilyen helyzetben a harcra koncentrálok , és nem a minimapra ) Lényeg természetesen kilőttek , de amíg bírjuk tartsuk az oldalt . Hát ez van . Védtük az oldalt 3 an , és nem mérgel fel a dolog , mert várható volt . 😊 Ránézek a túloldalra hogy ál a csapatom , mennyire bírt előrenyomulni . NINCS CSAPATOM !? <#conf>
De mikor az arty 1 lövéssel kiüt a divatból az igen engem is felbosszant .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2014.12.29. 06:37:44
Megnézed a többi t5-ös tier limites tanknak is itt mozog az átütése. Ezért megy el szódával. Mellette van páncél. Jó torony. Jól gyorsul. Engem a pontatlansága jobban zavar. Ötösban símán egy boxzsák. Nekem bejön. Jól egyesíti a tűzerő, mozgékonyság páncélharmast.
Azért hozzáteszem jó ha minden harmadik csatában sebzek vele ezret, de a saját hp sebzést össze lehet szedni. Na meg említettem, hogy 4skillesek a legények. Az viszont tény hogy kezdőkmek nem ajánlanám (ne értsed félre)-sőt semelyik ötöst sem-.

Ennyi balfaszt nem láttam még mint aki jelenleg játszik.Olyan irreális dolgokat cselekszenek hogy épp ésszel ez nem felfogható.
Csupa-csupa bukó csata egymás után.

Egyszerű: 10 db T10-et kihúzni nekem kb. 2 évembe került (nyilván jóval több ág grind alatt), nagyjából a fele prémfiókkal. Ha valaki nem akar/tud ennyi időt rászánni, de szeretné tolni T10-ben is, akkor a vásárlás a legegyszerűbb megoldás.
Kedves Joe ! Képzeld el a következő - idealista - világot. Létezik olyan ember, aki szeretne olyan tankokat kipróbálni - és nem teszt szerveren - , amelyeket pl. időhiány miatt nincs lehetősége, avagy túl sokáig tartana kifejleszteni. Ugyanakkor számára nem gond pár száz eurót kipengetni (rohadt köcsög ! <#boxer>). Aztán emberünk rájön, hogy hiába a Tier 10, ott sem tud alkotni, mert kevés hozzá. De látja, hogy vehet olyan tankot, amit egyébként nem (Type) . ezért fizet, majd csalódik. Nos az ilyen ember megveheti az accodat. És akkor képzelj egy olyan embert, aki megteheti, hogy másokat, akik megérdemlik szponzoráljon, egy prém tankkal, avagy egy accal. Csak azért , és őszintén azért, mert segíthet másokon, és ez neki nem fáj, talán ilyen veszi meg az eladó accot. Nos nekem, van 7 accom, és most jutottam el oda, hogy az állam, egyház mellet talán segíthetek másokat. Hallgass népzenét, míg ezt írom éppen egy Palatkai táncházból megjőve felajzott állapotban írom e sorokat. Keress rá : Palatkai népzene.
Helyes, csak így tovább, gyűjtsd az XP -t. Talán egyszer alkalmam lesz tőled tanulni is. Holnap posta nap ! vagyis ma 😊 .
Mennyit kérnél érte ? Szívesen megveszem és felajánlom ingyen, de még kitalálom kinek. Én lennék R3nton által lesajnált vállalkozó gyerek. B+ R3nton nem írtál vissza az E-25 ajánlatomra, és az aranyos szmájmilmra.

Utoljára szerkesztette: viper07, 2014.12.29. 01:06:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
voivod32
Meccs elején kértem, hogy jöjjön valaki védeni a jobb oldalt. No reaction. Egyedül voltam ott, meglátott az enemy, 3 mp, múlva telebaszott az arty. A végeredmény sejthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én nem tudom mi van most este, de a német tankokkal nem tudok nyerni...vagy kínkeserves...
Tiger 2 életem legrosszabb csatája tudom teljesen rossz volt az egész amit csináltam, de annyira felb@szott hogy a vk-t semmivel nem tudom átlőni....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.