A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354320 "Ha van rendes spot és türelmesen kivárod míg beszűkül a kör, nem vaktában lövöldözöl, akkor elég jó arányban lehet találni artyval,"
Ez kérem szépen az egyik legnagyobb tévedés. Sokszor csodálkozunk, hogy a tomató hogyan lőtt meg minket a fordulókörünkön teljes gáz mellett és egyszerű a válasz: RNG.
Lehet azt mondani, hogy összeesküvés elmélet és a WG egészen biztosan nem csinál ilyent, de lehet látni a csaták során, hogy mikor kedvez nekünk az RNG és nem egy lövésnél, hanem az egész csata alatt, ami ugye ellentmond mindenféle szabálynak és logikának, de ez így működik. Magyarázat biztosan van, de most erre nem vállalkozom.
A lényeg, hogy simán elengedi az ember a lövéseket ilyenkor nulla és minimális becélzás mellett és talál vagy legalább a splash elkapja.
Teljes gázzal repesztő LTTB-t kaptam már így el, ami ekkora célzókör mellett nagyjából a lehetetlen kategória és mégis és nem is egyedi eset, mintha az artyk esetében úgy működne az RNG, ha jó számot dobott a kockával, akkor el fogja találni az ellenfelet, mindegy, hogy teljes gázzal repeszt, mindegy, hogy mennyire van becélozva, mindegy, hogy elé céloz-e az ember, mindegy, hogy irányt vált, el fogja találni és kész.
Elég gyakori eset ez, szóval qrvára érdekelne a matematikája, mert én rohadtul nem ezt tanultam a véletlen generátorról, illetve a játék logikája is megkövetelné a teljes becélzást, de mondom, ha látszik a csatán, hogy az erő és az RNG velem van, simán eregethetem a lövéseket bármilyen becélzás mellett, bármilyen sebességgel mozgó ellenfél, bármit csinál, találni fog. Vannak persze olyan csaták is, hogy full becélzásnál rendszeresen mellé megy, ilyenkor meg mondjuk azt, nincs mellettünk az RNG, mert ugye egy véletlen generátor pontosan így működik (irónia, a gyengébbek kedvéért).
Ja igen, a legszebb, hogy amikor elkapom a teljes gázzal repesztő ellenfelet, akkor jönnek a dícséretek, hogy gj arty, pedig a világon semmi nem múlt rajtam, azon kívül, hogy lenyomtam a gombot. Még egy dolog, hogy én keveset artyzom, szóval érdekes lehet egy kemény artysta igazsághű beszámolója, ha egyáltalán lehet ilyent várni egy artystától (jellem kérdése ugye, milyen jellem lehet egy kemény artysta, hmmm)
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.19. 11:33:40